צבא חיל מודיעין

elipal09

New member
צבא חיל מודיעין

האם בצבא עלי לציין שאני הומו? ומה לגבי טיפול? האם עלי לציין זאת? האם זה יכול לפסול אותי משירות בחיל המודיעין ?

leopold5

New member
אתה לא חייב לציין זאת

אבל אם כן תחליט לספר או שיגלו עליך, זה לא ישנה דבר. יש חוק ברור שאוסר הפלייה על רקע נטייה מינית אגב, במודיעין יש המון הומואים, בכל היחידות, ובעיקר בבסיס גלילות

avitano

New member
בחיל המודיעין? חח להיפך

90% מהחיל הזה הומואים שירתתי במודיעין, בגלילות לכל מקום שאתה רק מסתכל יש סביבך הומואים עד כדי כך שאפילו יש פורום הומואים פנימי בתוך היחידה לא משנה אם תציין זאת או לא, זה לא מדד זה גם לא משנה, אפילו לא בקרבי, יש לי חבר הומו מוצהר ששירת בצנחנים להיות הומו זאת לא בעיה בצבא, בכלל לא.

DannyDinn

New member
אין שום חובה לציין זאת באף מקום

איני חושב שיש גוף אחד (חוקי כמובן) שמחייב מישהו להצהיר על נטייתו המינית. זה פשוט לא חוקי להכריח אותך לחשוף מידע זה. לא עניינו של אף אחד. אם אתה תחליט להצהיר, זה כבר עניינך.

איזה יופי! היו פעם ימים שחורים יותר

ב1975 כשעשו צייד מכשפות על הומואים, חקרו אותי ושאלו אותי אם אני מכיר עוד הומואים בצבא ודרשו שאלשין (לא שתפתי פעולה), ובסוף כשהגעתי לשירות קבע לפי החוזה בעתודה, זרקו אותי-- אני שמח כל כך שכיום אין בעיות בצבא עם הנושא הזה. הללויה!

אתה מתגייס למודיעין?

ברוך הבא למערך הגאה של מודיעין.

elipal09

New member
אבל הבעיה היא...

כן.. אבל הבעיה היא שהם שאלו אם הייתי אצל פסיכולוג. ציינתי שלא. בגדול זה שקר ואני מאד מפחד ליפול בגלל זה. לא רוצה שידעו שאני הומו והולך לטיפול פסיכולוגי :/ נראה לי זה לא יתפס כדבר טוב. ולתפקיד מעניין אני לא אצליח להגיע בגלל זה אין לי מושג מה לעשות. עזרה :S

avitano

New member
ולמה שזה לא יתפס כדבר טוב?

מה עדיף, חייל שלא מודע לעצמו, אוגר הכל בבטן ומתפרץ? או חייל שקול, שהרגיש שמשהו לא בסדר איתו, ועשה צעד חכם ללכת לפסיכולוג? אני בטוח שהם יחשבו על האופציה השניה כל בן אדם שני עובר אצל פסיכולוג ולא משנה הסיבה ממש אין שום קשר בין התפקיד לעבר הרפואי והפסיכולוגי שלך צא מנקודת הנחה שונה משלך הצבא מקבל הומואים, תומך בהם ובמודיעין - אפילו אוהב אותם עכשיו תתחיל לחשוב אחרת

DannyDinn

New member
השתתפתי לאחרונה בסקר

של סטודנטית שחוקרת את היחס של החברה היהודית הדתית לטיפולים פסיכולוגיים.... וזה די מעניין לחשוב על זה, כי ביננו, טיפול פסיכולוגי עדיין נושא בחובו סטיגמות שליליות, שמשהו לא בסדר וכו, ויותר אני חושב בחברה הדתית. נכון שזה משתנה לחיוב, אבל כנראה משם באה המצוקה שלו....

avitano

New member
לא יודע, משום מה בסביבה שבה אני נמצא

העובדים שעובדים איתי המנהלים שלי המשפחה שלי המשפחה שמסביבי השכנים המשפחה של השכנים כולם חושבים שטיפול פסיכולוגי הוא דבר לגטימי ואפילו מברכים אנשים שעושים את הטיפולים האלה ואני מסכים צריך הרבה מודעות עצמית כדי להבין שאתה צריך מישהו שיכוון אותך, שיעזור לך זה לאו דווקא אומר שאתה פסיכי, ושיש לך בעיה כלשהי שלא ניתנת לפתרון הרי כל החיים שלנו מורכבים מבעיות הם מתחילים מבעיות ובסוף אנחנו גם מתים, מבעיות

DannyDinn

New member
מעולה!

מעניין יהיה לשאול את החברה פה איך הם רואים את זה בסביבה שלהם, בלי קשר בכלל לנטיה המינית אלא בכללי...

טיפול פסיכולוגי נחשב בסביבה שלי כ...

דבר רצוי ורגיל. כמו טיפול בכל מיטרד בריאותי אחר. אנשים לא מהססים לספר על ה"שרינק" שלהם.

טוהרtoar

New member
תשובות מברק

1. ממש לא (אצלי זה "התפלק" עיין אחד ה'פוסטים' הישנים...) 2. אותו כנ"ל 3. מניסיוני- לא - אני שירתתי במודיעין, על אף שהצבא (כאמור לעיל) ידע על נטייתי (כלומר, לפחות הבוחנת הנפשית, שמן הסתם העבירה הלאה)

למעלה