צאצאי ואופנה

AYELET1

New member
צאצאי ואופנה

סוכם עם בתי שהיא תעשה חור באף . הבת הלכה לאיזו חנות תכשיטים ובצעה את העניין. ללא אקדח חד פעמי (יש כזה, וכזה שימש לחרור אוזניה), ואין לי מושג איך וכמה שומר אותו תכשיטן על הגיינה. החשש הוא כמובן מאיידס וצהבת. אני מוטרדת מאד. אחיה, הגור, עגילים הם לא בראש שלו (גם לא באזניים ובאף...), אבל מה, הוא החליט שהוא רוצה קוצים על ראשו האדמוני. למרות שזה לא נשמע לי מלבב במיוחד, קניתי עבורו ג´ל מתאים. אתמול העיד הברנש את קוציו והלך לביה"ס עם חשש קל מהתגובה. הוא קיבל מחמאות רבות, והג´ל עלה לו לראש, מסתבר (או לשערות
) היום מצאתי אותו עומד בחדר האמבטיה מקצץ קבוצות משערותיו... הוא לא נולד עם כשרון ספרות , כך מסתבר

גלי®

New member
איילת יקירתי .... תראי , את כשרונות

הספרות של בנך , אני לא יכולה לשפר , אבל ... בקשר לחשש מאיידס , צהבת ושאר מריעין בישין : גם ה"מחוררת" שלך בפניקה , או שרק את לקחת על עצמך את תפקיד ה"טמפון" ? אם גם היא , בעוד 3 חודשים , קחי אותה ולכו לאיזשהו מרכז רפואי ... יש שם בדיקות לגילוי של הנוגדנים ... במרכזים הפרטיים , התשובה כעבור מקסימום 3 ימים , בציבוריים עד כשבוע... בכל מקרה : מה הטעם בלהיות מודאגת לאחר מעשה ....? תמסרי לה את איחולי ה"מזל טוב" שלי על העגיל ... אם היא רוצה , היא יכולה להחליף עם בתי (ואיתי, כמובן) , טכניקות של כיפוף עגילים לזווית הנכונה .... {סתאאאאאאם .... אני נהנית לזעזע אותך , איילת שלי ...
}

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif כיפוף עגילים ...

לא מזעזע אותי
רק אידדס. וכנראה שרק אותי ולא אותה... ותודה , מסרתי

גלי®

New member
אז אני מניחה , שכמו כל דבר אחר ,

לך יהיה אכפת , לה - לא ... נו , הנה אנחנו כבר על קרקע מוכרת ...

yalyul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif אחותי,קחי כמה טיפים...

הי איילת, כמי שעברה סיפורי אלף לילה ולילה עם ניקובים למיניהם אין חשש מאקדח שאינו חד פעמי. כל מנקב "פושט" מנקה את המקום והאקדח באלכוהול העגיל סטרילי ונכנס בלחץ ישר למקום, אין דימום. אני קבעתי חוק- למרות שהשרוכים כבר גדולים הם מנקבים רק במקום "מאושר" על ידי...(בד"כ הם מבקשים שאצטרף) גם עניין תספורת שלא ידאיג אותך...יש להם נטיה למצוא כל מיני קונסטרוקציות ,צבעים (ואחר כך זקנים...) ככה שצריך לפעמים לנשוך שפתיים... אני תמיד אומרת להם את דעתי האמיתית יפה, לא יפה, אם אתה מרגיש חתיך זה הכי חשוב...
נחמד שלא רק החבר´ה שלי נראים כמו חייזרים לפעמים...

AYELET1

New member
הייתי...

מביאה לך תמונה מהחיייזר שלי, עם השעות הג´ינג´יות העומדות ובעלות האורכים... הממ... איך לאמר בעדינות? הבלתי שווים , הייתי לוקחת בגדול בתחרות החייזרים
אבל זה מילא... אני מקווה רק שלו לא תהיה עוגמת נפש בביה"ס מתגובות עוינות
בקשר לחורים, ממה שקראתי , החיטוי הפשוט אינו כה בטוח, ובעיה דוה קיימת גם לגבי טיפולי שיניים. עלולות להשאר שאריות מיקרוסקופיות במקומות בלתי נגישים לחיטוי (חיבורים של חלקי המכשיר וכד´). וזה הדבר המטריד אותי באמת. הרבה יותר מהחייזר הג´ינג´י שלי...

חני ב

New member
קודם כל, שתתחדש

איזה אומץ יש לה. "סוכם עם בתך"? את שותפה או שהיא הציבה עובדה? לגבי הקוצים, כבר רגילה לראות אותו מדי פעם מתגנדר מול המראה. אני דוקא חושבת שזה מאד חביב.

AYELET1

New member
תודה ../images/Emo39.gif

סוכם זה סוכם. אני נתתי הסכמתי לחרור האף. ואומץ- אני מסכימה איתך. אני לא מעזה אפילו לחורר זוג חורים באזניים...

AYELET1

New member
ברוב המקרים אין תוצאות דרמטיות.

הבעיה היא המקרים המועטים... בכל אופן דעי שיש דבר כזה כמו אקדח חד פעמי.

גלי®

New member
תגידי , בהגרלה של מפעל הפיס , שמך

כבר עלה ? כי הסיכוי להדבק באיידס דרך אותו אקדח מחורר , הוא אפילו יותר קטן .... בשביל זה , צריך שזה שלפניך יהיה חולה ולא יידע מזה (או שלא יהיה אכפת לו להדביק אחרים) , שיעבור פחות מX זמן מהרגע שהוא חורר ועד הרגע שהיא תחורר ...(מצטערת , פעם ידעתי את טווח הזמן...) יאלללה , צאי מזה ... הכי הרבה שהיא תחטוף זה דלקת קלה , כי מההתלהבות , אחרי שזה מפסיק לכאוב , משחקים עם העגיל וטיפהל´ה מזהמים את המקום ...

AYELET1

New member
טוב...

העובדה היא שבאיידס נדברקים... ואם אפשר להיזהר - עדיף. בכל אופן אינני יכולה לשנות. לחנוק אותה זה לא יעזור
אז אני משלימה עם זה...

AYELET1

New member
גלי, יש משהו בדברייך

אך אם יש דרך להמנע גם מסיכון קטן- אז עדיף לדעתי. וחבל לי שלא נהגה בזהירות מקסימלית.

גלי®

New member
או קיי ... אז תדרכי עליה , תגלגלי

אותה בזפת ונוצות , שימי לה גפרורים בוערים מתחת לציפורניים , ולקינוח , תקריאי לה את כל שירי נתן יונתן בהגייה אשכנזית (המועצה להגנת הילד תצלוב אותי על ההצעה האחרונה) .... עשית ?! יופי... עכשיו אפשר לנשום עמוק ולהכנס בחזרה לפרופורציות ? (או שאני צריכה ללנקק לך את המכתב ההוא שהבאת לנו ?)

vered4

New member
את צודקת, לדעתי

וכחלק מהיותה בוגרת ואחראית, היא צריכה לכבד את ההסכם שלכם. את אישרת והיא היתה צריכה לבחור מקום טוב (או להעזר בך לצורך בחירת המקום). השאלה היא האם היא מודעת להסכם שכזה, והכי חשוב, אם היא תלמד מזה לעתיד. מהנסיון שלנו בחירור, מצאתי במקרה שיטה טובה. קודם כל תאוריה
- עושים סבב ובוחרים מקום, מדברים עם המנקב ושומעים מה צריך לקנות ולהכין (משחות ואמצעי חיטוי) ואיך צריך לטפל ולהתנהג עם החור החדש. אחר כך הולכים הביתה, מעכלים את המידע, קונים מה שצריך, ואחרי כמה ימים חוזרים לחלק המעשי
.

AYELET1

New member
זהו, זו השאלה שאני שואלת את עצמי

אם תלמד מזה לעתיד! ולו דובר כלל על ז ה שתלך איתי לחורר. לא יודעת אם ניצלה "פירצה בחוק"
או עשתה את זה בתופם לב...

אשריי וטוב לי

למעט זקנקנים משונים מדובללים, נוסח חיזבאללה, נוסח ערפאת, נוסח תלמידי ישיבה. למעט נעלי פלטפורמה, שאפשר לחצות איתן את תעלות וונציה יבשים. וציצית שיער אחת צבועה בצהוב פעם. בנתיים(טפו טפו טפו וכל יתר יריקות קמיעות ולחשים) פטורה יצאתי מכל אלו.

למעלה