צ'אלום

Brombit

New member
למה לריב?

תמצאי אנשים חמודים שיאהבו אותך. קשה אבל פשוט P:

Berethor

New member
אני מבין מאיפה זה בא

אבל גם להציג את עצמך בתור משהו שאת לא זה לא נעים, בנוסף אם וכאשר האנשים סביבך יגלו את האמת הם יכולים להרגיש מרומים. למשל סיפרת על שיחות מיניות שהחברות שלך מנהלות, את אומנם לא חייבת לספר להם מה את חושבת שאת, אבל את גם לא חייבת להשתתף בהן, בטח שלא בתור מישהי שעושה את הדברים האלה כביכול. זה הגישה הניטרלית מצד אחד את לא מספרת תאמת אם לא נעים לך לספר אותה מצד שני גם לא משקרת, פשוט נמנעת מלהשתתף בזה, זה כמו שישאלו אותך שאלה ואת פשוט בוחרת לא לענות עליה, לדעתי זה עדיף מאשר לענות משהו לא נכון. בנוסף אני לא באמת חושב שזה עד כדי כך צריך להפריע לחברות שלך אפילו אם היו מגלות שאת א-מינית, הדבר הזה לא כזה משפיע עליהן בכל מקרה, הן לא בזוגיות איתך ככה שהמיניות שלך לא באמת משפיעה עליהן. בנוסף כמו שBrombit ציינה, את תמיד יכולה למצוא כאלה שהיו יותר יקבלו את זה. אפילו אם זה לא קל.

רקמישהי

New member
זה לא באמת משפיע עליהן..

אבל יהיה להן הרבה מלא להגיד וזה יהיה חתיכת כאב ראש.

Brombit

New member
את בסך הכל א-מינית, לא משותקת :)

וגם משותקים יכולים להגיע להרבה דברים.
כמו שהידיד הא-מיני שלך יכול להנות מהחיים ולהגשים מטרות "למרות" הא-מיניות, ככה גם את. לא משנה איזו מיניות יש/אין לך.

רקמישהי

New member
באתי מחינוך שמחנך ל"הקים בית נאמן בישראל"

אני לא צריכה לפרט איזה סוג חינוך זה, נכון?
ובראש אני לא מצליחה לחשוב על מטרות.
כאילו בחיים לא חשבתי על זה כמטרה אבל עכשיו שזה נראה כ"לא אפשרי" אני לא יודעת אם יש לי מטרה אם בכלל

Brombit

New member
קחי את הזמן לחשוב :)

אני בטוחה שתמצאי משהו שמושך אותך לעשות

Berethor

New member
הנה מטרה חדשה בשבילך

להשתתף בדיונים נוספים בפורום הזה..

Berethor

New member
ברמה תחושתית זה משול לאהבה רומנטית או התאהבות

משהו שאני אישית לא חשתי עד עכשיו אז לא יודע איך זה ואם בכלל אחוש את זה אבל אני יודע שזה קיים ויכול בערך להבין את זה. ברמה המעשית קצת יותר קשה להסביר מה זה אומר, אני למשל נוטה לחשוב שמי שלא רוצה להתנשק הוא א-רומנטי אבל יש שטוענים שזה לא המדד. לא א-מיניות לא כוללת בתוכה א-רומנטית למרות שיש א-מיניים א-רומנטיים, והאמת שזה הכי פשוט, כי א-מיניים רומנטיים בדרך כלל נכנסים לתסבוכת שהם נמצאים בקשר עם מיני, הם מעוניינים בחלק הרומנטי אבל לא בחלק המיני וזה יוצר הרבה בלגן.

Berethor

New member
זה לא כל כך מסובך, ורק הגעת לכאן

לי גם לקח הרבה זמן לסדר הכל בראש בנוגע לנושאים האלה. כמה שנים בפורום הזה למעשה, אולי לך יקח פחות.

רקמישהי

New member
אם זה יקח שנים.

אני אתחרפן. ממש. תרתי משמע.
אני מהאנשים שהמוח שלהם טס. כל הזמן. מבחינתי יום רגיל אחד. זה כמו שלושה חודשים מבחינת מחשבות. תכפיל 365 ....

Berethor

New member
זה יקח זמן כי את עדיין מבולבלת

ולא סגורה לגבי אם את א-מינית או א-רומנטית וכו נכון? אגב אם המוח שלך טס ככה איך עדיין לא הגעת למסקנות בנוגע למה שאת מרגישה ומה את רוצה או לא רוצה?

רקמישהי

New member
כי...

הספקתי להחליט. להתחרט. שוב להחליט. לתהות באמצע. לחשוב על זה שוב. למצוא טענות נגד. טענות בעד. למצוא עדויות שכן. להחליט בסוף שזה כן ושוב להתחרט. ציינתי כבר שזה רק בנוגע לא-מיניות ורק מהשבועיים האחרונים?

למעלה