צביעות

צביעות

אני יודע שאין מה לעשות אבל אני בכל זאת רוצה להתלונן
אני נמצא במקום מסווג מאוד וכמובן שברור שאסור להביא בני משפחה לבקר ולראות מה אני עושה.
אבל
כמעת מידיי יום המפקדים מארגנים ביקורים של VIP למיניהם.
חלק לצורך המשימה עם זה אין בעיה. אבל חלק כספונסרים. עשירים למיניהם לצורך קבלת תרומות.
היום קיבלנו תרומה יפה אומנם אבל אני לא מבין למה תמורת התרומה אירגנו ביקור לבכירי חברת תקשורת ישראלית ולבני משפחותיהם במתקן המסווג שלנו שאסור להביא את משפחותינו לבקר בו?
אני יודע שתציעו לי לפנות בשאלה למפקדים אבל אצלנו בלתי אפשרי לשאול שאלות כאלו.

SuperShiro

New member
אני דווקא הייתי ממליצה לך

לברר את הנושא מול מחב״ם/דובר צה״ל. ביקורים כאלה אמורים להיות מאושרים דרכם ואולי הם יוכלו לתת לך תשובות ענייניות בנושא.

darkshadow1

New member
הסיבה דווקא די ברורה:

כל ביקור כזה צריך לתאם מול הגורמים הרלוונטיים ומדובר בלא מעט עבודה. אני לא חושב שהגורמים שצריכים לאשר ביקורים כאלה יכולים לעמוד בעומס שיפול עליהם אם יאשרו לכל החיילים בכל הבסיסים המסווגים בצבא לבקש ביקורים מבני משפחותיהם, ללא שום צורך אמיתי.

למה שתרצה להביא את המשפחה לראות בסיס צבאי?

אם זה בסיס מסווג בטח גם אין שם רכבים מעניינים לשחק איתם, רק"ם להתגלץ' עליו או סלעים מעניינים לבהות בהם.

את הבסיס הם ראו

המטרה היא להראות להם בגדול מה העבודה שלי. למה אוטובוס של מנהלי חברת תקשורת מקומית (לא רק הבכירים, גם מנהלי צוותי שירות לקוחות וכדומה שקיבלו את הסיור כצ'ופר) רשאי להיכנס לראות את הציוד ולעשות סיור ובני משפחתי לא רשאים?

ודווקא בין הייתר יש סלעים מעניינים לבהות בהם

לא לא. הכינוי נשאר מתקופת הסדיר שלי...

ואתה צודק בסדיר הייתי בערפל בשלג מספר שנים כולל קבע.
כיום אני מעל מספר השנים שאפשר לספור על 2 ידיים. במקום שונה. בעבודה שונה לחלוטין. נגד איום שונה לחלוטין.
לתפוס עורב צפוני זה משחק ילדים לעומת העבודה כעת

ואת הבסיס בסדיר שלי הם ראו

ממש לא סיפור לארגן אישור כניסה ל"מוצב".
הבעיה שנמצאים בתוך בסיס גדול, עם מספר ש"ג, עד ליחידה שסגורה בתוך הבסיס עם זיהוי ביומטרי לאישורי כניסה.
צריך לארגן הרבה אישורי כניסה לכל מעגל אבטחה...

למעלה