צביעות או צדיקות?

SOADude

New member
צביעות או צדיקות?

אני רואה שיש מחסור רציני בדיונים רציניים בפורום הזה אז... כמו שכולכם יודעים, סיסטם מביעים מסרים פוליטיים רציניים בשירים שלהם על אמריקה, מסחור ושאר ירקות ותהיתי אם זה לא קצת צבועה מצדם לדבר מצד אחד ולהופיע באמ טי.וי מצד שני? זה קל מאוד לדבר ולדבר ולהשתמש במסרים בתור גימיק של מגניבים ומרדנים אבל אני לא רואה אותם עושים הרבה כדי לשפר את העולם או משהו כזה... אז מה אתם אומרים, סיסטם צבועים או צדיקים?

ssdd12345

New member
ממממ.....

סיסטם הם יותר שרים על דברים שקרו להם בעבר (כלומר איפה שהם נולדו לבנון בעיקר)לא נראה לי שהם צבועים !זה נכון שהם מעבירים המון מסרים בשירים שלהם על מלחמות וכאלה אבל זה בעיקר דברים שקרו להם שבהם היו ילדים כמו השיר boom או war ועוד כאלה על מלחמוןת שקרו בעיקר בין עירק לארצות הברית או לבנון וארצות הברית.................... לא נראה לי שהם כאלה צבועים אבל יש משו הגיוני במה שאתה אומר!!!

Beautiful Scar

New member
וואו אין לי ממש מה להגיד

יש משהו בדבריך אתה גורם לי לחשוב וזה לא טוב
נמנמ XD

Mavette

New member
דיברתי על זה כבר

וזה באמת היה לי מוזר שהם הופיעו באמ טי וי..יש מצב שזה היה בשביל לפזר את המסר שלהם גם לפאקצות הקטנות אוהבות הבריטניסטינה למיניהן...או משו אבל הם עושים מה בראש שלהם ולא שמים על אף אחד אז אם הם באים לאם טי וי זה אומר שהם רצו ויש להם שיקולים משלהם

I n n u e n d o

New member
לדעתי

הם לא באים לרדת על אף אחד הם פשוט שרים מה שהם מרגישים כידוע הם די פוליטטים בדיעות שלהם[מבחינה של נגד הממשל של בוש וכאלה] אבל כעיקרון זה בעיקר של דברים שהם ראו במגינה שהם נולדו בה

ssdd12345

New member
היי...

זה כמעט בדיוק כמו שאני אמרתי רק במילים שונות!!! הבנתם את המשפט הזה???לא חשוב.... וכמו שאמרתי מקודם לכו תבינו את הראש הארמני הקטן והיפה שלהם!!!

Yassi K

New member
הם לא זה ולא זה!

צבועים הם לא... הם מופיעים באמ טיוי כדי לקדם את עצמם.. בין אם זה להעביר את המסרים הפוליטים שלהם ובין אם זה להפיץ את המוזיקה שלהם,השירים שלהם,הליריקה שלהם ולפרסם את עצמם., הרי זה מה שכל זמר\ת עושה... למה נראה לכם שהם סתם משקיעים כסף בקליפים והם הולכים לתוכניות אירוח? הכל כדי לקדם ולפרסם את עצמם. הם גם לא צדיקים... צדיקים הם אלו שהולכים לעזור לאנשים חולים, לנפגעים וכ'ו.. אם הם היו עושים עוד דברים חוץ מלכתוב שירים עם מסרים פוליטים והיו ממש עושים משהו מוחשי ומעשי אז הם היו נקראים צדיקים.

ssdd12345

New member
אבל.........

הקטע שהם לא הכי מפורסמים כי יש מלא אנשים שעוד לא מכירים אותם....(טעות פשוט איך אנשים יכולים לפספס דבר כה קדוש ויפה וטוב ואלוהי...) והם גם לא מתארחים כל כך בתוכניות טלוויזיה והם גם לא מדברים כל כך הרבה...

Mavette

New member
הם כן עושים משו!

סרג' טנקיאן ביחד עם טום מורלו מלהקת אודיוסלייב מאכילים עניים. ובכלל הם עושים המון, נראה לך שהם מסוג האנשים שרק מדברים ולא עושים?...לא לדבר לפני שלא בודקים.

itamar argaman

New member
אני לא מבין

למה אנשים חושבים שלהופיע באמ טי וי זה מסחור?? למה? אמ טי וי זה ערוץ המוזיקה וערוץ הטלוויזיה בכלל הכי גדולים בעולם. ואם לי הייתה להקה והיו מציאים לי להופיע בטקס פרסי המוזיקה האירופאיים של אמ טי וי (שזה נחשב אחד מהטקסים הכי גדולים ויפים בכל העולם כולו) בלי לחשוב פעמיים הייתי מופיע... וזה ידוע שלסיסטם יש קהל לא רע כל כך בפורטוגל.

amit901

New member
סיסטם לא זה ולא זה

קודםם הם באמת מופיעים באמ טי וי בשביל עצמם בשביל לקדם את עצמם...אני בטוח שכימעט כולם פה הכירו את סיסטם מימי טוקסיסיטי ובזכות הקליפ טוקסיסיטי וצו'פ סויי תחשוב על זה אם הם לא היו מופעים באמ טי וי...איך הם היו מתפרסמים...יותר מחצי אנשים פה ניראה לי שלא היו מכירים אותם...אגב רוב השירי שלהם מדברים על שחיטיות מלחמות ועל השמדת העם בידיי התורכים..וסרג' טנקיאן מארגן כל הזמן הפגנות וכאלה בשביל להוציא את העם הארמני זכאי כי בסוף תורכיה יצאו מהעניין הזה בזול..(אגב סיסטם גם נגד הכיבוש...וזאת אחד הסיבות שהם לא כ"כ אוהים את ישראל)..מה שבעצם אני מנסה להגיד שסיסטם לא רק מדברים...הם גם מבצעים.

למעלה