צבא

אני עושה שמירות

ונהנת מכל רגע:) יש לי 7 שעות ישנה ככה שאני לא שומרת בלילה.. מה יותר ליגה מזה? ואל תגידו לי לא לשמור... זה סתם פארש. קיצר.. אין אולי תקפידים לא פקידותיים... אבל לא כל התפקידים זה פקידה.

Son Gocu

New member
מה השטויות האלו?!

"בנים אין להם הרבה חוץ משק"מ, פקיד אולי וכל המקצועות הנ"ל." אני לא אולי לא קרבי, אבל בכל מקרה לא פקיד שמכין לאיזה קצין קפה... יש המון תפקידים לבנות ולבנים, שהם לא רק פקיד/ה, אפסנאי/ת ולהיות בשק"מ. תוציאו את זה מהראש, הצבא זה יותר משק"מ-אפסנאות-פקידות.... אם אתם חושבים ככה, זה באמת מה שאתם שווים...(סליחה על הבוטות)

וואו כמה שטויות.....

פעם ראשונה שאני קוראת הודעה מלאת שטויות בפורום הזה......צר לי על הבוטות. אני קיבלתי פרופיל 45, הייתי תצפיתנית בחיל האויר בבסיס סגור. מישהו פעם כתב לי שהוא מכיר פקח טיסה עם אפילפסיה, מישהו שאני מכירה הוא קרבי עם לא בדיוק אפילפסיה, אבל הוא פעם קיבל התקף. ובקשר לאיחורים למסדר ותירוצים- אם אני הייתי אומרת את זה, היו משחררים אותי מהשירות. אה, הממ, רגע- שיחררו אותי מהשירות..

tropical888

New member
כן גם אני חושבת שיש פה

המון שטויות מי שמתגייס סימן שהוא יכול להתגייס אז שיעשה את השרות כראוי ולא ימציא סיפורים על דא ועל הא..... אתם רוצים שיתנהגו איתכם באופן שווה לאחרים, אז תתנהגו גם אתם כך כרגיל וכיאה!!!!!!!!!!!!!!!!!

השטויות במקום אחר

אני הבנתי שגילך 24 לפחות ומיכאן התגיסת לפני 6 שנים. אז אני חוזר לשאלה :למי בשנתים האחרונות גויס למיון לקורס, כזה לא של יומים , אלה של חודשיים. מסבירים לכם שכיום , בשנה האחרונה , שזה לא לפני 6 שנים, לא פעם, אין הפניות לקורסים לאפילפטים.

Son Gocu

New member
יש ועוד איך!!!

מספיק עם השטויות האלו!!! יש הפניות לקורסים לאנשים עם אפילפסיה, מי שאומר שלא, לא מבין מהחיים שלו. התגייסתי לפני שנתיים ככה שאני יודע על מה אני מדבר...

למעלה