צבא

Mullen2004

New member
הפרופיל ...

שלום רב, קיבלתי לא מזמן צו ראשון ורציתי לדעת אם פצעי עור למניהם יכולים לגרום להורדת פרופיל .... תודה מראש ..

xxx695

New member
למה לא קיבלתי מנילה?

עברתי את הצו הראשון , חיכיתי וחיכיתי , בזמן שאחרים קיבלו אני לא.. אני מתגייס בחודש 11 יש לי ככל הנראה פרופיל 97... האם בחרו בשבילי , ואני הולך לקרבי? איפה אני יכול לברר?

Xsposed

New member
זה תלוי

אם זה בעיה בעור עצמו ,אלרגיות או משהו אז כן ועם זה סתם חצ'קונים אז לא

10GaZ

New member
קרביים מקבלים "שאלון יח"ש"

יח"ש - יחידות שדה. תברר בקיוסק המידע שלך באינטרנט מה מצבך, או טלפון ללשכ"ג יבהיר את העניינים.

YoUr SeXy LaDy

New member
ממר"ם..

מישהו יכול אולי להסביר לי קצת על התפקיד?.. אולי מישהו היה שם או מכיר מישהו כזה? פשוט אין לי ממש מידע על זה ואני מעוניינת מאוד.. קראתי באחד האתרים שצריך לשם כאילו 3 שנים שירות חובה ו2 וחצי קבע? לא הבנתי זה יוצא כאילו שירות של 5 וחצי שנים??

Dawson girl

New member
אממ

אני מניחה שהתכוונת לתוכניתנית.. במקרה שלך זה שנתיים שירות חובה, שלוש וחצי שנות קבע, ועוד החצי שנה של הקד''צ, שיוצא שש שנים

Dawson girl

New member
ובקשר למידע

אני חושבת שיש במאמרים של פורום מתגייסים (164) מידע גם על התפקיד הזה והמיונים אליו. אם לא, תריצי בפורום חיפוש מתקדם, בטוח תמצאי..

nettus

New member
אל תלך לזה!!!!!!

ידיד שלי בזה, הוא בן 20 ויש לו פחות זמן ממני בצבא, והוא הולך להישחרר עוד מלא זמן, והוא עושה יומיות לרמת גן וזה סתם חרא, עזוב לך על משהו אחר, או פשוט לך לכלל צהלי זה הכי טוב

Infin1ty

New member
כן, אבל מתי שהידיד שלך ישתחרר

99% הוא ימצא עבודה עם שכר גבוה. אני יכול להגיד אבל שזה לא דבר שמתאים לכל אחד, אם מישהו רוצה להשקיע ממש מהחיים שלו כמה שנים טובות בצבא ואחר"כ למצוא עבודה בקלות ולהרוויח אחרי הצבא אז זה בשבילו. זה קריעת תחת אבל.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifממר"מ- מחשבים מחשבים רבק מחשבים

סתם לא, ידיד לי קצין קבע שם, הוא אישית מרוצה.. אני יכולה לברר לך, אבל יקח לי זמן לחזור עם תשובה כי מחר בסיס, בהצלחה בכל אופן

M r s J o n e s

New member
../images/Emo6.gif.ההשבעות האלה הן בלאגן אחד

גדול.שעה עד שאתה מוצא אח"כ את הבנאדם שבאת לראות. איפה אתה נמצא?בגדוד?

eitam s

New member
התמזל מזלי

ואמא תפסה אותי עוד לפני שהתחיל הטקס P= כך שהספקתי לקבוע איתה מקום מפגש מראש... (ולאכול טוב לפניו
) ולא, אני לא בגדודים, אני הולך להיות חובש במחלקה 3

eitam s

New member
../images/Emo12.gif

אמא אמרה שאמרו לה שזה ב 15... עדיין לא קיבלתי את ההזמנה(אם יש כזו), מה זה בדיוק? חלוקת תעודות גם? ובאיזה יום זה יוצא?

Dawson girl

New member
מקבלים את זה בדואר..

זה ב-13.5, שבת בערב. זה "מפגש חברתי וטקס הענקת תעודות בגרות"
... אה ולאן התקבלת בסוף? (אחרי הגיבוש וזה)

למעלה