צבא

צבא

לאילו תפקידים בצבא יכול מישהו עם פרופיל 35 להשתבץ? חיפשתי באתר שבוז והתפקיד היחיד שהתאים לבת הוא פקידה ולבן בכלל לא היה שום תפקיד. שאלה נוספת - האם כל חולה אפילפסיה מקבל פרופיל 35? יש הבדל לפי סוג האפילפסיה? תודה מראש לעונים.

משערת שהפרופיל ניתן לפי המצב

של האפילפסיה.. מישהו שמאוזן כמה שנים לא ניראלי יקבל 35.. ואני חושבת שהקטע עם התפקידים זה שצריך בסיס קרוב לבית חולים.. יש כאלו.. אבל זה מצמצם את האפשרויות. מה שבטוח, פקידותי - לא בהכרח פקידה.

הי

מירב הסיכויים שהשירות יהיה נח'ס אבל הפטורים ימנעו שלא יהיה לא נעים. אם יש חבר'ה טובים , אז יש הרבה הווי וזה נחמד.

לא כל חולה אפילפסיה מקבל פרופיל 35

תאמת זה פרופיל די חדש, את הראשונה ששמעתי שיש לה את הפרופיל הזה.

tropical888

New member
אני קבלתי בזמן שרותי בצבא

פרופיל 49 . אומנם הייתי פקידה מרצוני (לא התחשק לי לעבור קורסים) אבל שרתתי רחוק מהבית ורחוק מבתי חולים. הייתי בחיל האויר בבסיס סגור וגם היציאות שלי בתחילת השרות היו אחת לשבועיים. בכל מקרה גם אם יהיה לך פרופיל 35 תוכל למצוא תפקיד אומנם פקידותי אבל שיכול להיות מעניין. חשוב, היום יש הרבה עובדי הייטק שיושבים שעות מול המחשב במשרד...... יש גם קורסים טכנים בכל מיני תחומים שלא דורשים פרופיל גבוהה כמו לקרבי. ואם אתה מאוזן אז בכלל זה רק יוסיף לך , וזכור לציין זאת ביום הגיוס לרופא הצבאי ולהביא עימך מכתב מהרופא המטפל שלך שאומר שאתה מאוזן . אני שרתיי שרות מלא של שנתיים 1987-1989 בכל מקרה שיהיה לך שרות קל ונעים

Son Gocu

New member
שלום!

פרופיל 35? לא שמעתי עליו... יש פרופיל 45... יש המון תפקידים שיכולים להיות לבנות, החל מתפקידי הדרכה, מחשבים ומודיעין, אשר אינם מצריכים פרופיל קרבי. בהצלחה.

פרופיל 35 זה פרופיל חדש שיצא השנה

יש גם 45, זה בכדי לאפשר לאנשים בעלי מחלות שונות להשתבץ בשירות במקום להוציא אותם על 21 יצרו פרופיל חדש עם הרבה סעיפי ליקוי

מסודי17

New member
בקשר לפרופיל 45

זה נכון שאני יהיה פסול קורסים ? יש לי קב"א גבוהה ובמניל"ה קיבלתי מלא תפקידים טובים , בחרתי לבסוף במנהל רשתות מחשב . אבל כל זה היה לפני שגיליתי את האפילפסיה ועכשיו הורידו אותי ל45 מ64 . חבר שלי שנמצא בצבא אמר לי שיש לו 45 והוא פסול קורסים אז סתם הוא מעביר 3 שנים בצבא בתור טבח , אני רוצה תפקיד לעשות איתו משהו בעתיד ולא סתם לבזבז את הזמן

תלוי על מה ה45.

כמה שידוע לי, אפילפסיה לא פוסלת קורסים.. (וגם במנילה קיבלתי תפקידים שמצריכים קורסים.. ככה שלא ניראלי שהיו שולחים לי אותם..)

Son Gocu

New member
ממש לא...

מנהל רשתות מחשב? בטח מנהל תשתיות מערכות מחשב, כי זה דורש מיונים קדם צבאיים.. ולא, 45 לא פוסל אותך מקורסים, מנסיון...

פרופיל 45

אני כאן בפורום בשנתים האחרונות לא ראיתי מתגיס מהמיון אחד שעבר קורס בפרופיל 45 . אולי לאחר הגעת החיל לבסיס הקבע הוא נישלח לקורסים של ימים בודדים. אני מזמין לתקן אותי.

meitalohad

New member
צבא

היי קודם כל לא כל חולה אפילפסיה מקבל פרופיל 35, אני קיבלתי פרופיל 21 (אם אני לא טועה). דבר שני אני לא חושבת שיש הרבה תפקידים לבנות חוץ מפקידה (אני הייתי משק"ית ניהול מלאי=פקידה) בנים אין להם הרבה חוץ משק"מ, פקיד אולי וכל המקצועות הנ"ל. אני לא יודעת אם את בת או אתה בן, אני ידבר בלשון זכר, יש יתרונות בלהיות חולה אפילפסיה (להסתכל על הכוס המלאה, כמה שאפשר - ואפשר) לא לעשות שמירות, כל פעם שלא בא לך לקום בבוקר תגיד שאתה חלש ואם תקום תקבל התקף, אם אתה מאחר למסדר תגיד שהיה לך סחרחורת ופחדת לקבל התקף וכו.. וכו... תהייה יצירתי

למעלה