צביטת פיטמות
הודעה שנשלחה אלי במסר. הכותבת מבקשת לשמוע דיעה של נשים אחרות אבל תשמח לקרוא גם גברים
------------------------------------------------- שלום פסיפלורה, אני קוראת המון את הפורום ואני חייבת לציין שהפורום שלכם פשוט נהדר. אני עדיין לא מרגישה חופשיה מספיק לכתוב שם, וזו הסיבה שאני שולחת אליך את השאלה שלי. את יכולה לערוך אותה כמו שאת רוצה ולשלוח אותה בפורום. השאלה שלי היא בקשר לגבול שבין כאב לעונג והגבול בין יחסי סאדו ליחסי מין רגילים. אני מאוד אוהבת שצובטים אותי בפטמות חזק. הרגישות שלי בפטמות לא כל כך גבוהה וכשסתם מלקקים לי את הפיטמות או מלטפים, אני לא מרגישה כלום. הבעיה זה כשאני מבקשת מהגבר שאני נמצאת איתו שיצבוט חזק או ינשך יותר בכוח הוא ישר חושב שאני אוהבת סאדו. אני בכלל לא. רק בפיטמות אני אוהבת כוח וקצת כאב. מה זה אומר? שאם אני אוהבת כאב בפיטמות זה סימן שיש לי נטיה לסאדו? האם זה נכון שמי שאוהב כאב הוא סוטה? תודה על התשובה. ==================================== טוף, יקיריי! Shoot . אני מחכה לתגובותיכם ואת שלי אכניס בסוף
הודעה שנשלחה אלי במסר. הכותבת מבקשת לשמוע דיעה של נשים אחרות אבל תשמח לקרוא גם גברים