צ'אלום

צ'אלום

ושוב אני חוזרת אלייכם=]] אז ככה לפנייי מלאא זמן מישהו [אני לא זוכרת מי וסליחה] או מישוהים האלו הצעה לשלוח לרולינג מכתב שלא תוציא לאור את הספר לאור לפני שכול התירגומים יהיו מוכנים. כי להרבה זה ירוס את הספר. כי אצלנו בבצפר בטקס תחילת שנה צעקו שסנייפ הרג את דמבלדור, ועוד מלא ספויילרים. ולי אישית זה נורא הרס. והייתי בחו"ל ואין לי מושג מה קרה עם ההצעה ולמה לא מקיימים אותה. אז מי שחושב שצריך לשלוח לה מכתב שיסמן |וי| ויכתוב את שמו שם משפחות גילו וארץ ועיר מתחת [באנגלית כמובן, אפשר גם רק את השם שם משפחה וגיל] כדי שלא תהיה הצפה בפורום לשלוח לי לאייסקיו [274684330] הודעה, או למייל/מסנג'ר [[email protected]] אם הייתה סיבה מיוחדת למה לא הוציאו לפועל את המיכתב אז שיכתבו לי סיבה, כי אני אישית לא רוצה שיהרס לי הספר. אמי=]]

מה ה מצב

New member
טוב, זה בחיים לא יעבוד.

א. עד שכל התרגומים יהיו מוכנים?? יש מדינות שעוד לא תירגמו את השלישי... ב. אם זה היה יכול לקרות זה היה קורא בספרים הקודמים. רק מה, רולינג לא נותנת את הספר שלה למתרגמים לפני כולם. המתרגמים קונים יחד עם כולם את הספר בחנויות ורק אז יכולים להתחיל לתרגם. הקיצר, חלום יפה ולא מציאותי בכלל.

לא נראה לי שזה רעיון טוב..

בנוסף למה שאמרו מעלי: ** זה יקח חצי שנה לפחות להוציא את כל התרגומים, למה שאנשים יחכו לספר כל כך הרבה זמן אם הם יכולים להשיג אותו חצי שנה קודם? וזה עוד באנגלית, שזו שפה ראשית בעולם ורוב הקוראים הם בטח דוברי אנגלית. ** הארי פוטר מתורגם להמון שפות. נניח שרק עשרים שפות: זה עשרים מתרגמים, עשרים אנשים שעושים הגהה, עשרים עורכים, עשרים לפחות אנשים שמקלידים, למעלה מ20 אנשים בבית דפוס, ואולי גם המו"ל קורא את זה? בכל מקרה, לפחות *עוד* מאה אנשים ברחבי העולם יקראו את הספר, וזה יביא לדליפות.

Cake or Death

New member
בדיוק :-\

אבל אני לא חושבת שהמו"ל או המתרגמים ידליפו פרטים, אני לא חושבת שיצא להם משהו מזה (או שכן..?)

gwenog jons

New member
אתה יודע מי זה רא"ב?

לא!כל המתגמים בעולם יודעים מי זה(*מקנאה*) וזה עוד לא דלף וזה אולי אחת התעלומה הכי גדולה ומתוןחת בכל הספר!!כל העולם רוצה לדעת!!!

למעלה