צ'אלום...

חני 105

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אפשר באמת כבר לסכם....

הייתה הופעה מדהימה הפגיזו בשירים חדשים וישנים (די בחייאת לא ארשום אתם יודעים כבר בע"פ) חוץ מכמה פשלות אני חושבת הסאונד היה גרוע גרוע גרוע ושוב גרוע.... מכירת הכרטיסים לא הייתה בשיאה. אבל הקהל היה באקסטזה וזה הכי חשוב הם חילקו הרבה מיקסטייפ של בוסי ,טוב לי כבר יש 3
. מדבקות, דיסקים. והייתה גם עמדת מכירה של כובעים, חולצות, וכל שאר הפריטים שלהם שהלך די טוב. הם חתמו בסוף ההופעה לכל הרוכשים והצטלמו הם היו מקסימים מבחינה זו באמת השקיעו אחרי ההופעה כמעט שעתיים לחתימות הצטלמויות וכמה היכרויות...
. הופיעו על הבמה:קובי, יואב, בוסקילז, איציק התותח, סיוון המדהימה,שי 360,מטרו איזה ילד מתוק,ומעיין התקליטן. עזרו בהפקה ובאירגון, אנג'לה ירון, חני(
), גיא ברנע, אסי. יש מלא תמונות אני אסרוק ואשלח. יש תמונות לצינזור...(אתזה אני לא אשלח) ועוד משהו שאני נזכרת בזה אני מתפקעת מצחוק, וגם מתנצלת מראש... סליחה סליחה ושוב סליחה על הברקס....
יאללה סאלמאת כל טוב חני

חני 105

New member
טוב נו כרגיל הסניליות חוגגת...

לפני שהם עלו לבמה חיממו את המופע בת שבע שעובדת די חזק בניו יורק. זה האתר שלה: www.myspace.com/batshevamusic או:www.batshevamusic.com ואיזה ראפר שנתן בראש לכולם/ ועוד משהו: מגיע לדעתי חח חח לגיא ברנע, שעבד נוסטופ והזיע שהסאונד, התאורה,וכל ההפקה תעלה כמו שצריך.
באמת כל הכבוד. תמונות תוכלו לראות כבר באתר הרשמי של תאקט את השאר שלי אני יעלה בקרוב.. חני

למעלה