צ'אפטר 135 במנגה.

סוףסוף! ../images/Emo58.gif

סוף כל סוף הם עברו עולם. וזה מראה סימני התקדמות בעלילה בעיקר בסוף. אני רק מקווה שזה באמת יתקדם והם לא ישארו כל כך אימו =_=;; זה היה פרק די נחמד. אבל שוב, הייתי רוצה שקלאמפ די ישנו את האווירה. לא שיש בעיה, אבל יותר מדי קודר זה לא טוב. אני באמת מקווה לפרקים טובים יותר.

JeeChan

New member
פרק חביב למדי ../images/Emo58.gif

סג אפרתע בא לי להגיד "אמ"ג הראו את סובארו וסיישירו ואמ"ג הם היו כל כך יפים, ואמ"ג פייי ואמ"ג שאורן הוא כזה ;; ואמ"ג קלאמפ גאונות, ואיך שהכול היה מתוכנן, אני אוהב קלאמפ ;;", אבל אני לא אגיד P: היה פרק חביב למדי ^_^ שאורן בסוף נראה מגניב :)

Neko chan

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד

הם עברו עולם, אבל בגלל שסאקורה השאירה שם אחת מהנוצות שלה, הם כנראה יחזרו לשם, לא? או שמישהו מהעולם הזה יהיה צריך להביא להם את הנוצה. מעניין מה יהיה בעולם הבא.

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif סוף כל סוף T__T

הם עברו עולם X___X; הגיע הזמן באמת ><; אהה סובארו מחייך 3: קמואי לא <<; כפיל O: OMG מגניב כ"כ XD רוצח לו אנשים במימדים אחרים <<; אהה הגב של קורוגנה טופל סוף כל סוף T_______T פרק הבא עולם חדש ;; סוף כל סוף ;; (*לאקשור* אני פשוט ידעתי את זה כשאני אלך לישון הסריקות של ליידי דארק מון יתפרסמו == אני והמזל הרע שלי ==)

הגיע הזמן../images/Emo58.gif

סוף סוף! הם יצאו מטוקיו תודה לאל.... חיך... שאורן הכפיל בסוף שולט....איך הימים עברו משאורן הקטן והחמוד למכונת הרג חסרת רחמים.... *ני עדיין רוצה את שאו החמוד והקטן* אבל מה לעשות.... מעניין מה העולם הבא....*מחכה לפרק הבא*

Fay Wood

New member
אר, לא משו. Oס ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

דבר ראשון, הציור היה מאוד לא משו. דבר שני, זה מרגיש כאילו חסרים יותר מידי דברים על העולם הזה שעדיין לא יודעים. כמו למה יורד גשם של חומצה או איך אפשר לעצור את זה. או מה התוכניות של סובארו וקאמוי אחרי העולם הזה. או מאיפה הם צצו בכלל X___x כנ"ל פומה. פשוט תקעו אותם שם בשביל.. שיהיו יפים. וכמה שהם טובים בזה, זה עדיין לא בדיוק עוזר לאף אחד. לפחות לא בהקשר לעלילה.
לשאר הדמויות מעולמות אחרים היו תפקידים שהשפיעו די הרבה על כל מה שקרה עד עכשיו, ודי ציפיתי ליותר מהדמויות האפשר-לומר-ראשיות בשתיים מהמאנגות היותר נחשבות של קלאמפ. וכמה אפשר לשמור להמשך. .___. הדבר היחיד שהפרק הזה הוסיף היה לאמת את זה שפיי וונג באמת קרוב משפחה של קלו ריד. שזה גורם לי לתהות וטפ. והתמונה של שאורן הייתה פשוט מרושעת. זו הדרך של קלאמפ לומר "הינה, קחו. תבכו. אנחנו לא אוהבות אותכם." צ'כיות. T.T~ וזהו. נקווה שפרק הבא יהיה יותר טוב. הוא בטח ייצא עוד שבועיים. ._.; וסג, לולו-משמו. XD;

Ayelet chan

New member
גשם של חומצה יורד בגלל זיהום אוויר~

ואפשר לעצור את זה אם לא מזהמים את האוויר. אם אנחנו נזהם את האוויר יותר מדי, הגשם יהפוך לחומצי.

למעלה