צביעה של ארונית עץ

צביעה של ארונית עץ

יש לנו כוננית מעץ (יותר נכון, שולחן כתיבה עם כוננית) שקנינו לפני שנים וכבר נראית ממש רע (צבועה בצבע עץ כהה). מישהו יודע איך אפשר לצבוע אותה, עדיף בצבע בהיר?

השאלה היא

האם היא רק צבועה ? או יש עליה לקה/פורמיקה אם היא רק צבועה זה ממש קל רק לצבוע אם היא כהה תצטרכו כמה שכבות

תאירU4

New member
אז זהו שלא נכון...

במידה ויש עליה לקה ובדרך כלל יש כזה, או יותר נכון של מה שיוצא מהחנות יש עליו לקה להגן עליו. אפשרות הכי טובה זה לשייף טוב טוב להוריד את הלקה מה שבדרך כלל מאוד קשה כי הלקה מהחנות היא מעוד עמוקה. והאפשרות הפחות טובה אבל הרבה יותר קלה וזה הדבר היחיד שעובד על פורמייקה - זה לצבוע עם חומר מקשר, יש בכל חנות של צבע וזה בדרך כלל על בסיס של מים וזה בצבע לבן (יש גם שקוף אבל אני לא בטוחה שיש בכמויות וזה גם יקר). על זה צובעים באיזה חומר ואיזה צבע שרוצים. בכל שאלה נוספת את מכירה את הנייד שלי?

צודקת ומוסיפה

במידה ויש לקה יש לעבוד עם החומר המקשר אבל (מניסיון) עם החומר המקשר צריך לעבוד מהר מהר כי הוא מתייבש מהר ואם עוברים עליו שוב הוא עלול להתקלף עליו אפשר בכל צבע נ.ב לא תמיד יש לקה 2 מיטות של הילדים שלנו מעץ מלא צבועות ללא לקה

אני חושבת שמדובר בעץ אורן צבוע ויש עליו לקה

כך שכנראה שמחכה לי הרבה עבודה. שווה לי למסור לחנות שיצבעו בשבילי? כמה זה צריך לעלות?

למעלה