צ'אט!!! כל פעם שמישהו נכנס שיקפיץ.. ואגב מי שיבוא מהר יזכה לראות את פומיקי בסטרפטיז אקזוטי!!!!
ה האפור New member 4/5/04 #1 צ'אט!!!../images/Emo32.gif כל פעם שמישהו נכנס שיקפיץ.. ואגב מי שיבוא מהר יזכה לראות את פומיקי בסטרפטיז אקזוטי!!!!
צ'אט!!!../images/Emo32.gif כל פעם שמישהו נכנס שיקפיץ.. ואגב מי שיבוא מהר יזכה לראות את פומיקי בסטרפטיז אקזוטי!!!!
P P o M i K i New member 4/5/04 #2 ../images/Emo32.gifכולם לבוא... התוכנית הערב האפור הסכים לדחוף גזרם לרקטום שלו... נקמה
S Swicca New member 5/5/04 #4 אני בטוח ... פשוט בטוח ... ... שזה ממש יגרום לאנשים לרצות לבוא בהמוניהם לצ'ט ... -_-;
E Esmerallda New member 5/5/04 #5 יש אנשים שימצאו את זה... מלהיב? ויש אנשים שלא . דחוף למצוא תוכניות צ'אט אחרות! -הצוענייה.
P P o M i K i New member 5/5/04 #6 צחק צחק... אבל אחרי המופע קיבלתי כמה הצעות עבודה בלעשות מופעים פרטיים. אבל אמרתי שאני נשאר בצ'אט של הפורום...
צחק צחק... אבל אחרי המופע קיבלתי כמה הצעות עבודה בלעשות מופעים פרטיים. אבל אמרתי שאני נשאר בצ'אט של הפורום...
ה האפור New member 5/5/04 #7 אדיוט... אני קיבלתי חוזה עבודה של שנתיים בחברת פורנות גרמנית... אתם סתם מקנאים
E Envenom New member 6/5/04 #8 ../images/Emo32.gif מה כולם יודעים? שאירופה צהובה! ורק רתיצי לגהיד לכם את זה אליפו שזה בחיאור, כי זה חושב. ואני צוהב בשנמה (ואני יודע שכולכם הבנתי מה הרגע אמרתי, אל תיתתמו.) (אה, ותבואו לצ'אט)
../images/Emo32.gif מה כולם יודעים? שאירופה צהובה! ורק רתיצי לגהיד לכם את זה אליפו שזה בחיאור, כי זה חושב. ואני צוהב בשנמה (ואני יודע שכולכם הבנתי מה הרגע אמרתי, אל תיתתמו.) (אה, ותבואו לצ'אט)
W Weirdi New member 6/5/04 #9 אירופה צהובה? לא יודעת... אני מסתכלת החוצה מהחלון ואני לא רואה צהוב. אפילו השמש כבר לא פה
W Weirdi New member 6/5/04 #11 לא, לא אולי אנגליה לא הצטרפה לאיחוד האירופאי, אבל אני דיי בטוחה שאני יודעת באיזה יבשת אני
E Envenom New member 6/5/04 #12 אנגליה לא נחשבים.. התקציב נבחרת פולו שלהם יותר גדול משל כל תקציבי כל קבוצות הכדורסל שלהם ביחד..