אם תפרש לי את כל השטויות שבתורה של ה-Nation Of Gods & Earths. אתה יודע, כל ה"מתמטיקס" וה"סייפר" שלהם... אתה יודע מה, הנחה. תפרש לי את השטויות שגוסטפייס פולט בשירים שלו.
את זה בצורה הכי טובה. בעניין הטירונות, עדיין לא פינו אותנו. איזה צבא דפוק יש לנו. האנשים שם מתנהגים כמו מכונות ולא אכפת להם משום דבר. נראה לי שאני יתפנה ביום שני ואני עדיין לא יודע לאיפה.
עכשיו ברצינות - יש אנשים שרוצים לכתוב פה ולא רוצים להעביר ערוץ (לעבור פורום?), יכול לבוא אבישי קשיו במבוק ולשאול 100 שאלות על איפה המאד מן ועוד מישהו ישאל איפה קונים שרשראות של דיאמאקס או משהו, ואם כל אחד מהם יגיד לחברי הפורום לעבור אז ישארו חבורת במבוקים שמחפשים את המאד מן וחיים בסרטים וכדומה. מה שאני מנסה להגיד זה שמי שרושם דברים מרגיזים בלי קשר לפורום צריך להעביר ערוץ ולא אנחנו
או בעצם אולי.. מי יודע? בכל מקרה.. תשאר תשאר.. יש סרט יפה (נגמר) ארמגדון בערוץ 4 dont wanna close my eyeeeeeeeees ואל תגידו שאירוסמית´ זה לא קשור להיפ-הופ. הם עשו שיר עם ראן דיאמסי. הלבהלבהלבהלבה... האווווו.... הלבהלבה.. הההההה...
יא אללה, טוב שמתרכזים פה בדברים הבאמת חשובים... וסתם שאלה אליך גראנד מסטר סיקיי the Kza, וו-ניישן מדוכא עממית חביב - אל מי בדיוק פנית בהודעה? מי צריך לצאת מהסרט בדיוק? מה הייתה המטרה של ההודעה לעזזל?