צבא

צבא

יש לי פורופיל 45 (כמו לרובכם אני מנחשת..) אני ממש רוצה קרבי(למרות שאני יודעת שזה לא אפשרי..) ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיעלו לי את הפרופיל. דיברתי עם המדור הרפואי בצבא והם אמרו שאני צריכה להביא בקשה מניורולוג אזרחי שיעלו לי ת'פרופיל בלה בלה בלה..ואז לערער על זה בצבא. משהו כזה.. יש כאן עוד אנשים שעשו את זה? זה הצליח? כמה זמן צריך להיות "נקי" מפרכוסים כדי שיתנו לי להעלות פרופיל? (אני ממש רוצה קרבי!!! החיים כ"כ לא פיירים!
)

פרופיל צבאי

קשה מאוד לעלות את הפרופיל בצבא, התחלתי עם 45, בטירונות (בגלל שקיבלתי התקפים בהמשך הפכתי למתנדב). אבל היו לי חברים שהצליחו לעלות את הפרופיל ל-67. עפ' הצבא חייבים שנתיים בלי התקפים כדי שיהיה אפשר להתגייס כחייל רגיל מן המניין. אפשר אולי להשיג פרופיל גבוה יותר אם במשך שנה + לא היה לך התקפים. פחות ורק תפקיד פקידותי. וכן גם אני רצית קרבי וטיול בחו"ל. אבל תחשוב בצורה חיובית יש אנשים שבכלל לא יכולים להתגייס, או חולים במחלה קשה יותר נ"ב מי שקובע לאין תלך זו הבחורה שמתשאלת אותך ביום הגיוס מה אתה רוצה, זה לא נקבע אחרי הטירונות. נסה להרשים אותה.

חייםלוי

Member
מנהל
אני העליתי בזמנו מ-37 ל- 76

הלכתי לבדיקת EEG שכמובן לא מצאה שום דבר (אף פעם לא מצאו אצלי) ועם זה לועדה רפואית בצבא שהעלתה את הפרופיל.

אני חושב שאתם טועים

הצבא זה לא קיטנה, כלומר המפקדים הם לא קשובים, כמו כן הרופאים, במידת הצורך שתרצו להוריד את הפרופיל התהליך יהיה קשה מאוד. או קל מאוד, כי מיד ישחררו אותכם. אתם פשוט מבולבלים, המטרה שלכם זו הבריאות שלכם, ולהעביר תקופה ארוכה ללא התקפים, יש לזה חשיבות. הבריאות שלכם זה לא הרגעים האלה אלה תהליך לעשרות שנים. העלאת הפרופיל תסכן את בריאותכם. יש הרבה חוסר אחריות מצדכם ברצון להעלות פרופיל. אני יודע שמיד יהיו אנשים שיתנפלו עלי עם דוגמאות טובות, תקשיבו לי יש הרבה מאוד דוגמאות המצדיקות אותי.

אבא של אפי

תסביר בבקשה מה יקרה למישהו שמצליח להעלות את הפרופיל שלו ומתגייס ליחידה קרבית ואח"כ מנסה להוריד את הפרופיל. במה זה כרוך? ההודעה שלך לא כ"כ ברורה פשוט. תודה.

הסתבכתי ../images/Emo13.gif

טוב , ברור שבחרת דוגמא. המערכת הצהלית לא מעבירה נתונים על המחלות ועבר הרפואי מהמיון הטרום צבא לחיל רפואה בצבא, מועבר רק פרופיל וסעיפי ליקוי, ללא הסברים.(שלא תנסו להתווכח איתי בענין זה) כלומר אם תוך כדי טירונות החיל מרגיש בעיה, לרופא אין שום נתונים, ביגלל העלאת הפרופיל וביטול סעיפי לקוי, ואז מיד יחשוב שהחיל "משחק", ורק לאחר התקף יתיחסו. במידה ויתיחסו , התהליך לטיפול ולשינוי כל כך ארוך שכולל הרבה הזמנת טורים וועדות שלבטח יקרה משהוא בינתיים. בנוסף הרבה חילים עם עודף מוטיוציה פונים מאוחר מידי, בשלבים שכבר יש נזק. בנוסף העתיד הרפואי של החיל (אדם) הרבה יותר חשוב מסיפוק רצונות רגעים. העתיד הוא שימור מצב רפואי ואי החמרה במצב. מאחר ויש חוסר ידע וביטחון בלדעת מתי מיסתכנים אז רצוי להמנע מתנאים מוקצנים היכולים לעורר התקף. בנוסף , נגיד שהחיל הקרבי חוטף התקף בדקה הראשונה שהוא ניכנס לקרב, אז חבריו צריכים לחלץ אותו, לא כל כך הגון, וכן יש חילים שחוטפים שוק ברגע זה למרות כל האימונים.

מסודי17

New member
אתה טועה

אני בקושי עובר שנה , 11 חודשים יותר נכון ומגייסים אותי . שאלתי את הרופא בלשכת גיוס , אמרתי לו שצריכים לפחות שנה (אתה מדבר על שנתיים) , הוא אמר לי שלא .

אני הצלחתי להעלות לפרופיל 64

עם המלצה מנירולוג אזרחי, אבל קרבי אין שום סיכוי, אלא אם את ללא התקפים למעלה משנה ובלי תרופות.

בעייתי...

למעלה משנה לא ממש.. אולי למעלה משלושה שבועות (אבל לפניכן היה לי כמעט שנה..
) ובלי תרופות.. (300 מ"ג למיקטל ביום זה נחשב? :-O )

תודה על התשובות

אני בכל זאת אחכה ואנסה להעלות את הפרופיל.. אולי לא יתנו לי קרבי אבל אולי אני אקבל משהו יותר טוב
יהיה טוב..

kitso

New member
היי

אני העלתי בזמנו לפרופיל 72 ובועדה הרפואית טענו שזה הכי גבוה שאפשר לקבל עם המחלה הזאת שבוע טוב

איך הצלחת להעלות?

היית מאוזן כל הזמן בלי התקפים ובלי כדורים או שהעלו לך למרות הכל?

kitso

New member
מכתב

מכתב מנוירולוג על כך שאני במצב מאוזן בלי התקפים וזה גם היה אחרי תקופה ארוכה מאוד בלי התקפים. בהתחלה לא רצו לגייס אותי בכלל

roy1615

New member
אני חולה אפילפסיה ומשרת במילואים!

הי הצבא היום די קשוב לחולי אפילפסיה, אני שירתתי 3 שנים מלאות בסדיר (שנתיים מתוך זה בהתנדבות) והיום אני משרת כבר 9 שנים במילואים ביחידה מסווגת. תהיי אופטימית ונחרצת כלפי הצבא

למעלה