צבים יקרים

גם אני בא - צב 8

וואו...מה הולך פה? רשימת הצבים עדיין אינה סגורה?? מה, כל זב חוטם יכול להקרא פה צב??? מי שלא ראה 3 צבים במעגל הד דאון בערב החג לא ראה תותחים מימיו !! דרושה כאן הבהרה מיידית: כל צב רחוב יכול להיות "צב" ???

turtle 2

New member
לבבר הספר../images/Emo46.gif

קודם כל תודה על המחמאה על הצניחה בערב החג. דבר שני אין ולא יהיה מקום בצביה אלא אם יתקיימו הדברים הבאים א-אם אחד הצבים עוזב מרצונו החופשי או מודח עקב בעיות משמעת חמורות. כרגע אנו מאוחדים ואין מקום אפילו לשבלול. ב-הצבים עוברים מבחני צניחה לא קלים ולכן הכניסה היא כמעט בלתי אפשרית. אך תמיד כדאי לשאוף.

צב 2 - אתה ממש איטי..

מצטער אולם לא הבנת ! אני התקוממתי על כך שהתגלה לפתע צב 4 !!!! חשבת שאני מציע עצמי כמועמד??? קטונתי מקטון... שוב: האם צב 4 זה דבר אמיתי וחוקי?? למה הוא לא מוזכר בכתובים? למה לא הופיע בסרט? אתם לא עובדים על המעריצים שלכם, נכון? (ובקשר לבעיות משמעת כסיבה להדחה - שים לב לצעיר הבלונדיני, האם התספורת בהתאם לכללי הצבים? וצב 1 , האם עומד בתקני המשקל של הצבים?

turtle3

New member
כל הכבוד אתה חזק אני חייב לדעת מי

אתה בבר הספר * צב 4 אכן הופיע בסרט ואפילו הרבה ורק רציתי לומר צב 4 עוד יפתיע ובגדוללל פרטים בהמשך בקשר לצב 1 הוא קצת מעל לתקן אבל זה בטיפול תודה רבה צב 3

c h o o c h i

New member
צב 4 רציתי לשאול

אילו מבחנים עברת כדי להיכנס לקבוצת הצבים? תתחיל להשקיע כי אני שמעתי מההנהלה של הצבים שאם תמשיך במשחקי הבאולינג אתה תהיה מועמד להדחה
אז...

למעלה