צבא קרבי

צבא קרבי

חברים הייתי מת אבל מת שתציעו לי לאן ללכת בצבא אבל כמובן רק קרבייי ולאן טוב ללכת במג"ב לאיזו יחידה טוב תודה רבה לכם

GGG12345

New member
אני מציע לך לברוח מהמערך הקרבי

לצאת גבר וללכת להיות שקמיסט שיוצא חמשושים גם כשהוא עושה שבוע שבוע. אל תקשיב לכל המורעלים המפגרים האלה בפרום, בטח יגידו לך " ימ"ס שמא-ימ"ס...." רק ג'ובניק אחי!. כבוד.

די כבר לשרשר תגובות מטומטמות

זה לא מצחיק, זה מעצבן. הבנאדם שאל שאלה ברצינות, אז למה לא לענות לו ברצינות (או במקרה שלך, לא לענות בכלל)?

GGG12345

New member
כשתסיימי תקורס תתקשרי אליי

טוב נשמאמי מתוקה? נשיקות.

Ha Sea

New member
באמת...נמאסת כבר.

ראבק - יושב בבית משועמם וכל מה שיש לו לעשות זה לכתוב תשובות מפגרות בפורום. צחוקים זה סבבה אבל כמה אפשר...לך תחפש לעצמך חיים

אין לו חיים.

הוא יומם ולילה לומד איך להרוג/לעצור/להרוס להם ת'בתים/כל התשובות נכונות, ישמאלים, ורק בסופ"שים, ולפעמים גם זה לא, יש לו אתנחתא מסויימת, אותה, או לפחות חלק ממנה, הוא בוחר להעביר כאן. פה. בפורום הזה. אפשר, אפשר.

GGG12345

New member
עמית....

אפשר לתת לך נשיקה? מבטיח לא לבצע נסיון חטף לשפתיים.

bitonano

New member
צודקת...אין מה לעשות

את הבדיחות הפנימיות שלהם אתם יכולים להעביר במקום אחר כמו הצ'אט של הפורום וכדומה, במקום לתת תשובות שלא במקום למלש"בים שיש להם שאלות על השירות. להזכירכם, זה פורום מתגייסים.

varui

New member
../images/Emo46.gifאני לא חושב

שישי לך זכות להגיד כאלו דברים אם הוא רוצה להיות קרבי יש לו את זכות ואתה לא יכול להגיד לו מה הוא צריך לעשות או אמור לעשות ואם אתה מישתמט מהצבא זה בעיה שלך

אתה שרוצה להיות ג'ובניק חח

וואלה לא אחי אני מעדיףף לעשותת משהו ליטרום משהו למדינה הזאת מה יצא לי להיות בשקםם כול היום כמו מיזדיין יש לך אקשןן בחוץ אתה הולך מיסתובב בקו שלך עיניינים מעצרים זהה קטלני אחיי

למעלה