צביטת פיטמות

ומדוע את מחפשת לקטלג את הנושא.....?

זה מה שמענג אותך?! זה מה שעושה לך טוב?! זה מה שאת אוהבת?! אז מדוע ועל מה התהייה-איך לקרוא ל"חיה"????? ובקשר לפרטנר למיטה: הסקס הטוב ביותר הוא זה שהפרטנרים לעשייה יודעים איך לענג אחד את השני-פתיחות-במילה אחת ויחידה. וכמו שהסברת לנו מה זה עושה לך.....הסבירי נא לו את אותו הדבר-והסירי דאגה מליבו(באם קיימת אחת כזו)שזאת הסטיה היחידה שלך בכל מה שקשור לקומפלקס הסאדו.....(עפ"י מה שקראתי סאדיסטיות מורכבת מהמון דברים אחרים...)

הגבול בין עונג לכאב

הגבול הוא כל כך אישי, ספציפי לתנועה מסויימת או איבר מסויים אין ,לדעתי, הגדרה מדויקת ל"סטיה" (בשונה מדברי ידידי המלומד אטיוד...) כמו שפורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה... טוב לך? לכי עם זה... תסבירי לגבר שאיתך מה את אוהבת ומה לא - ותהנו! דינה. וסתם שאלה רטורית, למחשבה: ואם את סוטה, אז מה? זה במילא עניין פרטי, אינטימי, לא מקוטלג בשום מקום... אז תרשי לעצמך להיות קצת סוטה במיטה... מה רע?

אטיוד5

Active member
פורנוגרפיה וגיאוגרפיה

נכון. פורנוגרפיה היא יחסית לסביבת המקום והזמן. אין פורנוגרפיה אבסולוטית. ואסביר שוב את עמדתי בקשר לגברת שעוררה את עניין צביטת הפטמות. להגיד לה שזה נורמלי זה פשוט שקר. זה לא נורמלי. שמעת? זה לא נורמלי. רוב הנשים לא נהנות מצביטה חזקה במיוחד. רוב הגברים לא אוהבים לצבוט בחוזקה. אפילו אם תגידי לי שאת נהנית מזה - לא ארצה לצבוט אותך עם פלאיר. אין לי שום כלום כנגד אי הנורמליות הזאת. בטוחני שתוכלי למצוא גבר שנהנה מאוד לצבוט. אי הנורמליות הזאת לא פוגעת באף אחד. תוכלי לחיות עם זה בשקט עד 120. אבל שלא יגידו לך שזה נורמלי. זה בפרוש חריג. עכשיו מתעוררת השאלה אם זה מפריע למישהו. זה לא מפריע לאף אחד אחר. אבל אולי זה מפריע לך? שאם לא כך, מדוע פנית לתמיכה? אני מקטלג אותך בתור לא-נורמלית ועכשיו אני יכול אולי לעזור לך. אולי לטפל. אולי סיוע נפשי. להגיד לך שזאת אחת מדרכי היצירה. יש רבות שאוהבות ליטופים ויש מעטות שאוהבות צביטות. זה לא סוף העולם. זה אפילו לא מתקרב לסוף. זה לא עושה אותך רעה. זה רק עושה אותך שונה. אחרת. זה משנה את מה שאת. זה לא משנה את מי שאת. ומי שאת - זה הכי חשוב.

מייקי69

New member
יחסית לתורת היחסיות....

אתה מה זה נחרץ ויותר מנחרץ - אתה גם מאד מוטרד מהנושא, מה? תארה איך אתה קופץ.... הללללללו! באה בחורה ואומרת שפיטמותיה אינן רגישות והיא אוהבת טיפה´לה צביטות וואה-וואה-ווי-וואה. מגיע לה שתלך לטיפול, ליעוץ, מזל שלא לאישפוז. מה לא אמרת עליה, והכל עטפת במילה "לגיטימי". סליחה, אני תוקפת אותך כי אתה היחידי שהחלטת שזה לא נורמאלי (או על הגבול. היינו הך/אך). לא ראיתי שאף בחורה קפצה פה כנשוכת נחש. נו, מה אומרת הסטטיסטיקה שלך על זה? תאמין לי, סחבק, גם אני הייתי קופצת. וכבר קפצתי בכמה וכמה מקרים. לא כאן. למה לא כאן? - כי נראה לי הבחורה יותר משהיא "לא נורמאלית", היא חוששת שהיא כזאת. לא, היא לא אוהבת שמכאיבים לה. אבל קצת חזק - אולי כן. וואללה, אתה יודע כמה גברים פגשתי שכשנגעו בעצמם עשו את זה בעוצמה ובחוזק שהפחידו אותי? לא הרתיעו. רק ככה - חשבתי לעצמי - האיבר הכי רגיש... למה בכוח? אבל האקט הזה הוא בעצם די כוחני, לא? לשפשף וחזק, או שאני טועה? אם אני טועה, אז למה הדביקו לאקט הנהדר הזה את המילה "לדפוק"? אז אתה עם אבר(י)ך, נראה לך אולי טיבעי שצריך קצת חזק. ואנחנו? - מאיפה אתה החלטת ש"רובנו" אוהבות רק מלטף ורך? אולי, בלי כוונה (וזו שאלה ממש היפוטטית) גם אנחנו - ברגע הלהט, דקה לפני הפורקן - אוהבות את זה טיפה יותר אינטנסיבי? טיפה יותר "חזק". אולי????? יש איזה מקום ל"אולי" קטנטן בין הודאות הסטטיסטית הנחרצת שלך? כזה פיצק´לה, טייני-מייני, פצפון? אז, אוליצ´יק אנחנו טיפה´לה בנויים כמוכם? הרי לך, עוד קושיונת....

אטיוד5

Active member
זה שאת יודעת לכתוב ...

אנחנו כבר יודעים. וזה שאת נורא שמחה להציגני כאילו-טמבל או טמבל-ממש אנחנו גם יודעים. לא קפצתי כנשוך נחש. סה"כ התקוממתי כנגד הקביעה של סרוגייט גבר שכל התנהגות מינית באשר היא היא נורמאלית. תגידי לי - הפדופיל שאנס השבוע ילדה בת שמונה באשדוד - הוא נורמלי? לא מגיע לו טיפול? אולי סירוס זוטא? אולי משהו כימי? אולי מליקה מהירה? אולי יעוץ פסיכיאטרי? הא? אולי? אז אל תבואו ותגידו לי שכל התנהגות מינית היא נורמלית!!! היא לא! וכן, אני נחרץ בקשר לזה. יש נורמלי. ויש לא נורמלי. ונכון שהגבול ביניהם די מטושטש. ועכשיו לעניינינו. הבחורה כותבת שסתם ליטוף או ליקוק בפטמות לא מזיז לה כלל. זה כבר לא הכי רגיל, אם כי לא חריג עדיין. אני לא ישבתי שם ומדדתי עם מד לחץ כמה כח צריך להפעיל על הפטמות המדוברות בשביל שהבחורה תהנה. אבל בפרוש היא מדברת על זה שהיא נהנית כשזה כואב ולא לפני זה! זה לטעמי כבר גולש חזק לכיוון הלא נורמלי. זה לא שבשעת הרגע הגדול היא רוצה שיצבטו לה קצת יותר חזק. לא מדובר פה על פיצק´לה בכלל. זה לא "טיפה יותר חזק". מדובר על ממש ממש ממש חזק כי ללא כאב אין לה הנאה. וכשסרוגייט גבר כותב שזה "נורמלי לחלוטין" - הוא הלך ושאל את פי הנערה בדיוק כמה אטמוספרות לחץ היא דורשת? כמה זה בשבילו "לחלוטין"? אם היא רוצה פלאייר הוא גם היה אומר "לחלוטין" ? למה לא התעלקת עליו? הא? ועכשיו קצת אמונה, מייקי. יש כאלה שיש להם טאצ´ ויש כאלה שאין להם. ברוב צניעותי וענוותי אני מתוודה בפנייך - לי יש טאצ´. אני יודע מה זה ללטף, ואני יודע מה זה לעסות, ואני יודע מה זה ללוש, ואני יודע מה זה ללחוץ, ומה זה לדפוק, ומה זה ללחוץ. אז את לא צריכה ללמד אותי כמה זה "חזק" וכמה זה "טיפה חזק" וכמה זה פיצק´לה וכמה זה לא פיצק´לה, וכמה זה אינטנסיבי או לא אינטנסיבי. תאמיני לי, מייקי, אני יודע. אם הבחורה הזאת לא נהנית מפטמוטיה אלא אם זה נושכים בהן בחוזקה עד שכואב, היא גולשת חזק לכיוון הלא-נורמלי. כן, במובן הסטטיסטי של המילה. ולא אכפת לי עד כמה שזה מעצבן אותך שאני מדבר סטטיסטיקה גם כשמדובר בפטמות הזקורות אלי שמיים ברגע ההתרגשות הערטילאית, השמימית, האלוהית. סה"כ אמרתי שבחורה שנהנית מפטמותיה אך ורק כאשר מכאיבים לה היא יוצאת מהכלל. לא אמרתי שהיא דפוקה בראש חס וחלילה. ולא זו בלבד, אלא שאמרתי לה שאם זה הכף שלה אז סחתיין, רק שלא יגידו לי או לה שזה "נורמלי לחלוטין".

אטיוד5

Active member
יש לך רפש נוסף לזרוק?

כי אם יש אני הולך לקנות לי שכפ"צ, מסיכת אב"כ, וכמה כדורים נגד בחילה.

מייקי69

New member
כאפארה, תחסוך ת´כסף !!!!

ותביא לי פרחים במקום. נשב אצלי על השטיח אתה תלמד אותי מתמטיקה ותורת ההסתברות, ואני אלמד אותך עדינות, טקטיות - כאלה, אתה יודע. אבל שלא תחשוב תפסת עיסקה!!! אני גרועה במספרים -פחחחחחחחד. אני ככיתה א´ כמעט השעו אותי, ובשמינית מנהל בי"הס הזמין אותי אישית ללשכתו, ואמר לי שבחיים לא היה לו תלמיד שקיבל בגרות עם 3 שליליים, האחד היה, כמובן במתמטיקה. השני היה בלשון... ועל השלישי אתה כבר בטוח לא רוצה לשמוע. חחחחחחחחח נו, עכשיו אתה יכול לחגוג על זה חופשי

אטיוד5

Active member
השלישי בכימיה בטח

כי איך אמרת ? אני ואת - אששששששששששש. ובקשר ללשון - אני הייתי מעביר אותך בליינד.

מייקי69

New member
שיעור ראשון (וקל)

יש לומר "את ואני..." לא "אני ואת..." אטיוד, קצת אטיטיוד.... אז צחקתי נורא (סוף סוף, שיוווו, כמעט העלת לי ת´סעיף) ובקשר ללשון - מה ל´שות, תמיד הייתי גרועה בחוקים.

אטיוד5

Active member
את אמרת

אתה ואני? אני הולך לבדוק!!! ובכלל, אם איינשטיין שר "אני ואתה " אז גם אני יכול לזמזם לך "את ואני". אטיוד5 משנה את העולם

אש לי

New member
אטיודדדדדדדד אני איתך../images/Emo24.gif

התאפקתי לא להתייחס להודעה זו.... גם אני לא רגישה שם משהו אבל עדין לא נהנית מכאב. אבל אל דאגה אטיוד אני לא נורמלית בדברים אחרים בדוק
אוי אטיוד שאלה אם כבר ניכנסתי לזה מה לגבי פליק בישבן???

אטיוד5

Active member
מחרמן לאללה

כזה טיפ´לה קטנצ´יק כזה שגורם לאדמומיות חביבה. ואח"כ ללקק - חובה. או לחילופין - לדפוק חזק.

דפקא לא ודפקא לא! ../images/Emo3.gif

איך אומר הסקר?? העיקר שבסוף תהייה אורגזמה
מה ´כפת לי אני.. העיקר הצרפתית שתהיה במפגש..
פסי (יושבת על הידיים כדי לא לשלוח אותם לכיוון הטיפקס.. ממממ.. נעים ככה.. אולי אני אאמץ את השיטה הזו..)

סדו /מזו

אין ממש הגדרות חד משמעיות מתי התנהגויות מסוימות כבר מוגדרות כסדו ומתי הן בגדר משחק מיני לא מוגדר. להרגשתי כשהשימוש בסדו הוא למטרות הכאבה לשמה, ומזה מופקת ההנאה, או שרק באמצעים של סדו אפשר להפיק גרוי מיני אז אנחנו מדברים על סדו. סדו זו אינה סדרה מסוימת ומוגדרת של פעילויות אלא יותר הגדרה של הרגשה הנגרמת מסדרת הפעילויות הזו שיש בה השפלה, שיש בה יחסי כוחות לא שווים. סדו יכול להיות גם ללא כל הכאבה אבל עם השפלה או הפחדה. לכן להערכתי מה שאת מתארת אינו נכנס להגדרות הללו, ואת צריכה להיות יותר ברורה עם בני זוגך כדי לא להפחיד אותם. אולי זה נכון יותר לשתף אותם בשלב מתקדם יותר של הקשר שאז ישנה יותר פתיחות ואפשר לדבר על הדברים בפרוט ולשאול את השאלות הנדרשות המפיגות את תחושת הפחד הנוצרת אצלם. כמו כן אחרי שיכירו אותך אולי כבר לא תשאלנה השאלות.

סאדו?|../images/Emo122.gif

אני חושבת שזה נורמאלי לחלוטין תמשיכי להנות מכך ואל תתני לאף אחד לגרום לך לחשוב שאת חריגה או שונה הבעיה היא של אותו אדם בחוסר פתיחות מינית וחוסר כנות עם עצמו. היי שלמה עם עצמך ובהנאה.

למעלה