צבא זה קקה...

MeWithoutU

New member
צבא זה קקה...../images/Emo4.gif

פריקה על אחד הרגעים הכי מדכאים בחיי. חבר שלי התגייס לפני שנה... נסענו ללשכה...אני הוא ואמא שלו... ודיברנו...חשבנו מה יהיה...אפילו ראינו אחד מהשכבה שלנו אז ישבנו איתו והיו צחוקים. ואז קראו לו לעלות לאוטובוס...מיליוני חיבוקים ונשיקות... הוא הלך...ואני ואמא שלו היינו לכיוון האוטו לנסוע הביתה...ודרך החלון אמרנו לו ביי... זה קרע לי את הלב... בדרך הביתה ניסיתי לא לבכות...אבל הייתי כל כך מבולבלת שאפילו שכחתי תדרך הביתה... הגעתי הביתה...רצתי למיטה ופרצתי בבכי נוראי... ככה הייתי שבוע!!!שבוע של בכי נוראי מתגעגעת לאהבת חיי שהלך לצבא... אני לא יודעת מה אתכן...אבל אני וחבר שלי דבוקים אחד לשני לתחת!...במשך 4 שנים שאנחנו נפגשים כל יום...חוץ ממקרים בודדים שלא ראינו אחד את השני יום...וכבר התגעגענו מאוד... ופתאום לוקחים לי אותו לשבוע...זה כזה דיכאון!...לא ידעתי איך אני אשרוד שבוע בלי ליראות אותו... ואז הוא חוזר לשישי שבת...ושוב לוקחים לי אותו לשבוע... אחרי זה הוא עבר לבסיס קרוב וחוזר כל יום הביתה. (חוץ מהימים שהוא ראש צוות...ופעם ב...כמו השבוע שהוא עושה שמירות של שבוע) אבל באמת...הצבא זה קקה! אומנם עכשיו כבר איכשהו התרגלתי לרעיון...אבל זה מבאס!בנוסף שהוא חוזר הביתה ויש לו מלא תלונות הצבא ככה...והצבא ככה... ואז כשיושבים עם חברים תמיד איכשהו מתחילים שיחות על הצבא. צבא צבא צבא צבא!..............אהההההההההההההההההה

BaaaaaRi

New member
את צודקת

ירין התגייס לפני 4 חודשים, וכשהוא התגייס היינו אני המשפחה שלו החברים והידידות והלשכת גיוס הארורה הזו כזו מדכאת שים את השירים הכי עצובים שיש ואז כשקראו תשם שלו התחלתי לבכות... ממש ממש כאילו רצחו אותי אבל זה שיחרר והוא התקשר אליי....ואמר לי שהוא רצה לרדת מהאוטובוס כי שברתי לו את הלב:/ וגשהוא חזר בשישי שבת פעם ראשונה לא היה לו כל כך זמן כי זה שישי שבת ראשונים אחרי שהתגייסת ותמיד צריך לסדר את הדברים לקראת יום ראשון..וכל זה ולא יודעת אחרי שבועיים אמרתי לו שלא נראה לי שזה ילך הוא מפסיק להתייחס...והוא ממש לא עשה את זה בכוונה הוא רדף אחרי חודש.. הוא היה מבזבז את כל השעות ט"ש שלו בלבכות לי ובלבקש שנחזור ולא יודעת אני הייתי ממש פגועה שזה לא הזיז לי עד שיום אחד נשברתי ושלחתי לו הודעה והוא היה כל כך שמח.. ומאז גם חברים שלו אמרו לי שהוא עושה את הכל טוב יותר :] אבל עדיין הגעגועים האלה.. הורגים אותי..

MeWithoutU

New member
אוי...זה באמת קשה...

גם לי בהתחלה היה ככה... בכיתי בהיסטריה...ואחרי כמה זמן ניסיתי להיתרגל לרעיון שאולי זה לא טוב היחיסים האלו...כי קשה לי בלעדיו... אבל בסוף הכול מסתדר אני חושבת... אפילו שזה מבאס...

McBlack

New member
../images/Emo12.gif בלשכה בטבריה משמיעים מוזיקה בזמן

ששולחים את הילד קיבינימאט?

Hadara121

New member
כן..לפעמים משמיעים

שירים מזרחיים שמחים או משהו עצוב שגורם לך לבכות... תלוי מאיזה אוטו של חייל גנבו את הדיסק....

נכון, צבא זה חרא.

אבל יש גם צד טוב. תסתכלי על הדברים החיובים מאמי!!!
תחשבי: שבזכות הצבא אתם יותר מדברים (כי אין מגע פיזי אז יש מגע נפשי....) שבזכות הצבא אתם בטוחחחחחח יותר קרובים אחד לשני (מה לעשות. כמה שהצבא חרא הוא מקרב, לדעתי!) שבזכות הצבא כשאתם נפגשים החיבוקים יותר מיוחדים, הנשיקות יותר מיוחדות, הקריבה הרבההה יותר גדולה. שבזכות הצבא את יכולה לשמוע בקול שלו שהוא מתגעגע אליך ויודעת שאת היחידה שהוא רוצה לדבר שתעודד אותו
זה כבוד גדול!!!!! ויש עוד הרבה... תחשבי על זה

ChemicalxX

New member
זה נכון מה שאת אומרת, בעיקר הגעגועים...

וגם כשרע ואז אפשר לעודד אותו, חח...למרות שמקרה שלי זה בעייתי קצת ^^

ChemicalxX

New member
חח כן, מנסה להיות...

אבל אני לא ממש טובה בלעודד או להצחיק אנשים, בעיקר בטלפון ><

ChemicalxX

New member
כן...

זה לא כיף בכלל....אבל מתרגלים לזה. חברה שלי רואה את החבר שלה כל היום והם כל הזמן ביחד, הם ממש חמודים...ולפי מה ששמעתי הוא הולך להתגייס עוד מעט. אז את לא לבד במצב כזה. זה קשה, אבל זה לא כזה נורא...כי אפשר להתרגל. לי דווקא לא היה קשה בהתחלה כשהוא התגייס...אבל אני זוכרת שכשהוא סגר שבת פעם ראשונה ממש התגעגעתי אליו
גם לי קורה מלא פעמים שאני פוגשת אותו ואז כשאנחנו יוצאים עם חברים שלו הם מדברים מלא על הצבא...זה מעצבן

OgaliO

New member
שמעי..

אני לא מכירה את המצב שלך, כי החבר שלי על יומיות, אבל אני יכולה להגיד לך שלפעמים זה טוב.. לפעמים דווקא דיי בא לי שהוא יהיה כמה ימים בצבא, שאני אוכל להתגעגע אליו קצת.. שאני לא אוכל לדבר איתו בכל שנייה שבא לי, זה הופך את כל הרצון לגדל יותר, את הרבה יותר משתוקקת לדבר איתו כשאת יודעת שאת לא יכולה בכל שנייה להתקשר אליו, את הרבה יותר מחכה לפגישות שלכם ומתרגשת ומתגעגעת, וכשנפגשים כל יום.. לא יודעת, זה לא תמיד טוב .. וכל חייל, ברגע שהוא מתגייס, הדבר שהוא הכי מדבר עליו עם חברים \ אבא \ משפחה \ חברה זה הצבא, תמיד זה ככה. ולא נראה לי שיש חייל שבא הביתה ואומר "איזה כייף היה לי היום בצבא! כמה בא לי לחזור לשם" =\ לכל אחד יש את התלונות שלו.. זה כמו שלכל תלמיד יש תלונות על ב"ס..

MeWithoutU

New member
הוא חוזר כל יום הביתה

חוץ מלפעמים שהוא ראש צוות ונישאר לישון לילה אחד... ולפעמים עושה סוף שבוע...אבל מהגעגועים אני נוסעת אליו לבסיס לבקר ולפעמים...הוא עושה שמירות שבוע!...(הוא עכשיו בשמירות וחוזר רק ביום שני...)בעעעעעעעע... אני לא יודעת...אני רגילה ליראות אותו תמיד...כל יום! וכשהוא היה בטירונות ממש נשברתי בלעדיו!... הייתי ישנה אצלו כל סוף שבוע כדי להשלים שעות שלא היינו ביחד בשבוע...חחח אני חושבת שכהתחיל הצבא זה הכי קשה. עכשיו זה פחות...אני כבר לא בוכה בהיסטריה כשהוא נישאר בבסיס... אבל אני מתגעגעת... נו כבררררר עוד שנתייםםםםםםםם()=

Hadara121

New member
הוא ראש צוות

בחיל האוויר? אם כן מה הוא עושה? גם החייל שלי ראש צוות...

OgaliO

New member
תקשיבי ..

גם אנחנו ככה, כמעט כל יום נפגשים חוץ ממקרים מיוחדים, ואני זוכרת שבטירונות גם לי היה ממש קשה עם זה.. אבל, לא יודעת, לפעמים בא לי שהוא יהיה מרוחק קצת.

Soul Clean

New member
מבינה אותך :/

וזה לא רק איתך!! ככה זה כולם. איך שהם מתגייסים פתאום השיחות על הצבא מתחילות לזרום

למעלה