צ'אלום

צ'אלום ../images/Emo53.gif

צ'אלום צ'אלום... אז ככה, אחותי ובעלה רוקדים סלסה והיא ביקשה ממני להכין לה איזה דיסק סלסה לריקודים שלהם, ואין לי ממש מושג בזה, ככה שאני אודה לכם מאוווווד אם תוכלו לתת לי איזשהם שירים שיוכלו להתאים, כדי שאני אוכל להרכיב לה דיסק טוב. תודה מראש...

רעיון../images/Emo62.gif

שכל אחד ירשום את הפייבוריט שלו ואם זה לא יספיק למלא דיסק אז נוסיף עוד
הפייבוריט שלי: משהו קובני.. מדהים
Mamborama - Cuba Te Llama נותן חשק להוזיז כל חלק בגוף

The Cat Woman

New member
יש לי הרבה, זה לא פייר ../images/Emo15.gif

בגלל שזה דיסק לריקודים אני אכתוב רואדה: Manolito Y Su Trabuco - Marcando La Distancia אני אוהבת אותה

The Cat Woman

New member
no problem../images/Emo15.gif

Zacarias Ferreira-Amarte los van van- tu la pagaras (ריקוד שורות) P.O. Box - Papo De Jacare Radio Macandé - Dame tus besos grupo mania- morena SAMBA REGGAE - Olodum (לא יודעת אם זה השם המדויק, ככה זה מופיע לי ברשימה) GRUPO MANIA - UN BESO LA INDIA-seduceme Buena Vista Social Club - Candela bachata - tu eres ajena (לא יודעת ת'שם המדויק) Joe Arroyo - Rebelion (No le pegue a la negra Aventura - eso no es amor (obsession) Banda del Puerto - Havana cola (עתיק לחלוטין) Los Van Van - Temba,Tumba,Timba La Sonora Carruseles - Micaela ויש לי רעיון, למה שלא נכין רשימת "מועדפים" משלנו? כאילו- נשים שם את השירים שהכי טובים לדעתנו, הכי מושמעים והכי עדכניים... ככה נחסוך לעצמנו לרשום את כל הרשימה הזאת כל פעם...

Palalolito

New member
שכל אחד ירשום את הפייבוריט שלו..."

"שכל אחד ירשום את הפייבוריט שלו ואם זה לא יספיק למלא דיסק אז נוסיף עוד ... תגידי יש לך בעיות קריאה !?!?!?!?

Palalolito

New member
אלוהים! את ממש אבל ממש סתומה.

"את הפייבוריט שלו" לא "פיבורטים" אל "פיבוריט". יענו שיר אחד בודד שהוא אוהב ואם זה לא יספיק אז נוסיף עוד. ומה הקשר בין המיליון ריקודי שורות המעאפנים ששמת שם לסלסה זה בכלל לא מאותו החלק של היבשת. האמת, פיזית זו בכלל לא אותה יבשת.

bonas2

New member
תגיד מה הבעייה ש'ך?

טל אמר לה בחיוך שימי עוד אז היא שמה עוד מה לא ברור פה????

The Cat Woman

New member
יש פעמים....../images/Emo15.gif

בהן לאדם עדיף לשתוק ולהיראות טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח את זה. ומה אתה מאשים את אלוהים? הוא לא זה שנכשל בהבנת הנקרא... אם תיכנס לקישור ששמתי בהודעה הקודמת שלי, אתה תראה מה טל כתב ותבין סופסוף שהויכוח הזה ממש מיותר!

bonas2

New member
חחחחחחחחח

נראה לי שהוא חושב שאת התחלת עם כל זה כשכתבת : "מה אתה סתום?! מה יש לך? מה אתה... סתום?! מה אתה סתום?!?!" וזה היה נראה לו כאילו זה חלק מההודעה ולא החתימה שלך....

Palalolito

New member
אני לא טועה

הדף עלה לי מהcache עד היום לא ראיתי חצי מההודעות הישנות בפורום. גם לא את זו של טל. רק היום שהתחברת מחדש לא בuser name שלי ראיתי אותה.

למעלה