צבא, צבא

הילה 9

New member
צבא, צבא

דבר ראשון max, אני כל כך מזדהה עם מצבך. גם אני רוצה להתגייס גיוס רגיל ולסיים כבר עם הקטע הזה של הצבא. ולשאר, איזה תפקידי התנדבות באמת קיימים? הבנתי שהכל זה סוגי פקידויות...

ליאורט1

New member
ממש לא

קודם כל עדיף שבפעם הבאה תשרשרי להודעות הקיימות כדי לשמור על הודעות באותו הנושא יחד וכדי לא לדחוק הודעות אחרות אחורנית. כמו שכתבתי בהודעה שלי למקס הצבא עובד בשיטה של תקנים כלומר נניח ביחידה X יש 3 מקומות לתפקיד מסויים אז הם יכולים(מבחינה עקרונית, בפועל זה מערב פרוע) לשבץ רק שלושה חיילים בתפקיד הזה מתנדב הוא מחוץ לתקן אפשר לשים אותו איפה שרוצים בלי לבזבז מקום מהתקנים. בנוסף לבנים ישנם תפקידים שבעלי פרופיל קרבי לא יכולים לבצע ומתנדבים כן. מה שאני הייתי עושה זה: א. פונה ליחידת האיתור של חמ"ן(שולח קורות חיים וכו) ב. לפנות לכל יחידה שאת מצליחה למצוא דרך ליצור איתה קשר, בייחוד למקום שיש בו תפקיד שאת ממש רוצה למלא. ג. לפנות לאגודה, במייל שנשלח מהם לא מזמן הם מודיעים שיחידת שלדג של ח"א מחפשים מתנדבים ומי שרוצה יכול לפנות לאגודה לעוד פרטים(המבחנים יהיו באפריל), הייתי הולך למבחנים שם גם בלי עניין הצליאק. שיהיה בהצלחה

ליאור הסביר מצויין

ואם יש משהו שהרגיז אותי בזמנו, זה שבנות שהכרתי בעלות פרופיל נמוך "החליטו" שבגלל הפרופיל הן יכולות להיות פקידות וזהו. אני הייתי בחמ"ן ושירתו איתי כמה מתנדבים שמאוד נהנו, ולהם היה באמת יותר קל להגיע לתפקידים שווים כי אין את הסיפור המעצבן של התקנים. אז באמת שאין לך מה לחשוש, מה תעשי בצבא תלוי בעיקר בנתונים האישיים שלך, ויחסית לחיילים "רגילים" אצל מתנדבים נדיר שקורה שמישהו "מתבזבז" על תפקיד שהוא מוכשר מדי עבורו, ככה שזה רק יתרון.

ליאורט1

New member
ובמקרה הכי הכי הכי גרוע

והכמעט לא אפשרי ומאיזשהי סיבה הגעת לאיזה תפקיד ממש מחורבן יהיה לך יותר קל לעבור ובמקרים ממש קשים פשוט להשתחרר

למעלה