צאנג מאי

1מוטי1

New member
צאנג מאי

מה עדיף? אני נמצא בבנקוק ומתלבט מה עדיף - לנסוע לשם(צאנג מאי) ואז לבחור מסלול טיול או לקחת כבר טיול מאורגן שכולל הכל מבנקוק?

aviron

New member
תגיע לצ'יאנגמאי

ובמקום תרכוש לך טיול/ים בסביבה. מספר אפשריות: טיולי-יום שאפשר לרכוש מעשרות דלפקי-תיירות הנמצאים באיזור שוק-הלילה ובגסטהאוסים. טיול ג'יפים ל2 לילות - 3 ימים. במקרה של בחירה בטיול ג'יפים - ממליץ לך על טיולי "טאנה" שהינם זולים יותר מטיולי הג'יפים של "אודי" ומצויידים בג'יפים טובים יותר. ההגעה מבנגקוק לצ'יאנגמאי יכולה להעשות ברכבת לילה, אוטובוס לילה או וואנים היוצאים מאיזור הקאוסן. הלינה בצ'יאנגמאי בגסטהאוסים או בתי-מלון.

dauu

New member
../images/Emo41.gifעוד שבועיים!!!!../images/Emo41.gif

המלצתי נסיעה ברכבת לילה כך גם מרויחים לינה אוירון איך הילד גדל?מה שלום האמא שלו ?(הפסיקה לצייר פרחים על הפנים)

etyma

New member
שלום , איך אפשר לדעת מתי יוצאים

הטיולים של "טאנה" שגם אני שמעתי ביקורת חיוביות מאוד עליהם. אנחנו מתכננים להגיע ב 21/10 לבנקוק ומשם לנסוע לצאנג מאי הייתי רוצה לתזמן את הנסיעה יחד עם מועדי הטיולים של ה 3 ימים. תודה.

lirb

New member
יוצא כל יום טיול...

ככה לפחות היה כשאני הייתי שם לפני חצי שנה,

1מוטי1

New member
אני בצאנג מאי

תודה על התשובות אני הגעתי הבוקר לצאנג מאי נסיעה באוטובוס דרך משרד נסיעות ליד הקשר האוטובוס היה נוח וסביר מאוד כרגע אני במלון פרדייס שהוא די ג'יפה אבל זה היה כלול בעיסקה - לקחתי 2 ימי טיול 3 לילות חוץ מהטיול יש מה לעשות בצאנג מאי עצמה או רק לשרוץ בבית חבד כאן?

lirb

New member
אתה יכול...

ללכת לחוות הסחלבים, לפארק הקופים, למקדש על ההר, לעשות סיבוב במפעלים (מפעל עור, מטריות נייר, קש, כלי חרסינה...) בגאסט האוסים יכולים להמליץ לך על טיולים יומיים תהנה :)

../images/Emo142.gif1מוטי1 ../images/Emo142.gif

אני טסה עוד שבועיים לתאילנד כבר הייתי שם לפני שנה אך לא הספקתי לטייל בצפון כמו שצריך... אשמח אם תוכל לומר לי מה כולל הטיול שלקחת וכמה בהטים זה יוצא המון תודה
ותמשיך להנות!

1מוטי1

New member
תשובות על צאנג מאי -

קודם כל הטיול שלקחתי ליד הקשר עלה 3800 ומתברר שהוא היה שווה כי אותו טיול כאן עולה 4000 וליד הקשר זה כולל 2 לילות חינם + נסיעה הלוך חזור לבנקוק כך שעדיף שם לגבי התנא - יומיים כאן הם יצאו בקבוצה של כמעט 100 איש אם זה מתאים לך תעשי - צריך לשבור את המיטוס על תנא יש רד בליק שהם טובים ויש יוסי סבבה שהוא נחמד אני אישית נהנתי מ3 ימים אבל נהנתי יותר מיום טיול שלקחתי כאן בנייט באזר שכלל כמעט כל מה שעשיתי בשלושה ימים אבל היה עם קבוצה קטנה - הייתי הישראלי היחיד והוא לקח אותנו למקומות שלא מתוירים יותר מדי והיה ממש ממש טוב מזג אויר כאן בסדר יש גשם אבל לא נורא אם יש עוד שאלות תגידי תהני

למעלה