צ'אקרה ראשונה

michalfel

New member
צ'אקרה ראשונה

שלום. רציתי לדעת איך מאזנים ומחזקים צ'אקה ראשונה תודה ויום טוב :)

ינוקא1

New member
מי אמר לך שיש

שם חוסר איזון ? אפשר בעזרת הילינג , אפשר בעזרת קריסטלים , אפשר בעזרת דיבור , אפשר בעזרת דיקור ואפשר כמעט בכל דרך. זה לא כמו רפואה מערבית שם יש אבחון ויש תרופה שמתאימה. ברפואה הוליסטית מתיחסים לאדם כשלם. אומנם אפשר לראות צ'אקרות אבל צ'אקרה היא בעיקר רעיון. צ'אקרה ראשונה היא הרעיון של השורשים שלנו , של הבסיס , של ההישרדות , של המשפחה ממנה באנו ועוד. כדי לאזן את זה צריך לבדוק האם יש חסימה בזרימה באיזור - דבר שיכול למשל להיגרם כתוצאה מפחד כלשהו , והטיפול בפחד יפתח את זה. אבל זה מאוד מאוד פשטני להגיד "יש בעיה בצ'אקרה ראשונה , איך מאזנים ?" כי כשתגיע להילר טוב או לאדם שבאמת מבין הוא בעיקר ינסה להרגיש אותך בכלים אנרגטיים אלו ואחרים ולתת לך טיפול גם כן לפי ההרגשה שלו. זה לא שיש "תרופת מרשם" לצ'אקרה ראשונה. באופן כללי הצבע האדום ואבנים בצבע אדום יכולות לעזור , אבל זה באופן כללי - לא הייתי ממליץ לך לעשות מעשים לפי זה שמישהו אמר לך "יש בעיה בצ'אקרה ראשונה". זה גם נראה לי לא אחראי להגיד סתם דברים כאלו ולהכניס אנשים לפחדים מיותרים. השאלה היא מי אבחן את זה בכלל ? וגם אם באמת יש שם בעיה השאלה היא האם זה המקור לבעיה או שהבעיה בכלל באה ממקום אחר ? ועוד. אם אתה רוצה לטפל בזה , אז פשוט ללכת למטפל אנרגטי טוב - בהילינג , ביואנרגיה וכו' לתת לו להרגיש ולטפל במה שהוא מרגיש.

TheGreatNut

New member
תגובה כללית לכל תגובה שאת עשוייה לקבל כאן...

אני אישית מציע לך (ולכל מי שמנסה לענות לך) קודם כל לוודא שאתם בכלל מדברים על אותו הדבר. כל כך הרבה פעמים אפשר למצוא פרשנויות שונות לחלוטין למילה צ'קרה, שלא לדבר על "צ'קרה מספר X". אין באמת צ'קרה >>מספר אחת<<. יש אנשים שמיספרו את הצ'קרות בדרך מסויימת. ואני די משוכנע שיש לא מעט שמיספרו אותן בסדר אחר.

ינוקא1

New member
מקובל להגדיר

את צ'אקרת הבסיס \ השורש כצ'אקרה ראשונה. אינני מכיר מישהו שמסדר אותן אחרת.

TheGreatNut

New member
לדעתי...

אפילו אם זה נשמע מקובל, חשוב לבדוק את זה. לי אישית זה גם לא נשמע מקובל. באופן כללי קיימת נטייה אצל חלק מהאנשים לזרוק מושגים חדשים לאוויר כמעט מבלי לדעת על מה מדובר. סתם כי מישהו אמר לי משהו, אז אני חושב שאני מכיר את המושג ויודע מה עומד מאחוריו. בכלל מילים הם דבר מאוד "זול". תחת עניינים חשובים חשוב לוודא שאנחנו מדוייקים במילים. אלא אם הגבת לאדם שאתה מכיר ואתה יודע ברמה מסויימת מה הידע שלו בנושא, אני חושב שזה שווה בדיקה יותר מעמיקה.

ינוקא1

New member
תגיד לי שם

של ספר \ מורה אחד שלא מגדיר כך (צ'אקרה ראשונה כצ'אקרת הבסיס\ השורש) לא נתקלתי במישהו כזה , עדיין.

TheGreatNut

New member
אני לא מנסה לשכנע אותך.

שיתפתי אותך בנקודת המבט שלי בנושא מסויים. אם אתה לא מוצא בה תועלת, אז סבבה. זכותך, ואף אחד לא אמר שאני צודק.

כדי שאוכל לענות לך בצורה מדוייקת

אנא כתבי במדוייק לאיזה צ'אקרה את מתכוונת שרון

יעל ND

New member
כל צ'קרה

ניתן לאזן בעזרת כל שיטה של רפואת תדרים: הילינג, רייקי, קריסטלים, הומאופתיה וכד'

למעלה