צביטת פיטמות

צביטת פיטמות

הודעה שנשלחה אלי במסר. הכותבת מבקשת לשמוע דיעה של נשים אחרות אבל תשמח לקרוא גם גברים
------------------------------------------------- שלום פסיפלורה, אני קוראת המון את הפורום ואני חייבת לציין שהפורום שלכם פשוט נהדר. אני עדיין לא מרגישה חופשיה מספיק לכתוב שם, וזו הסיבה שאני שולחת אליך את השאלה שלי. את יכולה לערוך אותה כמו שאת רוצה ולשלוח אותה בפורום. השאלה שלי היא בקשר לגבול שבין כאב לעונג והגבול בין יחסי סאדו ליחסי מין רגילים. אני מאוד אוהבת שצובטים אותי בפטמות חזק. הרגישות שלי בפטמות לא כל כך גבוהה וכשסתם מלקקים לי את הפיטמות או מלטפים, אני לא מרגישה כלום. הבעיה זה כשאני מבקשת מהגבר שאני נמצאת איתו שיצבוט חזק או ינשך יותר בכוח הוא ישר חושב שאני אוהבת סאדו. אני בכלל לא. רק בפיטמות אני אוהבת כוח וקצת כאב. מה זה אומר? שאם אני אוהבת כאב בפיטמות זה סימן שיש לי נטיה לסאדו? האם זה נכון שמי שאוהב כאב הוא סוטה? תודה על התשובה. ==================================== טוף, יקיריי! Shoot . אני מחכה לתגובותיכם ואת שלי אכניס בסוף

נורמלי לחלוטין !

עולם ההעדפות המיניות שלנו עשיר לפחות כמו עולם ההעדפות הקולינריות שלנו. וזה יכול להתבטא בכל, יש מישהו שאוהב את הסלט שלו עם הרבה מלח ואילו את השניצל בטעם הטבעי ואפשר להוסיף עוד לכל הכיוונים והטעמים. כך גם בסקס, מישהו אחד שאוהב עדינות במשחק המקדים וקצת יותר חזק בתנוחה מסויימת. או אוהב נשיקה באיזור מסויים ונשיכה באיזור אחר בגוף. וככה כל אחד עם המבנה האישי ששיך רק לו. מהתיאור שלך לא נראה לי את מתגרה אך ורק כתוצאה מזה שמכאיבים לך בכל הגוף - שזה בד"כ מה שמאפיין סאדיסטים. הכיף הספיציפי הזה שלך נורמלי לחלוטין, ואולי בכלל האמירות האלה של הבחור נובעות ממקום של חוסר בטחון - או אולי מהעובדה שהוא אינו יודע מה עושה לו טוב, או אינו יודע לבקש את מה שעושה לו טוב.... אל תתני לאף אחד להוריד לך את הביטחון, ובהצלחה בהמשך ממני ומכל משתתפי פורום מיניות וטיפול מיני (385)

אטיוד5

Active member
מה זה נורמאלי?

לשיטתך כל התנהגות מינית היא נורמלית אך ורק מפני שהיא קיימת. לשיטתי אם ההתנהגות מתקיימת אצל אחוזים בודדים של האוכלוסיה אז היא לא נורמאלית. זאת ההגדרה של נורמליות - דבר שמתקיים אצל הרוב. ולמיטב ידיעתי מעט מאוד אנשים נהנים מיחסי SM. לפיכך ההתנהגות הזאת, פר הגדרה, אינה נורמאלית. ולא אמרתי שלא נורמאלי זה לא טוב או כן טוב. אני לא מעביר שיפוט ערכי על ההתנהגות. אני רק מציין שהמילה "נורמאלי" אינה מתאימה. אם זה עושה לה טוב ולבן זוגה גם, אז קדימה.

לייטית

New member
אתה צודק בהגדרת הנורמליות. אבל

אבל למה לכנות הנאה מצביטת פטמה SM? זה בסך הכל כמו לאהוב חדירה חזקה או עדינה....או לחילופין מציצה בעוצמה משתנה.......

אטיוד5

Active member
כי הגברת עצמה הזכירה סאדו

אם צובטים עם פלאייר - זה סאדו. אם נושכים ואח"כ היא הולכת לרופא - זה סאדו. אם צובטים ומשאירים לה סימן כחול - זה גבולי. אם לא נגרם שום נזק גופני, אשריה וטוב לה.

תודה גם בשמה, וגם..

בשמי, על ההתייחסות והמאמץ להגיע עד כאן.
חברה - אחלה פורום הפורום של האיש-תחליף. מומלץ בחום לכל מי שזקוק לייעוץ מקצועי.

תחליף איש-כינוי נהדר!אמץ אותו!

עניינית מהם תחומי הנורמה ומהי הסטיה ממנה? ובכלל למה זה חשוב לגברת לדעת איפה היא על הסקאלה הזו? פעם היה הכי נורמלי לשכב על הגב ,רגלים פשוקות,והוא ישען על מרפקיו, יכניס ויוציא את מחמדו, ואת תחשבי על בריטניה הגדולה ועל ויקטוריה המלכה. זו הייתה הנורמה. סקס אוראלי הוא נורמטיבי? ואנאלי? וצרופים שונים דו וחד מיניים? מי קובע את הנורמה? ולמה זה בכלל חשוב לה???? טוב לה ככה- שתמשיך, לבריאות. רק שתהנה. ורצוי שגם הוא יהנה (לא הכרחי
)

אטיוד5

Active member
מהו נורמטיבי?

די פשוט - מה שאת חושבת שהוא נורמטיבי. ואם יש לך ספקות - זה כנראה על הגבול. ואם את בטוחה שזה לא נורמלי - את כנראה צודקת. לאשתי יש דם AB מינוס. זה עושה אותה לא נורמלית. זה לא עושה אותה טובה או רעה. מה הבעיה שלך להכנס להגדרות? לפסיכיאטרים יש ספר גדול ושמן שמגדיר אחת לאחת את כל ההתנהגויות האנושיות שהן חריגות. ועוד פעם, לא מדובר בשיפוט ערכי. ולמה חשוב לדעת? כי אם בא לך לרצוח אותי ואת חושבת שזה נורמלי אז את טועה. ואם הבן שלך הצליח לעבור את קורס טיס הוא גם לא נורמלי. זאת ההגדרה של המילה נורמלי. וכדאי מאוד לדעת שהוא כל כך מוצלח. ומה שאני בא להגיד הוא שהצמדת תגית לבן-אדם לא מעידה על שום שיפוט ערכי. ומצד שני הצמדת התגית הזאת יכולה להועיל מאוד. כדאי מאוד לדעת שלאשתי יש דם AB מינוס וכדאי מאוד לדעת שהבן שלך יכול להיות טייס. וגם כדאי מאוד לדעת את תחומי ההתנהגות המינית.

אטיוד5

Active member
כמה את יפה !!!

כזאת עגלגלה עם מתניים צרות. אוףףף, מה-זה בא לי עלייך.

אתה לא נורמלי!

הצמדת התגית הזו יכולה להועיל מאד. זה לא עושה אותך טוב או רע וזו חלילה לא קביעה ערכית. רק נתון סטטיסטי לשאלה של השואלת ענו שישה אחד מהם קפץ כאילו הכיש אותו נחש או פלייר. חמישה ענו שזה נורמלי,אם זה נעים לה ולו. אז מתמטית לשיטתך- מיהו ה"לא נורמלי",זה שאינו נמצא במרכזה של עקומת גאוס נכון?

עזבי אותך מהדקויות האלו ../images/Emo8.gif

עכשיו הוא יגיד לך שפה זה לא מדגם מייצג... פחחחחחחחחחח אלה תמיד יש להם תשובות
אז הוא אמר. אז מה? אמר ונשאר בחיים (כמו שאומרים אצלינו...) דינה. בפרץ אמירות מפתיע

אטיוד5

Active member
לשיטתך ...

כולנו נורמלים. תמיד. בכל מצב. ולכן נובעת סתירה מקביעתך שאני לא נורמלי. תגידי לי - אם אני מחרבן לך בפה, וזה נעים לי ולך, זה נורמלי? לכי תתעצבני, אחותי, ותתגלצ´י לי על עקומת הגאוס שלך.

אטיוד5

Active member
את מזכירה לי

את הדוגמנית שהתלבשה עלי פעם מזמן. בעודה דוהרת מעלי, עולה ויורדת, עיני עצומות אע"פ שהיא הייתה שווה צפיה, פתאום היא מחטיפה לי סטירה. כשביקשתי ממנה להפסיק היא מאוד הופתעה. "אתה אוהב את זה" היא אומרת. היה לי קשה לשכנע אותה שלא מביישנות אני מבקש ממנה להפסיק. ולמה הזכרתי אותה בכלל? כי אותה דוגמנית סיפרה לי שהחבר הקודם שלה השתמש בפלאייר בשביל לצבוט לה את הפטמות. אולי אנסה לאתר אותו בשבילך?

מייקי69

New member
עדין כהרגלך, הא, אטיוד?

וואללה, מה שאני יעשה (או לא) איתך, תזכיר לי, בבקשה, לא להכנס איתך לחנות לכלי חרסינה. ראבאק, בנאדם !!!! נראה לי מהלטיפות שלך, הגברת היתה מאד נהנית, כי אתה - איך לומר - לא עדין משהו משהו....
אז חוץ מהפלייאר, אני חושבת שהתשובות היו מקיפות וחכמות לאללה. מתה לתפוס פעם את שקספירית ברגע של טמטום חחחחחחחחחחח. סתם בשביל הקטע! ואתה, אטיוד יקירי, מה יש לך מאחוזים, הא? איכשהו אני תמיד מצליחה להתבלבל בדרך, בין כל נוסחאות ההסתברות והיחסיות שאתה מביא. מייקי <ששמחה נורא להכנס לפורום ברגע של אקשן>

מייקי69

New member
אהההההה, למה לא אמרת מקודם

עכשיו נרגעתי ושוכנעתי שאתה .... עדין. חחחחחחחחחח

אטיוד5

Active member
ובקשר לנוסחאות וההסתברויות

אומרים (ובמיוחד אומרות) שאני חזק במספרים. כבר בכיתה א´ קיבלתי מצויין בחשבון.

עכשיו הרגת אותי ../images/Emo6.gif

איך זה שרק אליך מגיעים כל מיני מינים עם שאלות שכאלו. למה אף פעם לא נכנסת אלי אחת עם שאלה שכזו. דפקא אני שיש לי תשובות לא באות אלי השואלות. ולזאת שנהנת מצביטות בפיטמות, ההנאה שלך לא תמיד מסתדרת עם ההנאה שלו ואני בכלל שונא אלימות אז אולי אפשר למצוא מקום אחר הגורם לך הנאה לאו דפקא הפיטמות, ואם היא לא יודעת על מקום אחר הגורם לה הנאה יש כאן רבים שישמחו לחפש ביחד איתה. פסי, גם אני יכול להכניס את שלי בסוף

נשמה שליייייייייי

לי יש פריבילגיות שלך אין. לי יש ביריות כחולות וטיפקס!
ומצידי, אתה יכול לדחוף מה שאתה רוצה - לאן שאתה רוצה! תראה איזה לארג´ית אני!

למעלה