צ'ארלי גולד דולי אחת לשרשור לכתוב מאיפה הבייס להגיב תגובה בונה ביי
S Shusho New member 15/12/05 #1 צ'ארלי גולד../images/Emo110.gif דולי אחת לשרשור לכתוב מאיפה הבייס להגיב תגובה בונה ביי
ק קניידעלך בטעם תות New member 15/12/05 #2 שדחם ריק ../images/Emo2.gif קווי מתאר לבייס... אשמח לתגובות והערות. זה אמור להיות ילדה קטנה. שוב, אמור להיות. יצא כזה מגעיל
שדחם ריק ../images/Emo2.gif קווי מתאר לבייס... אשמח לתגובות והערות. זה אמור להיות ילדה קטנה. שוב, אמור להיות. יצא כזה מגעיל
ת תקלטו אני סשה New member 15/12/05 #3 תגובה להציר טיפה ת'לחי וכשכבר תתחילי להצליל תעשי סומק וייצ יפה להרחיב טיפה את היידיים.ואת הרגליים גם. די נו אני לא יכולה לתת תגובות נורמליוות
תגובה להציר טיפה ת'לחי וכשכבר תתחילי להצליל תעשי סומק וייצ יפה להרחיב טיפה את היידיים.ואת הרגליים גם. די נו אני לא יכולה לתת תגובות נורמליוות
ת תקלטו אני סשה New member 15/12/05 #10 הידיים לא מסתדרות לי../images/Emo10.gif תנסי לעשות עוד פעם. וכול השאר נראה לי דיי טוב
S shmeksit New member 17/12/05 #148 חסר תחת! הוא ממש חמוד, אבל חסר תחת.. וזה דווקא נחמד שהוא שמנמן! בידיים לא יודעת משהו מוזר כזה הם ישרות מידי תנסי "לפל" לו אותן קצת, תוסיפי מרפקים!
חסר תחת! הוא ממש חמוד, אבל חסר תחת.. וזה דווקא נחמד שהוא שמנמן! בידיים לא יודעת משהו מוזר כזה הם ישרות מידי תנסי "לפל" לו אותן קצת, תוסיפי מרפקים!
T tamaguchi girl New member 15/12/05 #9 DDDD: איזה חמודה ^^ למה יש לה בטן נפוחה כזו? תקטיני אותה טיפה, ותוסיפי לה תחת הצוואר נורא דק. תעבי אותו בפיקסל-שתיים בכל צד. לראש יש צורה כזו מוזרה. הייתי מעדנת אותה טיפה. עכשיו אני מחכה להצללה D:
DDDD: איזה חמודה ^^ למה יש לה בטן נפוחה כזו? תקטיני אותה טיפה, ותוסיפי לה תחת הצוואר נורא דק. תעבי אותו בפיקסל-שתיים בכל צד. לראש יש צורה כזו מוזרה. הייתי מעדנת אותה טיפה. עכשיו אני מחכה להצללה D:
ק קניידעלך בטעם תות New member 15/12/05 #22 ../images/Emo2.gifואוו כמה תגובות תיקון בקרוב.... ורוית- היא שמנה ויש לה תחת קטן. סתם סתם, אני 'ארזה' אותה קטן ואני אעשה לה תחת.
../images/Emo2.gifואוו כמה תגובות תיקון בקרוב.... ורוית- היא שמנה ויש לה תחת קטן. סתם סתם, אני 'ארזה' אותה קטן ואני אעשה לה תחת.
מ מדוזה משועממת New member 15/12/05 #6 צומי ^^ ../images/Emo29.gif ממ, שלי ושל קרן, ממזמן לפרוייקט קיץ שדיי קרס. ]: בייס ממאו 24.
B behind the masc New member 15/12/05 #12 ../images/Emo99.gif. נמ, תגובה קצרה=] הדולי ממש יפה, כמה הערות: שיער- השיער נראה קצת מרובע, בצבע הבלונדיני המעבר בין הצבעים חד מדי. בצבע השחור לא רואים ממש את הגוונים, כדאי להחליף פלטה. חוץ מזה החולצות והחצאיות מקסימות במגפיים שהברק יהיה יותר לאמצע.
../images/Emo99.gif. נמ, תגובה קצרה=] הדולי ממש יפה, כמה הערות: שיער- השיער נראה קצת מרובע, בצבע הבלונדיני המעבר בין הצבעים חד מדי. בצבע השחור לא רואים ממש את הגוונים, כדאי להחליף פלטה. חוץ מזה החולצות והחצאיות מקסימות במגפיים שהברק יהיה יותר לאמצע.
W Welcome To My Life1 New member 16/12/05 #87 ../images/Emo163.gif../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo99.gif ואני חייבת להגיד שהנעליים של האחורה כל כך ראלסטיות הייתי מתה לנעליים כאלה
../images/Emo163.gif../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo99.gif ואני חייבת להגיד שהנעליים של האחורה כל כך ראלסטיות הייתי מתה לנעליים כאלה
K KiPoDoR New member 15/12/05 #75 ../images/Emo71.gif../images/Emo99.gif יאאאאאא שתיהן כל כך מתוקותתת הן די מנוגדות ד"א וזה מה שכ"כ שולטכאן:] אהבתי אהבתי ואהבתי מאוד
../images/Emo71.gif../images/Emo99.gif יאאאאאא שתיהן כל כך מתוקותתת הן די מנוגדות ד"א וזה מה שכ"כ שולטכאן:] אהבתי אהבתי ואהבתי מאוד
S shmeksit New member 17/12/05 #149 ממש יפות! כמו שאמרו הם כאלה מנוגדות וזה ממש יפה! הפלטה השחורה של השיער כדאי להחליף.. הנעליים, החולצות והחצאיות ממש יפות!
ממש יפות! כמו שאמרו הם כאלה מנוגדות וזה ממש יפה! הפלטה השחורה של השיער כדאי להחליף.. הנעליים, החולצות והחצאיות ממש יפות!