צביעות

PshycoB

New member
הלוואי שהחיילים שיצילו את ההורים שלך יגידו את

איש איש באמונתו יחיה. כשחברים שלך יילחמו לבנון בשביל התחת האוכל חינם של הדוסיות המזויפות (שיש), לא משנה כמה ואיפה ומי מכן כזאת אם בכלל, רק אז תדברו!! 119 חיילים נהרגו לנו בקיץ, וכל תלמידי הישיבות האלה רק יושבים וחיים על חשבון דם של אחרים. ביזיון!!!!

חמודה שלי...

את מזכירה חיילים וחיילות שמשרתות כמו שצריך
כבר אמרתי בפעם המיליון ואחת שיש ויש בכל מקום
חברים שלי ידידים שלי וחברות שלי שירתו במלחמה האחרונה!!!! חברות שלי נאלצו לקרוע משפחות מהבתים שלהם בהתנתקות לפני שנתיים!!!! ידיד שלי נהרג במלחמה!! חברים של ידידים שלי נהרגו!!! כל מה שיש לך בראש זה שהבנות שירות לאומי לא מעריכות את עבודת החיילים! יש לך טעות חמודה!! מעריכים אותם מאוד!!! אבל לא את אותן חיילות
שמחממות כיסאות סתם!!! והולכות לצבא בשביל החתיכים שיש! ותודי שיש כאלה.

נכון

וביזיון לא פחות קטן שאת ממשיכה לשרת בצבא שמוותר לכל אותם תלמידי ישיבות, ולכל המין הנשי, מפרה אותו ותומכת בו. השירות הלאומי תורם למדינה פי עשרות מונים מצה"ל, שהורס את המדינה, קל וחומר שתרומתו שלילית. לפני שאת מאשימה אחרים כדאי שתסתכלי במראה. מי פה הצבוע ומי המשתמט מאחריות ?

PshycoB

New member
כן, כי צהל זה מה שהרס את המדינה שנה שעברה, לא

חזבאללה.. תגיד תודה שההורים והסבים לשנו נלחמו בשביל המדינה שאתה מוצץ ממנה את הדם עכשיו!! אני בזה לך רונן.

מטורפת יקרה,

אכן צה"ל שותף להרס שנזרע בארץ בשנה שעברה כמו חיזבאללה. אני לא מוצץ דם מאף אחד. מי שמתנהג כמו יתושה מיוחמת הוא מי שמתגיס לצה"ל. הסבים וסבתות שלי לא נלחמו יותר משאני נלחם על המדינה. קראי פה ושם, ואולי תבין מי מוצץ למי את הדם ומי כאן הוא חרא של בן אדם.

עשו טובה... אל תרדו לפסים אישיים...

בלי כינוי חיבה כאלה ואחרים. תשאירו את הדיון הזה נקי משפה מגעילה.

Reut l

New member
להגיד לך משהו?!

הדבר היחיד שבגללו יצאתי מהצבא הוא שרציתי לעסוק בתחום חינוך מיוחד, אני מטבעי לא יכולה לשבת על כסא מול המחשב, אני לא יכולה לשבת ולא לעשות כלום!!! אני מלכתחילה יצאתי מהצבא נטו בשביל זה!!! הקלות?! את מדברת על הקלות?! שעה אחת תנסי לעשות את העבודה שאני עושה, אני לא בטוחה שתצליחי כל כך!! ולגלות לך משהו- כן, אני ויתרתו על שירות בצה"ל רק כדי לעשות עבודת קודש!!!!!!!!!!! שום דבר אחר לא דירבן אותי. שיהיה לך יום טוב... ד"א- אני לא מבינה למה כ"כ חשוב לך לבוא לפה ולומר את הדברים האלה?! אני בטוחה שזה רק מתסכול וכאב לך ולא מתוך רצון לשנות את החברה שוב- כל טוב ויום נפלא

Na86

New member
אז ככה:

אני לא יודעת למה בנות לא דתיות בוחרות לעשות ש"ל,אבל לבנות דתיות לפי כמעט כל הרבנים אסור לשרת בצבא למה? כי יש בעיה הלכתית עם העובדה שגבר שהוא לא אבא שלך ולא בעלך אומר לך מה לעשות-ולפני שתגידי לי שגם בעבודה זה ככה, ההבדל הוא שבצבא את חייבת לעשות מה שאומרים, ובאזרחות את יכולה פשוט לעזוב. בנוסף,הרבה מקומות בצבא בעייתיים מאוד מבחינה דתית-צניעות (ערבוב בין בנים לבנות),כשרות (יש כלים שחיילים מערבבים) ובכלל. לא סתם הרבה חיילים דתיים בוחרים לשרת במסגרת ההסדר במחלקות נפרדות. ואם נתחיל עם סיפורי ה"אני מכירה מישהו ש..." אז ברור שזה ממש לא מייצג,אני מכירה מישהי ששירתה שנתיים בפנימייה לילדים מבתים הרוסים,קיבלה 400 שקל (היא גרה ואכלה שם-אוכל נוראי וקימה בלילה לילדים) ויצאה פעם בשבועיים לשבת הביתה, אז מה? בכל מקום יש אנשים שתורמים המון ויש אנשים שמבזבזים את הכסף שהמדינה מוציאה עליהם-הרוב נמצאים איפושהו באמצע וזה ממש לא תלוי בצורת ההעסקה.

Shame on you

זה מה שיש לי להגיד. מאיפה שאבת את הנתונים שהרוב משרתים שירות לאומי מתוך אינטרס ? גם אם זה נכון, מה זה אומר ? אני משרת שירות לאומי קודם כל כדי להשלים את המקום החסר ברזומה. בטח שלא מטוב לב גרידא. מה לעשות שעדיין ישנם מנהלים בוקים שמתנים קבלה לעבודה בשירות מדיני, במצב שבו נמצא צה"ל ? מה את רוצה לומר לי ולשכמותי ? האם שכחת ש99%(בפרפרזה) מהמשרתים בצה"ל עושים זאת מתוך אינטרסים דבילים, רק שהם הורסים את המדינה תוך כדי ?

oshi8

New member
תקשיבי.....

אני לא יודעת עד כמה את יודעת על שירות לאומי...אבל הבנות שהולכות לשם הם לא משתמטות אלא הן בנות שלא רוצות להכין קפה לאיזה מפקד או לשבת כול ולענות לטלפונים שלו ולכן הן הולכות לעשות עבודות יותר טובות כמו לעזור לזקנים ולילדים עים קשיים. ולגביי הכסף...חיילת שיושבת כל היום ומכינה קפה למפקד מקבלת 1000שקל ויותר והיא גם מקבלת נסיעות חינם לכל המקומות... בנות שירות לאומי מקבלות עד 800 שקל והן מקבלות כסף לנסיעות שעולות יותר מ-10 שקל.... אז בבקשה ממך קודם כול תבררי על המ את מדברת ואחר כך תדברי.

PshycoB

New member
חיילות מקבלות 400. צרי מהסרט.

אף אחת מאיתנו לא רוצה להכין קפה, סמכי עלינו.. אבל מה אם כל הבנות היו שמות זין?!$%$^ מי היה מגן על ההורים שלך, הא? המשיח?@!^

Reut l

New member
חחחחחחחחחח

את ממש מצחיקה אותי.
תמישי זה משעשע תאי מהסרט הגרוע שאת חייה בו!!!! אני לא באתי אלייך ואמרתי לך שהעבודה שלך לא מבורכת!!! אח שלי היה ביחידה קרבית ואני מכירה מקרוב את כל הדבר שנקרא צה"ל למעשה, שני האחים שלי היו בצ"ל, אני לא מבינה מה את רוצה?! את באת לפה ובאת אלינו בהאשמות, מה את רוצה שנעשה? את מלכלכת על אנשים שאת לא מכירה, בלי לדעת מה הם עושים, למה מי מו מה, ואנחנו מנסים להסביר (כמו דפוקים...) מה את רוצה? שננשק לך תרגליים ונגיד לך כמה את תורמת וננשק לך תרגליים?! תשכחי מזה!

PshycoB

New member
..

לא, רק רציתי לשמוע מה יש לבנות השירות הלאומי להגיב על הדברים המכוערים שאמרתי. עכשיו אני רק רואה כמה המצב גורע באמת, וכמה ניצול יש במדינה הזאת. שיהיה לכן רק טוב, ונקווה שיום אחד תבינו כמה ה"מחממות כיסא" האלה עזורות לכן. ולא, לא באתי לתקוף, אבל זה מה שיצא כמו שאת רואה נכון אני מתוסכלת. בגלל שקרנים ושקרניות.

Reut l

New member
שקרנים ושקרניות...

אוקיי... תמשיכי בדיעה שלך. אני יודעת שאני שלמה עם מה שאני עושה ועם הדרך שבה בחרתי ללכת. את יודעת... כדאי שתוציאי את התסכול שלך מעמך במהרה, זה לא טוב.... רואים שלא טוב לך, כנראה לא בחרת את הבחירה הטובה לךך, וזה כי בחירה נכונה לא אמורה לגרום לך לתסכול. אם היה לי תפקיד משמעותי בצבא לא הייתי חושבת פעמיים והייתי נותנת את כל כולי (כמו שאני נותנת בשירות לאומי... שעם זה את בוודאי לא מסכימה...), אבל הדברים התנהלו בצורה שונה... שיהיה יום טוב

Digi Lista

New member
חלק ראשון(ארוך,נאלצתי לפצל לשני חלקים).....

קראתי את כול השרשור יותר מפעם אחת והתלבטתי אם להגיב...באיזשהו שלב בשרשור קלטתי שיש גבולות גם לאמירות הפוגעות והמזלזלות ותגובה היא המינימום שאני יכולה לעשות כי לשנות ממש דעות של אחרים אני בטח אתקשה לשנות... נתחיל מהיכרות קצרה עבור זאת שפתחה את השרשור ועבור כאלה בעלי דיעות דומות לשלה-אני עומדת לסיים שנתיים בשירות לאומי בעמותה חילונית בתחום החינוך המיוחד,אני עובדת כשישה ימים בשבוע בדרך כלל לפחות 10 שעות ביום במקום השירות ובערבים מוצאת זמן נוסף להתנדב במקומות נוספים ולעשות בייביסיטר כולל אצלי בבית באופן קבוע על ילדים ונערים בעלי פיגור בינוני/עמוק+נכויות פיזיות וטיפול סיעודי מלא(האכלה,החלפת חיתולים,הרמה והורדה מכסאות גלגלים וכו' ולא מדובר על תינוקות אלא על ילדים בני 8 ומעלה,כולל 12,16 ועוד...),בגדול אני מחוייבת בשבוע לתת 40 שעות עבודה-בפועל אני נותנת לפחות 60 שעות בשבוע ממוצע ואם בחודש צריך כ160 שעות לי יש באופן תמידי עודף של כ80 שעות,לפעמים אני גם טוחנת כ17 שעות ביום,חולני אבל קורה... גם בזמן המלחמה שנה שעברה שהתרחשה באיזור שלי הייתי נוסעת לעבוד כשמסביבי כבר באוטובוס שורקות להן הקטיושות,הייתי בקייטנה מיוחדת באיזור של ילדים בני 3 וחצי עד 7 והייתי מרגיעה אותם בזמן האזעקות,רצה איתם למקלט,משחקת ובעיקר עוזרת להם להעביר חופש גדול בצורה כיפית על אף הקשיים,רציתי לסוע יותר לצפון לאיזור ההפצצות היותר כבדות ואפילו יזמתי פנייה לגורמים שונים שיעזרו כולל כאן בפנייה אל חברי הפורום(יעיד הארכיון)כשהרכזת שלי סירבה לרעיון שלי ולא מתוך חשש לחיי... בשנה שעברה ממש בתחילת השירות לאומי וללא כול הכנה נפלתי על מקום מאוד קשה של ילדים בעלי הפרעות התנהגות על סף כלא ומנהלת פסיכית בעצמה,הסתדרתי טוב עד השלב שעברתי לינץ' של חצי שעה מכות וקללות בארבע שפות שונות ומשישה ילדים כשההנהלה+העמותה לא עוזרים לי להתמודד עם החוויה הטראומתית והקשה הזאת שגרמה לי לרעידות ולסיוטים במשך שבועיים(!),רצף האירועים גרם לי לעזוב את המקום אך לחלוטין לא לוותר על עשיית השירות לאומי עם מוטיבציה אדירה להצליח להתגבר ולתת את המיטב,כפי שאגב הייתי נותנת הרבה מאוד שנים לפני הגיעי לגיל צבא/ש"ל. למה לא עשיתי צבא ובחרתי ש"ל?בגלל בעיות בריאות מאובחנות(מיגרנות וכאבי גרון חזקים מאוד בגלל חיידק אלים שהיה לי וגרם לי להיות עם אינפוזיות ושנה וחצי עם אנטיביוטיקה במהלך בתיכון)היה לי פרופיל מאוד נמוך(אחד לפני ההכי נמוך שקיים) אבל קב"א גבוהה,הצבא רצה לשבץ אותי למרות הקב"א הגבוהה בתפקיד עלוב שהיה ברור לי שלא יועיל לאף אחד ואני יכולה יותר,דיברתי עם כול הגורמים בצבא והבהרתי כול הזמן שאני יכולה להצהיר שאני דתייה ולצאת אך אני לא מאמינה בשקרים ולכן עדיף פשוט שניפרד כידידים ואני אלך לשירות לאומי,זאת בכלל לא הייתה שאלה של כסף מול צבא,כבר מגיל צעיר הייתי עובדת בעבודות שונות כולל כתיבה בעיתונים ארציים לילדים ולנוער אחרי שנים של מאמצים להתקבל אליהם,היה לי ברור שלי אישית מתאים יותר לתרום בשירות לאומי,היה ברור שאני אעשה שנתיים עם כול הלב,הנשמה והאנרגיות,בסוף ממש בדקה התשעים(יומיים לפני מועד הגיוס) הצבא שיחרר אותי סופית והדרך אל השירות הלאומי נפתחה רשמית,כבר בראיון הבהרתי חד משמעית שיש תפקידים שאני לא עושה וזה אומר לא מזכירות בשום מקום-בשביל מזכירות יכולתי מבחינתי לעשות צבא,הבהרתי שאני מיועדת לחינוך,חינוך מיוחד,הדרכה,סיעוד,בעלי חיים וכול דבר שבאמת נוגע לטיפול באוכלוסיות. במסגרת השירות לאומי והאמת שגם עוד הרבה לפניו יצא לי לעבוד כסייעת צמודה של ילדים וכסייעת כיתתית כללית,גם כיום אלה הם בדיוק התפקידים שאני מרגישה נוח בהם,נדדתי בלא מעט מקומות(הייתי בתקן שנה שעברה שכלל כמה בתי ספר במהלך השבוע למשל ),אני יכולה לספר על עצמי שמאז ומתמיד לי כחונכת/סייעת או איך שנגדיר את זה מאוד קשה להיפרד מחלק גדול מהילדים שאני עובדת איתם(מדובר גם במבוגרים בעלי צרכים מיוחדים שיוצא לי לעבוד איתם,פשוט ילדים זאת האהבה העיקרית שלי),נראה לי שאני לוקחת את זה יותר קשה מהם,הקטע שיש אנשים שמהווים תפקיד זמני מעציב אותי ועדיין אני נאלצת להבין שזו המציאות ואין דבר נצחי בחיים,אני אומנם לא מפסיקה את הקשר בתום העבודה והטלפונים שלי+האימייל+דלת הבית פתוחה עבור הילדים והמשפחות אבל....אני מאמינה שסייעת טובה אמורה לקדם את הילדים,אם למשל אני עובדת עם ילדים סיעודיים ב100% ברור לי שהתפקיד כולל החלפת חיתולים,ניקוי רוק/קיא וכו',האכלה וכול מה שנדרש,במקביל אני דואגת לתת לילדים את הנשמה ואת תחושת הביטחון בשביל להתקדם כמה שאפשר(גם אם לעיתים קרובות מדובר בצעדים פצפונים)לפי היכולות שלהם-חלקם למשל כול כך משותקים ופגועים שהם מתקשרים באמצעות עיניים בלבד ולא כול אחד יכול להוציא מהם משהו(כמובן שמדובר בעניין אינדיבידואלי לכול ילד וברור שאני מקבלת הדרכות ולא עובדת רק לפי החושים והמחשבות שלי),חלק מהילדים האלה נמצאים בקרבתי גם מחוץ לשעות העבודה הרשמיות,כלומר בחגים למשל כבר יצא לי לארח למשך הרבה שעות ילד משותק ברוב חלקי הגוף עם פיגור בינוני,לשמור על שלושה חבר'ה עם פיגור עמוק אצלהם בבית יותר מפעם אחת(והם לא נכים גופנית,משמע מדובר בהשתוללות בלי הפסקה),לבוא לילד עם תסמונת נדירה שאושפז בבית חולים(ברגע ששמעתי שהוא בבית חולים לא הצלחתי להמשיך לתפקד באותו היום,סבלתי מכאבי ראש והייתי חייבת לבקר אותו בבית חולים,אז חתכתי באמצע היום באישור ונסעתי לבית חולים,קניתי לו מתנה והתנחלתי שם שלוש שעות ונתתי גם למשפחה שלו קצת אוויר)או לבוא לאותו הילד הביתה...,היה ילד בכיתה ב' שעבדתי איתו שנה שעברה שסובל מלקויות למידה חמורות כתוצאה מהפרעות קשב וריכוז שגרמו לו לפער מטורף מול שאר ילדי הכיתה(אמצע כיתה ב' והוא עוד לא יודע לקרוא משפט רצוף,לכתוב בכתב גדולים או קטנים ולחבר 5+3 נניח) והוא נבלע בכיתה של 30 ילדים והיה משתולל נוכח התסכול(והפרעות הקשב...) והריטלין לא עזר,הגעתי אליו בסוף פברואר שנה שעברה אחרי שעזבתי את המקום בו חוויתי את הטראומה מלמעלה למשך כמה שעות(משהו כמו 15) שהתפרסו על ארבעה ימים במהלך השבוע,ההנהלה הייתה מיואשת ממנו,ההורים מיואשים מההנהלה,הילד מיואש כי מיואשים ממנו והיה ברור שהוא יעבור ביה"ס בשנה הבאה(כלומר זאת שהסתיימה לפני חודש),לקח לילד זמן לסמוך עליי ולהבין מי אני ומה המטרות שלי לגביו,הוא היה דיי חשדן ובעיקר נורא פגוע ועצוב מעצמו ומהסביבה,הילד הזה מצא חן בעיניי והחלטתי שאני אתן לו את הנשמה,מצאתי דרכים לגרום לו גם לרצות להתאמץ בעבודה(למשל נתתי לו לסמן כמה עמודים יעשה בחוברת במשך השעות ובמקביל הבאתי ספר או משחק ונתתי לו להחליט גם מה לעשות קודם-לעבוד או לשחק ולהיפך כשברור שאם לא ינסה את העבודה בכלל במהלך היום ביום הבא מראש יצומצמו לו האפשרויות מבחינת פעילויות נוספות מלבד עבודה,או שהייתי קונה לו הפתעות כצ'ופר על ניסיונות עבודה),הגענו למצב שהילד חיכה לימים שהייתי באה ויחד עם ההורים,העירייה שדאגו למתגברת נוספת למשך ארבע שעות שבועיות בשעות אחר הצהריים וההנהלה שתמכה הגענו להישגים לא מבוטלים-הילד שבמשך כמעט שנתיים לא התקדם אפילו דף הצליח לסיים כמעט 3 חוברות עברית וחוברת חשבון ומבחינתי זה היה ההישג האמיתי שלי כסייעת(ההורים ואני עדיין בקשר ואני בהחלט רוצה לבוא אליו לעזרה וסתם לאירוח,אבל הבעיה שהשנה הלוח זמנים שלי נורא צפוף ויש ימים שאני בקושי מצליחה לנשום ככה שלתת את כולי אני לא יכולה כרגע,למרות שאני משתדלת)וזה מה שלדעתי צריכות לעשות סייעות,להתאמץ ולתת את הנשמה,הכסף הוא גורם בעייתי בשירות לאומי/צבא אבל כסף לא בהכרח קונה נשמה ויחס של מטפל ומטופל לצורך העניין ובנות שירות ובכלל צוותים צעירים נותנים לפעמים את הנשמה יותר מהרבה עובדים בתשלום רגיל.

Digi Lista

New member
חלק שני...

גם תקציבית אם כבר ההשוואה אני יוצאת לגמרי מופסדת-אני גרה בחור,התחבורה הציבורית עוברת פעם בשעה וחצי וגם זה לא תמיד,לא יותר משש בערב ולא לפני תשע בבוקר,כמלוות הסעה של ילדים בעלי צרכים מיוחדים הלוך וחזור לשני מקומות שונים אני נאלצת לעבור נסיעה נוספת עם אבא או שכן וכשאין לי את האפשרות הזאת אני צריכה להזמין מונית שעלותה בין 15-20 ש"ח,גם כשאני חוזרת מהעבודה אין לי תחבורה ואני נאלצת להוציא עוד 15-20 ש"ח בשביל להגיע הביתה,תחשבי כמה זה שישה ימים בשבוע וכמה זה בחודש,כרטיס הנסיעות שלי תקף רק מ9.30 שקלים ומעלה והחופשי חודשי שכמובן לא יוצא לי להשתמש בו בגלל לוח הזמנים הבעייתי של התחבורה הוא כ142 ש"ח נוספים במשכורת מטעם השירות,אם נחשב את זה נגלה שכספית אני יוצאת דיי מופסדת אפילו... בשנה שעברה עבדתי רצוף כולל עם חום גבוה ודלקת גרון וכמעט ללא חופשים יזומים מטעמי עד ה31.8 וב1.9 התחלתי ישר שנה שנייה,בלי אוויר,בלי מנוחה ובלי תלונות... יצאתי גם לטיול שנתי של יומיים עם כיתה ז' של חינוך מיוחד וגם השתלבתי בביה"ס דתי על אף היותי חילונית גמורה כי ילדים הם ילדים ולא חשוב מה האמונה אליה נולדו. לשאלתך-תתפלאי הציעו לי בשנה שעברה לעבוד קבוע בהוסטל של חברה עם פיגור קל שהייתי משלימה בו שעות(בבקרים הייתי בבית ספר בהתחלה והוא פעל כמות פחותה של שעות אפילו שעבדתי שישה ימים,אז נאלצתי להשלים כשלוש-ארבע שעות בשבוע,השלמתי אגב וסתם בשביל הפרוטוקול בין 15 ל20 שעות נוספות)והשנה אני מתנדבת בו בנוסף לשירות ועם החבר'ה הכי קשים שם שאף אחד מלבד העובדי רווחה שלהם לא מתעסק איתם,יכולתי לעזוב את השירות אחרי שנה ולהרוויח פי כמה,אבל ידעתי שאני אעשה את כול השנתיים שירות ושום דבר לא יעצור אותי(שתביני שהייתה לי לפני השירות קריירה בתחום העיתונות הצעירה ובהליכה לשירות לאומי ידעתי שאני דוחה אותה בלי היסוס עבור ההזדמנות לעשות ש"ל כי אסור גם וגם ללא אישור עבודה מסודר שבדרך כלל לא נותנים בשנה הראשונה....),הינה אני עומדת לסיים את השנתיים-כרגע יש מאמצים גדולים להשאיר אותי בתקיד הנוכחי בתשלום מלא,המנהלת והמחנכת של הכיתה יחד עם אימא של אחד הילדים רושמות ומדברות עם כול העולם ומסתמן שאני כנראה נשארת(מחר אדע סופית בתקווה),מה גם שמתקשים למצוא לי מחליפה בת שירות כי לא כולם מוכנים לעבוד כול כך הרבה,במקביל יש לי לא מעט הצעות נוספות לעבודה דומה עם ילדי חינוך מיוחד מכול הסוגים,אני חושבת שעבודה כזאת היא סוג של שליחות וקדושה,"חימום כיסא"? אם הייתי רגע אחד יושבת אולי הייתי מצליחה לחמם כיסאות אבל כשעובדים כול הזמן שום כיסא לא מתחמם,גם ספסל לא... עכשיו לנושא העיקרי-קראתי את ההודעות שלך ולא אהבתי את הסגנון והניסוח המזלזל והפוגע,את ממורמרת כי את עובדת ולצידך בנות שירות לאומי והן מרוויחות יותר ממך?זאת סיבה להכליל את כולם?את בני השירות בפנימיות/בבתי החולים(לא בתפקידים המזכירותיים אלא הסיעודיים יותר,למשל ליצניות רפואיות במחלקות ילדים ונתקלתי בכאלה בכמה מקומות...)/בבתי הספר המיוחדים והרגילים/בהוסטלים/במעונות/במד"א/בעמותת "אתגרים"/ברכיבה טיפולית/בעבודה ב"צער בעלי חיים"/בבתי האבות ועוד ועוד,לפעמים בני השירות הם האמא והאבא של הילדים והמבוגרים,הם מרימים את המקום,כמובן שזאת הכללה להגיד שכולם כאלה ותאמיני לי שרבתי לא מעט עם הרכזת שלי כשהיא רצתה לשלוח אותי לתפקידי מזכירות ועוד התכווחה איתי בשיא חוצפתה שהיא לא מבינה אותי ושאני בעייתית כי כולם רוצים עבודות מזכירות ורק אני מחפשת אשכרה עבודה רצינית,מאתגרת ותורמת,יש לכאן ולכאן והאמת גם עובדים רגילים בתשלום שבמקום לעבוד דופקים שעות אבטלה וחלקם עובדים בתחומי החינוך המיוחד למשל ובאופן אישי לדעתי אסור להם בכלל לעבוד עם בני אדם נוכח חוסר התועלת שלהם והנזק למטופלים,אז האם את כולם אפשר להכליל?האם זה הוגן להשוות אותי לאחת שעובדת בהידוק ניירות בלבד?... את מגינה על המדינה?סבבה,אני מגינה על אלה שהמדינה שוכחת להגן עליהם,שהגורל התאכזר אליהם ושבאמת זקוקים להגנה ויחס,עכשיו בואי נשווה אותי לחיילות בתפקידים חסרי תועלת שרק דופקות פז"מ וגם לבנות שירות שרק באות כדי להרוויח כסף וזכויות(שזה בכול זאת עוד עדיף על משתמטים לגמרי ויש לי היכרויות עם כאלה),לדעתי ההשוואה לא פיירית,פוגעת ומכלילה וכדאי שתחשבי פעמיים לפני שרגשי הנחיתות שלך גם אם מוצדקים צפים ופוגעים בחפים מפשע שבסך הכול החליטו לתרום בצורה שונה משירות צבאי ולפעמים כאמור עושים הרבה יותר מהם,ללא 'רגילות' באמצע השירות.... מקווה שתחזרי בך מההכללות הלא הוגנות ותדעי להפריד עניינית בין בני אדם ותפקידים לבין התסכול האישי שלך...
בהכול

../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

הלוואי יירבו כמוך בישראל
קראתי הכל... חבל שהיית צריכה לעבור את הסבל ההוא. ומקווה שהיום את הרבה יותר טוב
כל הכבוד לך על היוזמה הרצון והנכונות שלך... באמת.. כל הכבוד

K a k t o s

New member
מאמי גם את לא רוצחת ערבים

את פשוט במערכת שונה אז אל תשחקי אותה כאילו את עושה עבודת קודש.. חאלס! את רוצה להיות מתוסכלת! אשרייך!! מה להגיד לך.. שאת צודקת? את לא! לשכנע אותך שאנחנו תורמות לא פחות ממך? לא מתכוונת לבזבז את הזמן שלי על מישהי שמנסה כנראה להוכיח לעצמה שהיא עושה משהו בחיים שלה.. אז.. כל מה שנשאר לי להגיד לך זה בהצלחה!

shoji

New member
עלק 1000

את חיה בסרט מופרח!! בנות ובנים שמשרתים כג'ובניקים מקבלים 350 שקל או טיפה יותר קרביים מקבלים 700 שקל...את קולטת? קורעים ת'תחת פי 1000 ממך ומקבלים פחות כסף ממך כשהם צריכים הרבה יותר ממך..את עוד יכולה לעבוד בנוסף..

למעלה