צבאא:] הי עברי, אפשר לדעת למה לא עשית צבא? תענה לי לאיימל זה ממש חשוב לי... rotem_aco@.walla.co.il
ר רותם1124 New member 22/6/06 #1 צבאא:] הי עברי, אפשר לדעת למה לא עשית צבא? תענה לי לאיימל זה ממש חשוב לי... [email protected]
מ משו אמיתי New member 22/6/06 #4 הממ, הוא עשה שבועיים טירונות, שיבצו אותו לתפקיד עוזר אפסנאי, מה שמאוד לא התאים לו, והוא בחר לעזוב את המסגרת הצבאית ולהשתחרר מוקדם.
הממ, הוא עשה שבועיים טירונות, שיבצו אותו לתפקיד עוזר אפסנאי, מה שמאוד לא התאים לו, והוא בחר לעזוב את המסגרת הצבאית ולהשתחרר מוקדם.
כ כל האהבה במלואה New member 22/6/06 #5 עם כל הכבוד אורעד היא אמרה עברי אז למה את עונה במקומי שיבצו אותי לתפקיד עוזר אפסנאי מה שמאוד לא התאים לי ובחרתי לעזוב את המסגרת הצבאית ולהשתחרר מוקדם
עם כל הכבוד אורעד היא אמרה עברי אז למה את עונה במקומי שיבצו אותי לתפקיד עוזר אפסנאי מה שמאוד לא התאים לי ובחרתי לעזוב את המסגרת הצבאית ולהשתחרר מוקדם
ר רותם1124 New member 27/6/06 #13 צבאא:] 2 זה ממש לא קשור בגלל שאני שאלתי למה הוא לא תרמ.. למה הוא עזב את הצבאא...?!!? תודה לככ שענית ליי:]
צבאא:] 2 זה ממש לא קשור בגלל שאני שאלתי למה הוא לא תרמ.. למה הוא עזב את הצבאא...?!!? תודה לככ שענית ליי:]
ר רותם1124 New member 27/6/06 #11 מה הקשרררר? מה הקשררר? שאלתי .. אם יש לכ תשובה תענה ואם לא אז לאאא!!!!!!!!!!!!!!!
ר רותם1124 New member 27/6/06 #12 וואי יא מעפן עיצבנת אותיי!-זוהריםם אל תגיב יותר אליי.. מובן???????.