צאקרות

ין דהן

New member
צאקרות

מהיכן הם מקבלים אנרגיה ואים התשובה מהיקום איך האנרגיה עוברת למרכזים שבאדם? והאים אפשר לטפל בבעיות בריאות רק דרך הצאקרות ואים לא למה הרי הם משפיעות על תפקיד האיברים שהם באותו אזור?

freearth10

New member
מחלה ובריאות

היי ין דהן, אדם בא לעולם עם צ'י מסויים, במשך חייו הוא חווה טראומות שמשאירות את אותותיהן על גופו ונפשו ומחלשות את הכוח האנרגטי שלו. איזון הצאקרות עוזר למרכזי האנרגיה שוב לפעום בצורה שמאפשרת למרכז הריפוי לרפא את עצמנו. כמובן שהשאלה היא כמה צ'י נותר בנו כמה תהליכים בלתי הפיכים כבר עברנו, כמה אנחנו באמת מוכנים לשינוי. אני עוד אף פעם לא טיפלתי באדם רק בצורה אנרגטית, כך שקשה לי לאמר אם רק איזון צאקרות יכול לעשות את זה. לדעתי זה צריך להיות משולב עם שינוי תזונתי כי הצאקרות יכולות להיות מאוזנות אבל כל פעם שנכניס שוב מזון שהורס, הן שוב יצאו מאיזון. אם נהיה חשופים ללחץ בלתי פוסק, או לדאגה מתמדת גם היא "תאכל לנו את הלב" ולכן לדעתי איזון צאקרות הוא חשוב אבל הוא לא הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות כדי לעזור לאדם להבריא את עצמו. מחלה לדעתי באה להזהיר אותנו מפני תהליך שכבר קורה בנו ולכן היא לא פחות בריאה! היא האור שבתוך השחור.היא האפשרות שלנו לבחור לשנות את עתידנו. מאיה

avorly

New member
ין דהן, ברוך הבא בצל פורומינו

למדתי אמנם הרבה על הצ'אקרות, אבל אני בתחושה מתמדת של למידה אינסופית. האם ב"לטפל בבעיות הבריאות רק דרך הצ'אקרות" כוונתך היא רק בנגיעה ישירה בהן בלבד
ניתן לאזן את גוף האדם רק דרך הצ'אקרות. אני אישית מכניסה את איזון הצ'אקרות גם ברפלקסולוגיה וגם ברייקי, אך בכל טיפול מאזנת רק שתי צ'אקרות נגדיות. ידוע לי גם על טיפול רק דרך הצ'אקרות, אך מעולם לא עשיתי טיפול כזה. לפי דעתי כשמטפלים באיברים שקשורים אל הצ'אקרות השונות, אנחנו למעשה מחזירים את הצ'אקרה לאיזון שלה.

freearth10

New member
צאקרות נגדיות

היי אורלי, האם תוכלי להרחיב בעניין הצאקרות הנגדיות? מאיה

avorly

New member
צ'אקרות- הרחבה

אשמח בהחלט להרחיב- כפי שידוע ישנן שתי ספירות של הצ'אקרות: באחת מהן מדובר על 7 צ'אקרות ובשניה על 9 צ'אקרות. אני מתייחסת ל- 7 הצ'אקרות. לכל צ'אקרה הצבע, האנרגיה, הכיוון והאיברים ששייכים לה. הצאקרות הנגדיות/המקבילות הן אחת עליונה ואחת תחתונה, כאשר צ'אקרת הלב נשארת בודדה ולמעשה משלימה את עצמה. החיבורים הם: צ'אקרת הכתר עם צ'אקרת הבסיס (7-1). צ'אקרת העין השלישית עם צ'אקרת הטבור (2-6). צ'אקרת הגרון עם צ'אקרת מקלעת השמש (3-5). בעבודה על הצ'אקרות אני תמיד עובדת רק עם שתיים נגדיות, כדי לא לגרום לריאקציה חזקה אצל המטופל. אחרי טיפול כזה למטופל/ת יש הרבה ריאקציות, ולרוב הרבה מאוד חלומות.

freearth10

New member
יש לי בעיה עם החלוקה הזאת

היי אורלי, כן, גם אני חשבתי שאלה הן הזוגות, אבל ככל שהתעמקתי יותר בנושא אני לא בטוחה שאלה הן הזוגות. הסיבה הראשונה: אין התאמה בין השלמת הצבעים. הרי ידוע שירוק משלים את האדום כתום משלים את הכחול וסגול משלים את הצהוב אם נתייחס לצאקרות שקשורות לצבעים האלה אז הזוגות הן (1,4) (2,5),(3,6)הצאקרה השבעית היא איחוד של כל הצבעים. היא גם הצאקרה שכאשר היא פתוחה ברמה האופטימלית היא מאזנת גם את כל שאר הצאקרות מבחינה אנרגטית. בנוסף הזוג 2,5 מאוד מתחבר לי יחד. 2 - מרכז היצירה הפיזית . 5 מרכז היצירתיות והתקשורת עם העולם החיצון. גם הזוג 3,6 מאוד מתחברים לי: 3 - הגדרה עצמית הערכה עצמית מאוד מתחברת לי עם הבנה והסתכלות פנימה. גם 1,4 מתחברים יפה יחד : 1 - בטחון עצמי שרק כאשר יש לנו אותו אנחנו אכן יכולים 4 - לאהוב ללא תנאי .

avorly

New member
מאיה,

אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה בשום חלוקה. כל אחד מאיתנו למד אצל מורה אחר והגישות הן לעיתים שונות, וזו למעשה הסיבה ללמידה אחד מהשני. החלוקה שעליה דיברתי היא השלמת הצ'אקרה הפיזית עם הצ'אקרה הרוחנית המקבילה לה.

freearth10

New member
רבדי הצאקרות

היי אורלי, מתברר שכאשר רוצים לפשט דברים לפעמים פוגעים בפואנטה. גם אני למדתי על אותה החלוקה אותה הזכרת אבל מאחר שאני היום יותר ויותר מתעסקת עם אנרגיית הצבע - משהו כאן לא הסתדר לי. אז מתברר שלצאקרות יש רבדים שונים. לרבדים שונים מתאימים זוגות שונים וצריך לברר איזה רובד יצא מאיזון כדי לדעת באיזה זוג לטפל. מאיה

avorly

New member
מאיה,

מסכימה איתך לחלוטין. תמיד נטפל לפי האינטואיציה אחרי שיתבררו כל הנתונים.

shiri240

New member
נשמע מאוד מעניין......./images/Emo24.gif

למרות שאני לא מכירה את השיטה הזאת של ספירת צ'אקרות נגדיות, אבל שמחתי ונהניתי לקרוא את זה. שירי.ב.

shiri240

New member
זה נכון מאוד, אורלי....../images/Emo140.gif

אני גם מאמינה מאוד באיזון צ'אקרות והייתי מכניסה את איזון הצ'אקרות ברפלקסולוגיה. לדעתי,כפי שגם את אמרת, צריך לאזן צ'אקרות עפ"י תפקוד האיברים שקשורים לאותם צ'אקרות ולפי מחלות מסויימות שקשורים לצ'אקרות מסויימות. המשך יום נעים. שירי.ב.

tellem

New member
צ'קרות

שלום, כן. יש טיפולים אמרגטיים רק דרך הצ'קרות. עשיתי זאת פעמים רבות וזאת במסגרת שיטה הנקראת "אנרגיית חיים אוניברסלית". לפרטים נוספים תוכל להיכנס לאתר www.universalenergy.co.il ואם עדיין תרצה לשאול שאלות - אשמח לסייע. זאב תלם

למעלה