צביעות לשמה

T0M3R

New member
צביעות לשמה

אני הושעתי כמה פעמים מהפורום רק בגלל שחשבתי שונה משאר ה"מומחים" כי הרגלי האכילה של הנחשים שלי שונים, ואני ממליץ לאנשים לעשות זאת, שאגב רק לידע כללי זה מידע וניסיון של מגדלים רבים ומנוסים הרבה יותר מכל אחד ואחד מאיתנו פה בפורום ובארץ בכלל, שקראתי וראיתי בחו"ל. וכאשר התווכחתי (דבר אשר לדעתי לגיטימי ביותר, בני אדם מבוגרים מתווכחים מדברים וככה פותרים בעיות) אז ניסו לסתום לי את הפה בעזרת הסיגנון כתיבה שאם אתה קטן אתה לא יודע כלום, ואם אתה מגדל נחש אחד (חחח אחד...) אז אתה גם לא יודע כלום. השירשור שנפתח למטה ממש אבל ממש לא מתאים לפורום (וויכוח עוד מילא זה בנושא בפורום, זה בכלל) ויונתן מסכים לזה, אפילו השתתף בזה... לדעתי זו צביעות לשמה שלמבוגרים ה"מומחים" מותר לעשות מה שהם רוצים בלי קשר לפורום ול"עם הפשוט" אסור... זה ממש לא בסדר. בעקבות ההתנהגות התומכת שלכם אני החלטתי לא להשתתף בפורום (כפי שרובכם שמתם לב) ורק לקרוא, המצב ימשיך כך הפורום הזה יאבד עוד הרבה אנשים ומגדלים מתחילים.

gaichuk

New member
רק בשביל להבין יותר טוב..

כשאתה אומר שהשירשור למטה, איזה שירשור? או התייחסות לתוכן השירשור או קישור להודעה ספציפית בשירשור יכול לעזור. ההשעיה לא נעשתה על ידי אבל אני בטוח ומשוכנע שהסיבה לא היתה כי הבעת דיעה. הסיבה היתה האופן שבו בחרת להתבטא... כמו שכתבת,ויכוח הוא באמת דבר לגיטימי. אבל יש דרך לעשות את זה... השתתפותך היא בחירה. עשה מה שנכון בעיניך... לדעתי אתה המפסיד העיקרי אם תמנע מהשתתפות.

T0M3R

New member
הנה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=840&msgid=35916727 יש חלקים בשירשור עניינים אבל רוב רובו לא ככה.

T0M3R

New member
ואגב כן גיא זה היה מהסיבות האלו

אה ומפעם אחת שמישהו מאוד בוגר, איים עליי בפרטי אז רשמתי בפורום את זה. יונתן ידע טוב מאוד מי זה היה אבל לא עשה כלום בקשר לזה. (שלא נדבר שאיום זה עבירה פלילית)

אז תתלונן במשטרה על איומים במסרים

מה אני יכול לעשות בנידון? מה שקורה בפרטי אינו קשור לפורום מבחינתי ואני מניח שגם מבחינת תפוז כך שאם יש לך בעיה עם מערכת המסרים אתה מוזמן לכתוב זאת לתפוז ולא לפרסם תוכן הודעה בפורום דבר שהוא עברה על חוקי תפוז! סיגנון ההתבטאות שלך שהוא מזלזל מאוד ואתה בעצמך מודה בזה אינו מתאים לפורום. כשמישהו מגדל נחשים הרבה זמן (יותר משנתיים) וגידל מספר מינים במשך השנים והרבה אותם זה נקרא ניסיון בניגוד למישהו שמגדל שנה - שנתיים וחושב שהוא מגלה את אמריקה ובכל פעם שאומרים לו שהוא מגדל מתחיל הוא נעלב מזה ומנסה לרמוז שניסיון גידול של שלושה נחשים זה ניסיון רב... הומור זה דבר חשוב רק צריך לדעת איך ובאיזה מינון ואת זה חלק מחברי הפורום לא מבינים. אני מסכים עם גיא שהמפסיד העיקרי מזה שתפסיק לכתוב כאן זה אתה, אך זו בחירתך.

o r i 6 6 6

New member
תומר עשה טובה

תפסיק עם הפוזה, אתה מדבר תמיד ביהירות, אתה תופס תחת כל הזמן ואם היית מתווכח כמו שצריך אף אחד לא היה מעיר לך...אז תפסיק לחשוב שכולם נגדך רק בגלל שאתה קטן...אתה זה שמכניס את עצמך לסרטים האלה...אף אחד לא אמר לך לא להאכיל את הנחשים שלך ככה, רק לא להמליץ את זה למגדלים מתחילים שעלולים בהחלט לסמוך על מה שאתה אומר...וחוץ מזה...אל תכתוב פה-אני בטוח שזה לא יפריע לאף אחד...ההפסד כולו שלך

T0M3R

New member
חח אורי קרעת אותי

אתה בכלל אין לך מה לדבר על תפיסות תחת, ואתה יודע על מה אני מדבר. שלושה נחשים יונתן? מוזר.. כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני מה אני מגדל כי לפי הספירה האחרונה (כן שבוע שעבר לימדו אותי לספור) יש יותר משלושה. העניין כמו שכתבתי, ניסיון לא שלי, אלא של מגדלים בחו"ל ותודו בזה, ה"מומחים" בארץ, לא משתווים בגרוש ל"מומחים" בחו"ל..

BabaGee

New member
אז מה הבעיה - תסע למפגשים בחו"ל

את הכל אפשר לפתור בשפה עדינה חומד רוצה לכתוב בחו"ל - תכתוב רוצה לנסוע לחו"ל - תסע בנימוס בסבר פנים יפות ברוך בעדינות למה כל האגרסיות למען השם שחרר אותנו מכל הויכוחים עברנו את השלב הזה כבר

o r i 6 6 6

New member
דווקא לא

אני לא תופס תחת בקטע של נחשים....אני לא משחק אותה מבין יותר ממה שאני ואני משתדל לענות לאנשים רק כשאני בטוח בתשובה שלי... אתה לעומת זאת חושב שמקריאת מאמרים באינטרנט צוברים ניסיון... כמה נחשים יש לך? בכלל לא רלוונטי...מה שרלוונטי זה שאתה מגדל בערך שנתיים וזה לא המון זמן לרכוש ניסיון...וחוץ מזה יש לך 4 נחשים...אז ביג דיל איזה הבדל.....בכל מקרה חזרתי עייף אז אין לי כח להתחיל להרחיב פה...לילה טוב לכולם אה ודבר אחרון...למה שמת את המילה מומחים במרכאות?

dreaming h

New member
תגיד, תומר,

מה אתה באמת רוצה? הפורום הוא מקום להנות בו. המטרה שלו היא שילוב של מקצועיות, מקצוענות, למידה וכיף. מה באמת מפריע לך? אף אחד לא מנסה להתנגח בך, אך אחד לא מנסה להשפיל אותך או להפחית מערכך, לעומת פעמים רבות שניסית לעשות את זה לאחרים. כאשר מישהו בפורום מנסה לקלקל את האווירה החיובית, אני חושבת שיש מקום לכבד את השיקולים של יונתן, בהחלטה שלו לחסום מישהו. כפי שנאמר לך לא פעם, יש דרכים לומר דברים, יש דרכים להעביר ביקורת, ויש דרכים להתווכח. אם יש לך צורך בהוכחות לעולם, לא בטוח שזה המקום.

T0M3R

New member
לא משנה, אתם משום מה לא קולטים

את זה.... זה משהו שהרבה אנשים קלטו...

למעלה