צביטה בלב

ה מוזה

New member
צביטה בלב

מביטה בטקס הממלכתי רב המשתתפים גדולי האומה ,ראש הממשלה ,נשיא המדינה סופדים לך מדברים בשבחך ובצד על כסאות עץ פשוטים אשה שמעיניה ניכר שלילות ללא שינה חלפו עליה ומתוכם בולט כמה שהיא חזקה לא להשבר שם מול ארונך עוטה דגל המדינה . לצידה שלושה ילדים מביטים בכל הדוברים שמדברים בשפה רמה וגבוהה ועבורם ..עבורם יש מילה אחת חשובה ..אבא ,שאיננו עוד . ומתוך כל התמונות במרקע והקולות עולה בי מחשבה אחת הביאו אותך הביתה . תם המסע הארוך בארץ ניכר ובחלל . צביטה בלב , אתה שב לשדות עמק יזרעאל ,מנוחה אחרונה בשדות נהלל . ואני שגדלתי לצד אותו מסלול של בסיס חיל האוויר רמת דוד ,שראיתי אינספור פעמים מטוסי קרב ממריאים ונוחתים ..ילדה קטנה מביטה איך נפתחת חופת המצנח לאחר מגע גלגלי המטוס במסלול ושמחה ששב המטוס בשלום ותוהה איך מצנח כל כך דקיק עוצר מכונת רבת עוצמה שכזו .. שדות העמק ושדות נהלל ..אי שם בין שדות הכותנה עמדה לה ילדה קטנה ונופפה לשלום לכל מטוס שהמריא אל על ממסלול ההמראה .. ואולי ,חשבתי לי היום כשראיתי אותך עטוף בדגל הלאום אולי ...פעם גם נופפתי לך לשלום וקיוויתי שתנחת בבטחון בחזרה ושוב אראה את חופת המצנח ... ילדה קטנה נופפה לשלום לטייס בשמי מרום והיום הילדה אומרת לך אסטרונאוט שנגע בחלל החיצון- שלום מחר תשוב לשדות העמק הירוק ..

אבישג25

New member
מזדהה עם תחושותיך מוזה../images/Emo7.gif

ריגשת אותי מאוד, אכן אל"מ אילן רמון הגיע הביתה, מהמקום הכי גבוה - חלל ,למקום הכי נמוך - מעמקי האדמה. נגע בשמיים... ינוח על משכבו בשלום האיש היפה הזה, לא נשכח אותו לעולם!!!

למעלה