צבא ותופים

kfirshap

New member
צבא ותופים

היי כולם, אני בתהליך התמיינות לצבא ומעניין אותי כל החיילים או לשער חיילים שבינינו - איך אתם התמודדתם עם הצבא הגוזל כל כל הרבה זמן פנוי שהיה לכם בתקופת לימדים והתופים האם הייתם בבסיס סגור\פתוח? איך הסתדרתם עם האימונים? איך השפיע הצבא על התופים?? ספרו לי על השירו שלכם והשילוב עם התופים ת

Crazy Diamond85

New member
אצלי זה מחולק לשניים

בתקופה שיצאתי סופי שבוע או פעם בשבועיים, רק ביום חמישי ולפעמים גם שישי בבוקר או שבת בערב יצא לי לנגן, חוץ מזה כלום מן הסתם לעומת זאת בתקופה שהייתי עושה יומיות, אז כמעט כל יום ניגנתי לפחות איזה שעה...

Sh3lop

New member
אולי תשאל גם איך הוא הרגיש עם זה ? חחחחחח../images/Emo6.gif

Crazy Diamond85

New member
אנארף...

נכנסתי לדכאון ורציתי להתאבד מה אני אגיד לך? לא יודע... מזה השפיע? ניגנתי פחות, סביר להניח שהרמה שלי ירדה טיפה באותה תקופה...

g d r

New member
תכלס עד כמה שאני יודע

אם אתה קרבי לא יוצא לך להתאמן בכלל וגם בשבת שאתה חוזר אין לך כוח להתאמן חזק. ואם אתה לא קרבי ולא עושה משהו חשוב כמו מודיעין,ממר"ם וכדומה אז אתה מתאמן ומשתפר כרגיל כי זה סה"כ כמו ללכת לביצפר ללכת בבוקר לחזור אחה"צ הביתה.. תחליט מה אתה מעדיף.

H A J Y

New member
אתה יכול לעשות גם משהו חשוב כמו מודיעין

ולחזור כל יום הביתה...

האמת? שאני לפני הגיוס ממש ממש פחדתי מהקטע הזה

אבל וואלה אתה בקושי חושב על זה... רק בזמן הפנוי המועט שיש לי אני חושב על התופים ואני פשוט מתיישב ומתופף על עצמי ככה ועושה קצת תרגילים של מקצבים ולא חימומים בעזרת ידיים ורגליים... אבל אם יש לך תפקיד שאתה אוהב ונהנה ממנו ואתה די עסוק אז זה לא ממש יפריע לך... שזה לא יהיה השיקול שלך ללכת לדברים שמעניינים אותך בהצלחה!

pitamarliz

New member
מסכים לגמרי

התחלתי את השירות שלי ב10 חודשים של קורסים כלומר חוזרים שישי-שבת כמעט כל סופ"ש וגם אז אין ממש כח, אבל בכלל לא חושבים על זה.. ועכשיו כשאני לא בהפלגות (אני בחיל הים) אז אני עושה יומיות וכשאני ביומיות אז כן אפשר להשקיע יותר בקיצור שזה לא יהיה גורם בכלל בתפקיד שתלך אליו, תסתדר בכל מקרה.. תופים תמיד יוכלו להיות לך, שירות בצבא זה פעם בחיים

megahertz

New member
../images/Emo45.gifאחלה של תגובות (גם שלך וגם זאת שמעליך)

ובקשר לשאלה של פותח השירשור - אני יכול להגיד לך שאני ממש לא וויתרתי על החלום שלי בגלל התופים. גם אם זה אומר שלא יצא לי לנגן בשנים הקרובות (ונשבע שאם אבי יקרא את זה אני מת בשיעור הבא).

דנדונה5

New member
אין ספק שזה משפיע באיזשהו אופן

לפי הניסיון שלי אני יודעת שלפני שהתחלתי את השירות הלאומי-ניגנתי 5 ימים בשבוע-שעתיים כל יוםנ (הן על תופים והן על קסילופון) כשהתחלתי את השירות,התדירות של האימונים ירדה באופן משמעותי....אולי חצי שנה לא ניגנתי,אבל אני מתכוונת לחזור, לדעתי,גם אם יש תקופות שכמעט ולא מנגנים,אחרי שהן נגמרות,יש סיכוילא קטן שחוזרים לזה כי אחרי הכל שנים של נגינה,החוויה-דבר שלא שוכחים ולכן לדעתי גם אי אפשר להפסיק בקלות כזו. בכל אופן,חברי הפורום, בהצלחה לכולנו בהמשך.

Reign Of Chaos

New member
אתה יכול להיות מתופף קרבי, כמו בסרטים.

מכיר את זה שלפני הגדוד הולכת תזמורת? סתם סתם. אני התחלתי לתופף בגיל 13, ולפני הגיוס גם פחדתי שאני אזניח ושלא יהיה לי זמן, ומצד שני לא חשבתי לרגע שלא אהיה קרבי. אז אני חוזר בערך פעם בשבועיים הביתה, ואני מתופף פעם בשבועיים, הרמה שלי לא נשחקה מחד אבל גם אני לא משתפר מגיסא. יש את המגזינמים שלוקחים לבסיס פד, אבל אני לא כזה. בקיצור זה תלוי איזה שירות אתה הולך לעשות. אם אתה עושה יומיות אתה יכול גם להשתפר בצורה מופלאה, כי זה כמו בית ספר ולעיתים אפילו יותר בית זונות. אבל אם חשוב לך לתרום גם ליהודים הסובבים אותך ולא רק להיות סוציומט (אלא אם כן אתה עילוי ברמת השחר פאר), אז תסתפק בלתופף פעם בשבועיים ותהנה בשירות שלך.

Symbolic

New member
מסכים איתך

אמנם לא כ"כ בניסוח אבל ברעיון הכללי. התופים כרגע נראים לך כמו הדבר הכי חשוב שיש, ויש גם מצב טוב שהם יהיו מרכז חייך, לא פוסל דבר כזה. אם אתה ממש רציני אפשר לעשות שירות קרבי, ולשמור על הלהבה של התופים, לא להשתפר יותר מידי אבל כן להשאר ברמה סבירה, ולחזור לזה באטרף אחרי שמשתחררים. משירות קרבי יהיו לך חוויות מדהימות שתיקח כל החיים (לטוב ולרע), ולא הייתי ממליץ לך לפסול את זה על הסף.

yoshl

New member
אמיתי

אני התגיסתי בנוב05 אז בטירונות לקחתי תמיד את הרילפיל והייתי מתאמן בזמן הפנויי אבל לצערי לא היה זמן כי אני קרבי אבל לאחר שהגעתי לקו שלי (רמת הגולןץ מודיעין שדה) אז רווח לי הזמן והחלתי להתאמן הרבה יותר תאמינו הרילפיל שומר על הטכניקה והמהורות שזה מה שחשוב אבל לאחר כחצי שנה עברתי למוצב חזקה שמו ליד אלוני הבשן ושם ידידיי היה לנו (לצוות) בונקר מועדון אז קניתי מערכת זולה ב 1200 ולקחתי לשם אותה היום 16.12.07 לאחר שנה וחודש אני הורדתי את המערכת עקב ירידה לתפקיד פז"ם שבו אני יצא שבוע שבוע. וכך שמרתי על הרמה. עצה שלי תעשו הכל לא משנה מה יאמרו לכם רק תתאמנו גם אם זה יקח לכם חצי שעת תש בטירונות או סרט מהטלויזיה אחרי יום עמוס

למעלה