משפטים מחדרי השירותים בצה"ל
# קפה בשירותים - נס בקרב # מה שלא הורג-מחשל, מה שהורג-מחשל את אמא, מה שהורג את אמא-נותן לך חופשה מיוחדת # אתה כלכך צעיר שמהפחית ששתיתי בבקו"ם עשו את הדיסקית שלך # החיילת שתכתוב את פקודת השחרור שלך נמצאת כרגע בטיול שנתי בי"א # עוד לא כרתו את העץ ממנו יוכן הנייר עליו תיכתב פקודת השחרור שלך # צנחן טועה-צנחן מת. תותחן טועה-צנחן מת! # הכי הייתי רוצה: האוכל של אמא, האוטו של אבא, סעיפי הבריאות של סבתא והפז"ם של סבא # על הגבעה של גבעתי, ליד הנחל של הנח"ל, מתחת לעץ של גולני, מאחורי התותח של התותחן, יושב הג'ובניק ומזיין ת'חברה של הצנחן! # גולני - איך מעץ אחד יצאו כלכך הרבה קרשים? # צנחנים - חושבים ורק אחר כך יורים, גולני - יורים ורק אחר כך חושבים, גבעתי - חושבים שהם יורים, והנח"ל - אחלה של להקה # הרס"ר של 51: אני רוצה שני מעגלים - אחד גדול של 360 מעלות ואחד קטן של 180 מעלות # עוד פנינת רס"ר: אני רוצה דגל ישראל ושני דגלים של גולני משני הצדדים - אחד מתנופף ימינה ואחד מתנופף שמאלה. # בצבא יש 3 חוקים: אם זה זז - תצדיע לו, אם זה לא זז - תרים אותו, ואם אתה לא יכול להרים את זה - תצבע את זה! # אמרו לנו שבג'וליס יהיה בית זונות - רק שלא אמרו לנו שאנחנו הזונות # המפקד אינו שוכח שמות - פשוט לכל החיילים קוראים שאול # משפט על קיר בעמדת שמירה: כבר שעה אני שומר ועברו רק 20 דקות! # המסעות קשים, הדרך ארוכה, העבודה רבה, האוכל חרא, רחוק מהבית, לא רואה את אמא.. לעזאזל! מה אני מרקו?! # מאה אלף זבובים לא טעו - זיקים - חרא של מקום! # מג"ב - מי גמר בית ספר? # גולני - גברים ונשים לא נפגשים יותר # גבעתי - גברים בלי עתיד תקועים יחד # נח"ל - נתקענו חכו לגולני # א'- אוהל, ב' - זה בית, "גימל" - זה מה שמפריד ביניהם!