צביעות

אייני

New member
למעשה

הקרביים צריכים פחות מבנות השירות. אתה שוכח לחלוטין שהקרביים בד"כ חיים בצבא - שהוא נותן להם מקום מגורים, (לא משלמים על ארנונה, מים, חשמל), הוא נותן להם מזון ומה לא. תוריד בבקשה את כל זה מהשמונה מאות, ואני מבטיח לך שכבר תקבל פחות משבע מאות...

shoji

New member
יודעים מה? אני חוזר בי

כן! שירות לאומי זה אחד הדברים המעאפנים...איכשו כדי שיצא לכם תמורה מזה.. אני בקרוב מתגייס לחיל השיריון ואני לא מצפה לשום תרומה מזה...אני בסך הכל רוצה תמורה אישית, ולתרום למדינה. כמו שאנשי צבא הגנו עליי גם אני רוצה להגן על המדינה! אתן בנות השירות הלאומי כל כך ילדות שמנת שלא מסוגלות להתמודד עם קושי!! אני רוצה לראות אתכן עוברות טירונות בשיא החום בתנאים מינימליים של אוכל גרוע, מיטות גרועות וכל זה.....מה שלא הורג מחשל!! ואתן מעדיפות לחסוך מעצמכן לכלוך ושינה בתנאים גרועים ומשחקות אותה סטריליות ובנוסף גם רוצות להתקדם ע"י זה בחיים... יש לי יידידה שעושה שירות לאומי כי "לא מתאים לה היחס הזה שנותנים בצבא"...מה קרה? הרוב עוברים את זה, וככה לומדים שלא הכל בחיים מצופה בדבש! אם אתן באמת רוצות לתרום אז למה אתם עושות את זה במקום הצבא? למה לא עשיתן את זה מוקדם יותר? למה שלא תמשיכו לתרום גם אחרי זה? אני גם לא מבין למה זה נקרא ה-ת-נ-ד-ב-ו-ת לשירות לאומי? כשאני הולך לצבא אני לא מתנדב!! בקיצור, לפי דעתי, שירות לאומי זה נובע מאנוכיות בלבד! ולא מהרצון לתרום!!! ואני כמובן לא מכליל את מי שמשחורר בגלל מצבו הבריאותי.

עוד אחד.. ../images/Emo13.gif

די להכללות

Reut l

New member
אוקיי

יש לי שאלה- פעם עבדת או ראית ילד אוטיסט? ראית את הדרך טיפול בהם? כמה זה קשה?המדינה המסריחה שלנו שמתיימרת להיות דואגת לרווחת העם מזניחה במורה מחרידה את הילדים והמשפחות העומללות האלה, שמות זין אחד גדול!! אני בצבא הייתי במקרה הטוב איזה מזכירה שיושבת מול המחשב, ולהגיד לך תאמת?! אני חושבת שאם יש לי תחום שאני מתעניינת בו ושאני ארגיש מסופקת ושלמה עם עצמי, אני אלך לזה ולא אלך אחרי כולם, אחרי כל מה שהחברה המעוותת שלנו קועת לנו לעשות. נכון, בהתחלה היה לי מאוד קשה לעות את ההחלטה של לוותר על צה"ל. ישבתי עם עצמי וראיתי לנכון על לוותר על השירות שלי בצבא. מזכירה אני לא יהייה. אם יש לי אפשרות לתרום תרומה שלדעתי יותר גדולה, שמספקת אותי אז למה לא?! לא חסרים בנות בצה"ל שימלאו את התפקיד שאני הייתי אמורה להיות בהם. שיהיה לך הרבה בהצלחה בהמשך

shoji

New member
עבדתי לא מעט עם ילדים אוטיסטיים

תרמתי פעם לבית ספר עוז בחולון ובעוד בית ספר בקריית שמונה (אני חולוני) וכן, עבדנו איתם והיה קשה מאוד אבל אני לא מסוגל כי זה עושה לי המון מועקה..

Reut l

New member
נכון, קשה להרבה מאוד אנשים

לכן, אני רואה את תפקידי כשליחות לדבר מאוד חשוב שמזניחים בצורה מחרידה את הנושא הזה שנקרא "חינוך מיוחד", עכשיו אתה חושב שאני משתמטת?! שאני עושה את תפקידי בכוח? איך יש לכם את הזכות לבוא ולומר לי את הדברים האלה? שני עושה את זה בכוח, מתוך אינטרס שאני לא תורמת ומעניקה לחברה, זה פוגע מאוד ברגע שאני נותנת את הנשמה לילדים המדהימים האלה....

Na86

New member
בטח,כולן משרתות שנתיים בשביל 200 שקל בחודש

אז בואי אני אספר לך משהו-לא יודעת עם מי את משרתת, אבל לא מסיקים מסקנות לפי כמה בנות לא מייצגות בש"ליות שמקבלות יותר כסף הן כאלה שלא גרות בבית-דרך אגב,את לא מקבלת משכורת,את מקבלת סוג של דמי כיס בשביל שלא תצטרכי לקחת מההורים. מורות חיילות שגרות מחוץ לבית מקבלות כ1000 שקל חודש (בכל מקרה יותר מבש"לית,שחלק מהכסף נועד לנסיעות) נראה לי מטומטם להניח שרוב הבנות באות לשירות בשביל עוד 200 שקל בחודש-זו תוספת שאת משלימה בחודשיים עבודה. העלית בדעתך שיש עוד סיבות לשירות לאומי? כמו רצון לתרום בצורה שונה /מוסכמות חברתיות/ הלכה... בכלל, אין מקום להשוות בין שירות לאומי לצבא מבחינת תנאים-מדובר בשתי צורות שונות ולכל אחת יש את היתרונות שלה, לחיילים יש נסיעה חינם בכל מקום (ולא רק החזרים),מקבלים הנחות בהרבה מקומות וחיילות ששירתו איתי קיבלו שבועיים לפסיכומטרי בזמן שלבש"ל יש 3 ימים לפסיכומטרי+ השלמת בגרויות. ההערכה של התרומה למדינה לא צריכה להיות על בסיס ה"תנאים"-לפי תפיסה כזו כל חייל ג'ובניק (גם אם הוא חוסך 10000 שקל בחודש במקום מתכנת) תורם פחות מחייל שיוצא אחת לשבועיים הביתה. ובקשר לצום-כ"כ כואב לך שמישהי שצמה מ7 בערב הקודם לא תיסע בכל העיר בחום הזה ותעבוד כל היום? אני מקווה שברוב המקומות בצבא מתחשבים גם בחיילים שצמים.

PshycoB

New member
שהמשיח ישמור על הדתיים ...

שהמשיח ישמור על הדתיים ... על האזרחים! מה אתם אומרים? שהתפילות יצילו להם את החברים, אחים, אחיות או את קבר יוסף! החיילים ישמרו על האזרחים המתגייסים, והמשיח יילחם בשביל הדוסים בלבנון. אבל לא הא? פתאום בריץ האחרון הצבא בא טוב?! אויש, הזלזול הזה בחיילותף שקורעות את התחת בשביל לשמור על כלל האזרחים, לא יאומן. רק מלשמוע פה את התגובות

Reut l

New member
מה זלזול?

את באה לפה ומזלזלת בנו!!!! מי מדב ר על המשיח? מי זה המשיח? שילך לעזאזל המשיח!! אני מעריכה את החיילים ששומרים עללינו!! בונא גלשת לנושא אחר... עוד נגיע עוד מעט לחטיפת גלעד שליט!! באמת....

Reut l

New member
וואיי אתם קשיי הבנה

למה את חושבת שאני מזלזלת? אנחנו מדברים על משהו אחד ואת מכניסה משהו אחר לגמריי

למעלה