צבא- אני ממש בדילמה!!

צבא- אני ממש בדילמה!!

זה בסדר אם אני יהיה בצבא כול מיני מתכנן תוכניות נגד ערבים, ואני יקח חלק כאילו בתיכינון של הרג ערבים? אני לא יעבור על " לא תרצח"? ועל מה אני יעבור אם אני יהיה אחד כזה בצבא בתפקיד שלוקח חלק נגד הערבים?

TecNodRom

New member
דילמה?

למה שיהיה אסור להרוג ערבים? ההפך נראה לי שמה שהולך היום במידנה זה עוון.. כי כתוב שצריך לדעת שהאוייב שלך הוא אוייב ולא אוהב...וכפי שאמר אדם נוסף הבא להורגך... והם באים להרוג אותך וערבי זה ערבי...ככה שאל תאמר לי שיש את הערבים הצדיקים או "ילדים ונשים"..

lior02010201

New member
להוכיח שכל מוסלמי זה אויב

של כל לא מוסלמי לא רק של היהודים הנה הציטוטים מהקורן!

אופירA

New member
מנהל
תרגיש בטוח

הצבא לא מתכנן תוכניות נגד ערבים, משום שאחת הבעיות במדינה שלנו זה דעת הקהל, והריגת ערבים אפילו בשוגג מאוד מזיקה למדינה שלנו מבחינת סנקציות כלכליות ומדיניות שננקטות נגדה עקב הריגת ערבים, כך שבוודאי ובוודאי שהצבא אינו מתכנן הריגת ערבים, ואפילו מתכנן כיצד להימנע מכך ככל האפשר. מה שכן, הצבא מתכנן להרוג מחבלים - וזו מצווה חשובה מאוד! כל מחבל (=מבוקש, מי שפועל לסכן חיי יהודים) שלא הורגים אותו מהווה סכנת חיים ליהודים, וכל מי שנמנע ממנו לסכן חיים של יהודים ע"י שעוצרים אותו או ע"י שהורגים אותו מראש (כמו שנאמר: הבא להרגך השכם להרגו) - זו הצלת חיים של יהודי ממש.

למעלה