צאלים

• פותח הנושא joob
  • פורסם בתאריך

joob

New member
צאלים

בשני דוחפים אותי לצאלים! איך שם מה שם!? מישו משרת שם? אם אתם יודעים איך הבסיס וכל זה דברו....בעיקר ביסלמ"ש...

HaloMatok19

New member
צאלים זה קיבוץ או משהו...

שמע, זה תלוי באיזה חייל אתה. אני יודע שיש לידו כמה בסיסים, יש ליד בסיס אימונים וגם בסיס מודיעין ובסיס של פיקוד העורף. זה מה שאני יודע... מקווה שעזרתי.

LoKKo

New member
בסלמ"ש

בית הספר למודיעין שדה... זה הבה"ד של החיל. חודש הבא אני עובר שם להיות מפקד קורס (תאחלו לי בהצלחה). המקום עצמו הוא חור שלא היה... --

joob

New member
באמת?!

מסתבר שגם אני בביסלמ"ש...האמת די חור אבל מתרגלים :) איזה קורס אתה מדריך?! ויש אוכל טעים! או שפשוט הסטנדרטים שלי נמוכים...

LoKKo

New member
באמת :)

אני מפקד קורס תצפיתנים , ואני מתחיל את הקורס עוד שבועיים. ממה שהבנתי שם האוכל שם בסדר, למרות שלא משנה מה צה"ל יגיש לי, אני אוכל. הייתי במוצב עם טבחים דרוזים... ראיתי , או יותר נכון - אכלתי כבר את כל הזבל שצה"ל מסוגל לתת לחייל במוצב... אבך שיהיה בקטנה ומה אתה עושה שם בביסלמ"ש ?

joob

New member
really?!

ממש טוב לדעת שמגיע לשם עוד קורס כי נראה לי שכרגע אנחנו די היחידים ששם חוץ מכל מני פלס"רניקים...ככה שכל התרוניות נופלות עלינו (ביסלמ"ש- בית ספר למטבח ושמירות) אני בקורס מערך (-כבוד!) מה שאומר שאסור לי בתכלית האיסור לדבר על כל מה שאני עושה ובכלל עם כל בנאדם בבסיס בטענה שזה סודי ביותר...אבל נראה יל שהסיבה האמתיית האי שאף חד לא יודע באמת מזה... בכל מקרה יהיה כיף להכיר מישהו בבסיס שכוח האל הזה...יש סי קיו מירק? משו?

joob

New member
איך ת'יודע בכלל?

זה סודי אתה לא אמור לדעת בכלל שזה לא כ"כ סודי! :)

spikey2003

New member
וואללה?

תאמין לי, אחרי שנתיים בתפקיד הזה אני יודע מה הוא באמת שווה.. מצטער.

למעלה