צבא עניינים

vassily

New member
אני בדילמה צריך עצות...

טוב אז אני אמור להתגייס עוד חודשיים ביולי וזה שבועיים אחריי הבגרות האחרונה שלי עכשיו אני לא רוצה ככה ישר ללכת לצבא אני חייב את החופש שלי אבל הבעייה זה שאני יכול לדחות רק למרץ וזה ממש מאוחר מה אתם ממליצים לעשות?!?!? אני משתגע אני חייב כבר להחליט כי אין לי עוד יותר מידיי זמן שאני יוכל לעשות את זה... ואני הולך לקרבי דרך אגב אם זה משפיע על התשובות פה...

KבתאלK

New member
טירונות

הדבר שמפחיד אותי זה הטירונות עושים לך קריעת תחת ועוד צריך לישון באוהל עם עוד 20 חילות =\ ובכלל המקלחת המשותפת בעעע

nettus

New member
תאמין לי

עדיף להתגייס כמה שיותר מוקדם ולהשתחרר כמה שיותר מוקדם, שבועיים זה מספיק זמן, יש לך שבוע לסוע לאיפשהו, ועוד שבוע לארגן דברים, ואני גם אומרת את זה בהגזמה.... תאמין לי אני התגייסתי באוגוסט, ואני קנאה במי שהתגייס חודש לפני וקבר קיבל את הרב"ט שלו(גם אני רוצה, ויש לי לזה עוד חודש וחצי)

nettus

New member
טירונות זה הכי כיף

טוב בעצם קורס יותר כיף, לפחות ככה זה היה בשבילי, אבל בסופפו של דבר הכי זוכרים את הטירונות ואת החוויות משם, ואז נזכרת בעתיד איזה צעירה היית שם ואיך חשבת שמישהי בדרגת רב"ט יכולה להיות כמו ה' טירונות זה חוויה למרות הכול

Drorrrrrr

New member
זה לא 20 בנות

זה מקסימום 10, אני חושב, זו לא קריעת תחת [אלא אם את קרבית] והמקלחת המשותפת, אל תדאגי, תסתדרי.

The Peanut

New member
זה הכל שטויות

באמת. קחי הכל בקלות ואת תראי שתצאי מזה בחיים ואפילו עם חיוך על הפנים.

גבי87

New member
אצלנו זה 19 בנות באוהל

שמעי תכלס בטירונות את בטח רק תחכי שהיא תגמר ואז תזכרי בחוויות....הכל תלוי בבנות שאיתך איתי רוב הבנות חפשניות בטירוף ואגואיסטיות אז תכלס לא הכי כיף לי, אבל מה שכן את עושה דברים שאף פעם לא עשית ואין זה באמת חוויה אדירה....

miracle16

New member
זה באמת לא 20...

אנחנו היינו 12.. המקסימום שהיה לנו זה 14 אבל אוהל זה הכי כיף!!! בעיקר בקיץ (חורף זה סבל) למרות שגם מכמה ימי חורף נהנו והיה חוויה האוהל היה ממש ממש נחמד והמקלחות.. מסתדרים איתם... תאמיני לי שאחרי יום כבר מתרגלים...

אממ

תבואי בגישה חיובית תצאי מהטירונות בתחושה טובה. תבואי בגישה שלילית ככה גם תצאי. לא בכל מקום ישנים באוהל.. בקשר למקלחות אני לא חושבת שיש בת אחת שהעניין לא הטריד אותה. אבל את לא הראשונה שמתגייסת והאמיני לי שלכל דבר יש פתרון. לקראת סוף השעת ט"ש המקלחות ריקות ואת יכולה להתקלח בהן.

KבתאלK

New member
כן הכי טוב זה לבוא בגישה טובה

אבל למרות הכול זה חוויה חד פעמית=]

KבתאלK

New member
לא יודעת אם כדי לך לדחות את הגיוס

אחרי הבגרות תיסע תהנה ואחר כך תארגן את הדברים לצבא ותתגיס בראש שקט אחרי הצבא טוס לחו"ל זאת דעתי

למעלה