צ'אלום(=

QueIronia

New member
איזה../images/Emo35.gif הרמיקסים או JLo או On The

6
הנה:
On The 6:
If You Had My Love
No Me Ames feat. Marc Anthony
Waiting Foe Tonight
Feelin' So Good
Let's Get Loud JLO:
Love Don't Cost A Thing
Play
Ain't It Funny
I'm Real J To The Lo
The Remixes:
I'm Real Remix feat. Ja Rule
Ain't It Funny Remix feat. Ja Rule & Cadillac Tah
Alive
I'm Gonna Be Alright feat. Nas This Is Me... Then:
Jenny From The Block feat. Jadakiss & Styles
All I Have feat. LL Cool J
I'm Glad
Baby I Love U​

נ"ש../images/Emo32.gif OMG ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איך הייתם מגיבים אם היו מודיעים לכם שאתם פוגשים את ג'ניפר???? איך הייתם מגיבים אם אתן הולכות לפגישה, ופתאום בלי אזהרה בלי כלום ג'ניפר היתה פותח לכם ת'דלת??? אמאלה!! היה עכשיו *כמו בכל יום ראשון בחודש האחרון... אוףףףףףףף נגמרררררררר* ת' סיבוב הופעות של S club 7 *חח זה עוד מהתקופה שהם הו 7* אז בחלק הראשון היו 2 שזכו לפגוש אותם אז כאילו מתקשרים אליהם בשידור חי מהטלויזיה והם כזה: K thank u!!! ואני כזה:
ואז הם כבר נוסעות לפגישה איתם, פתאום ג'ון וג'ו עושים להם הפתעה והם פותחים להם ת'דלת בעצמם!!
התגובה של ההיא שפגשו את ג'ו הייתה כזה: היי!
כאילו ההיי הכי אדיש שראיתי אי פעם!!!
אתם קולטים כזה כל החדר של ההיא פוסטרים יש לה 1001 סינגלים ומוצרים ומה שאתם לא רוצים ועד שהיא סופסוף פוגשת ת'איידולס שלה התגובה שלה זה: היי
והשנייה כשהיא ראתה את ג'ון היא עשתה לו כזה: OMG ואז כזה נתנה לו חיבוק גם בשיא האדישות הם קיצר נפגשות איתם והכל, מדברות איתם שעות על גבי שעותתתתתתת הם היו שם איתם יום שלם מאחורי הקלעים ואז מגיע ההופעה, הם לקחו ת'כרטיסים, ובהופעה התמקדו בהן כי זה יענו כל התוכנית עליהם שזכו לפגוש את אס קלאב והכל והם עומדות ומוחאות כפיים!! אפילו ת'מילים של השירים הן לא צועקות!! בהופעה של הנינים של טוני *הלהקה של ביצפר שלנו חחחחח* יש יותר התרגשות, כאילו כל הקהל היה אחלה אבל השתיים ההם... אמאלה!!! כמה אדישות יכולה להיות בבן אדם??? קיצר, אני איזה חצי שעה ישבתי מול הטלויזיה ככה:
חחחח זה היה סתם משו שהייתי חייבת לספר חחח

אני הייתי צורחת וצועקת שכולם יישמעו

ומחבקת אותה ומתחילה לבכות ואז מדברת איתה ולא עוזבת אותה ובהופעה הייתי לא יודעת מה ואז אחרי זה שנה

QueIronia

New member
אני הייתי מגיב בדרך שונה../images/Emo26.gif

מתעלף
ואחרי זה: מתעלך שוב
אולי אח"כ הייתי מצליח להשאר איזה כמה דקות עם הכרה, והייתי קופץ עליה

J To The Lo

New member
ממש לא הייתי מתעלפת..

הייתי מנסה להיראות נרגשת אבל לא יוצאת מדעתי כאילו,מה היא תחשוב אליי אם אני אתעלף או אתחיל לצרוח? משהו כמו *את חייבת להיות נחמדה לפנאטית הזאת* בטח הייתי מזילה דמעה הוא משהו מחבקת אותה ושואלת אותה שאלות שאלה ראשונה:"איך פאפי?" ו "איך יכולת להיתחתן עם כריס ג'אד?" אם הייתי פוגשת את פאפי זה סיפור אחר הייתי רועדת,בוכה,כמה דקות בהלם מוחלט כשאני רואה חולצה או משהו מsean john החברת בגדים שלו..אני יוצאת מדעתי כשהייתי במסעדה שלו בכיתי 10 דקות מההתרגשות..ובכי כבד כזה וכל מה שיכולתי להגיד היה"וואו..פאפי היה כאן" ו"וואו..איזה מלצר שווה" אז..אין לדעת איך אני אגיב אני יודעת שהדבר הראשון שהייתי אומרת לו: "אפשר לגעת בך לבדוק שאני לא חולמת?" הייתי מחבקת אותו המון המון המון ומצטלמת איתו 20,000 פעמים

All I Have

New member
אם הייתי פוגשת את ג'ניפר

לא הייתי מתעלפת הייתי מתההההההההההה כשאני רואה סרטים שלה או דברים שלה בפעם הראשונה אני כמעט מתעלפת...אז אם אני יפגוש אותה בכלל!!! לפי דעתי הייתי מתעלפת ואז היו לוקחים אותי לבית חולים והייתי מפספסת את כל הפגישה

Lopezit

New member
כולכם חיים באשליה אחת גדולה!

הלוואיייייייייייייייייייייי וכולנו היינו היו יכולים לפגוש את ג'ניפר אבל זה לא יקרה רק אם היא תבוא לארץ (הלוואיייייייייייייייי) ואני הייתי מתחרפנת ומדברת שטויות וקופצת עליה ונותת לה
ענקקקקקקקקקקק וכל זה רק אם הייתי מצליחה לנשום

למה באמת היא לא מתכננת איזה

world tour או משו?? וזה לא ממש אשליה, אם אני הצלחתי לשכנע את ההורים שלי ליסוע ללונדון לראות את ווסט *ואין לך מושג כמה קשה זה היה* ולשכנע את סבתא שלי לקחת אותי לאירלנד *תחזיקו לי אצבעות שווסט מופיעים בקיץ* שנה הבאה, תאמיני לי שהכל אפשרי

אני לא יכולה להתעלף

אני יפסיד את כל הפגישה אחרי הפגישה כן אבל לפני חס וחלילה שזה לא ייקרה................. ושתעשה כבר סיבוב הופעות שתעצור עם הסרטים לאיזה שנתיים ויאללה אני רוצה לראות אותה
ותעשו טובה כנסו לצ'אט.........

J To The Lo

New member
אני כל כך כועסתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

7:40-אני ניכנסת לבית ספר נילי הרכזת עוברת וזאת השיחה: נילי:מה זה?חולצת בטן? אני:לא..לא..רק סידרתי את החולצה..היא ארוכה! נילי:כנסי לחדר שלי מיד *נכנסת* נילי:עם חולצה כזאת תלכי למכולת *נילי מתקשרת לאמא שלי* נילי:שלום,את יודעת שהבת שלך הגיעה עם חולצת בטן?טוב עכשיו אני שולחת אותה הביתה בלה בלה בלה טוב שיחרור משעור מתמטיקה כבר שמחתי פתאום נילי עושה לי..מה יש לך עכשיו? אני עושה לה מתמטיקה? והיא כזה-מה אח"כ ספורט אז היא אומרת לי "בספורט תלכי הביתה" אז אני כזה...נו אני לא רוצה להפסיד ספורט היא עושה לי "אם לא רצית להפסיד ספורט לא היית באה עם חולצה כזאתתתת טוב,בסוף *לשמחתי* התבטל מתמטיקה אז נילי שלחה אותי הביתה על עקב של 5 ס"מ נגררתי הביתה..ואני גרה 35 דקות מהבית ספר שזה נראה כאילו אני הולכת והולכת וזה לא נגמר היה כל כך חם..כל כך חם..כל כך חם..כללללללל כךךךךךך חם
הגעתי הביתה,אין לי חולצות טריקו רק צמודות אז עשיתי פשע..הלכתי עם גיזרה גבוה
3 ס"מ מהפופיק חשבתי אני הולכת להרוג מישהו.. אבל אז היה שיעור עקרונות השיווק אז היה כיף..
כי ישבתי ליד תומר
אבל חוץ מזה.. נילי הלוואי תיפלי מהמדרגות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותיייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה חחחחחחחחחח אצלנו תמיד מביאים לנו חולצות ביצפר מסריחות כאלה אומרים תלבשו מעל החולצה חחחחח אני לובשת 5 דקות ומורידה חחח ותמיד אומרים להחזיר אותה מכובסת אבל אני אף פעם לא מכניס אותה לכביסה חחחחחח םושעת שכמותי

J To The Lo

New member
אמממ..../images/Emo26.gif

כל שיעור שאתה מחסיר ללא הצדקה יורד לך ציון משהו מטומטם כזה.. חוץ מזה לא רציתי להפסיד ספורט

QueIronia

New member
זה קיים גם אצלנו... בכל מקרה, היום

זה היום השני ללימודים השנה (בעעעעעעעע) וכבר יצא לי להבריז, מה שלא עשיתי במהלך כל המחצית הראשונה שנה שעברה...

תהיו גאים בייייייייייי

אני עדיין לא הברזתי השנה *חחחחחחחחח שאלו את שירה כמה אני מבריזה בדרך כלל חחחח* אבל הגעתי באיזה חצי שעה איחור לשיעור של עציץ *שאלו את שירה מה קורה למי שמאחר לשיעורים של עציץ חחחחחחחחחח* למזלי היא לא ממש שמה לב ולא רשמה ייאיייייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחח היא שאלה אותו אם אני שמחה לראות אותה ואני כזה: כן כן מאוד מאודדדדדדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה