צאר

צאר../images/Emo5.gif

אני מבקש בכל לשון של בקשה לבטל לאלתר את החסימה ואילו את הגידופים של הצארינה ב"תגובתה המשתלחת... למחוק מדפי הפורום. ========================== מרק

גינוני מלכות,צארינה,קצת חסרים לך../images/Emo8.gif

זאת-לעדות. ==================== עכשיו אתה יכול הכלו Zaרינה ו√ תבשל. תאכל. תקיא. ותתבולל בזה בעצמך. שחק עם זה טוב טוב בין האצבעות אל תפספס אף טיפה. אם זה לא מספיק צבעוני תוסיף קטשופ ירוק. ולך חפש ת´חברים שלך. לי נשבר הזין ממך. בעצם , מכולם. היו שלום ותודה על הדגים. היה ממש לא כייף לדבר אל הלמפות. עכשיו אתה יכול לחכך ידיך בהנאה ולהשמיץ כמה שאתה רוצה. חופשי. רק בזהירות עם האאוטינגים , כי זה לא יחזיק אותך בתפוז עוד הרבה זמן. וזה לא איום אלא קביעת עובדה. אם הייתי רוצה לברך , הייתי אומרת לך לך תזדיין , אבל אני לא מברכת אנשים כמותך.

מרק?

הינך חסום? על מה? ולגביי בושתה של הגב´ שישאר קבל עם ועדה שיראו אנשי הפורום מי הצארינה, והרי התגלתה במלוא מערומיה.

softy

New member
כן

אני יודע קקטוס, שתגיד שבאתי לרקוד על הדם, אני גם מכיר את כל רפרטואר ההתלהמות שלך, לכן חסוך ממני את זה! ההודעה שלי מיועדת אל צאר! אני מניח שעכשיו אחרי שלא השתתפתי בפורום עכשיו אחרי שאתה נאלץ לראות בדרך הקשה, שלא סתם צעקתי זאב זאב, אני מקווה שעכשיו אתה גם יודע להכות על חטא. אני אומר לך שלעולם לא תוכל לנהל פורום כמו שצריך עד שלא תוציא צו הרחקה לקקטוס, בזמנו יעצתי לך כמה עיצות, חבל שהשתמשת בהם דווקא עלי. עכשיו אתה נאלץ להתגונן מפני המפלצת שאתה במו ידיך יצרת. סופטי
בכלל בלי שימחה לאיד

softy

New member
אכן

עלי כבר יודעים הכל! ואתה כבר הוכחת את הכל! וזה כל ההבדל!!! יש שמועה זדונית שאומרת שהקקטוב מנסה לשבור את כל המנהלים כדי שהוא יוכל להתמנות סוף סוף למנהל הפורום, האם? היש? רגליים לשמועה? אגב ראיתי כמה מכתבים להנהלת תפוז שתומכים בגירסה השמועתית. סופטי

צארינה לחשה לך כאילו..

מאשר,ללא עיפעוף. מהף לא ידעת ? לך מתוקון,כתוב איזה שיר אני איש-שלום שלום-עם ביטחון מרק.

softy

New member
אפרופו ביטחון

בוא ונשמע אותך מתנצל עכשיו קבל עם ופורום על אותו סבא שרון שכה הפלגת בשבחיו ולא הפסקת לקלל כל מי שחשב אחרת. קדימה, הרי כבר ראינו אותך יותר מפעם אחת במערומך, <לא חוויה מרנינה במיוחד> אפרופו 2. כתבתי כבר שירים, מזמין אותך לבקר באתר שלי. שמעתי גם שהתחננת שניתן לך גישה לפורום "פליצוצים". סופטי

אתה הרי מנהל פורום כושל שהודח..../images/Emo6.gif

אפי ביקשה שאשתלב שם סירבתי בנימוס ולא כותב שם רק כדי לא להתקל בשכמותך.. אבל לאתר שלך אבוא נראה אם לא מיחזרת שם את שיריך מלפני עשרים שנה. מרק.

softy

New member
אני אוהב אותך כשאתה

מסלף ומשכתב את ההסטוריה. "אפי ביקשה וסרבתי בנימוס"
שאביא לכאן את המכתבים ששלחת? יש לי ספריה מלאה בהם! רק תגיד אני מתחיל להביא. סופטי
אוצר הספריה הלאומית

softy

New member
חבל

עד שהתחלתי להנות? שמור קצת כוח למחר כי מחר נקנה עוד אבוקדו. סופטי

למעלה