צ'אט שישי ראשון

אני לא חושבת שלהביע מורת רוח

על כך שהאתרים חסומים זה מוגזם.. נכון שזה סוג של בחירה שלה לגור עם ההורים ולכן יש לעשות ויתורים מסויימים, אבל מותר להתבטא..

N0Way

New member
מותר ?

להתבטא ?! את סגורה על זה ? אנא מלאי טופס בקשה מתאים, ותחתמי כאן וכאן וכאן וכאן. הוועדה תשקול ותחזיר תשובה במרוצת הזמן...

מלכה

הסכמתי רק עם זה

שמהצד של מישהו אחר זה יכול להיראות (טיפה) מוגזם!שעל מה אני מתרגזת?על זה שיש לי אפשרות להתחבר לאינטרנט בבית של ההורים ועוד לחלל שבת?(אה,וברור שהם לא יודעים!!) אבל כמו שאמרתי רק הבעתי מורת רוח כהגדרתה של אביה המואביה שיהיה שבוע מעולה לכולנו !

נמחק התוכן..

התכוונתי לכתוב: סך הכל הבעתי את דעתי על מה שכתבת לבחורה הנחמדה. ואיפשהו למטה יש עוד תגובה ממני המופנית אלייך, אנא עייני בה.

היי

אני חושש שבתקופה הנוכחית הפורום סגור לשיתוף רגשות. רק פוסטים צודקים, מוסריים, אתיים, קוהרנטיים מדויקים מדעית ואמפירית, ושנכתבו במילים שקולות ומדוקדקות ללא חסר וייתר, בלשון סופרים רהוטה - רק כאלו יתקבלו כאן בברכה. לגבי כל היתר - חפשו את הדלת, הורידו את הידית, וצאו החוצה. זה לא מקום בשבילכם. לא כעת. החותם בדמע. (כבשה, אם היית מתנצלת על התגובה האטומה שלך, היה הרבה יותר נחמד כאן. אבל אני בכלל לא בטוח שזה חשוב לך)

לא פייר מצידך

אם תשים לב אני בין הראשונים שמברכים כאן אנשים חדשים ומאד משתדלת לתת הרגשה טובה. לפעמים גם לי בורחות תגובות לא מגעילות כי, מה לעשות, אני בן אדם וככזו יוצאת לי לפעמים להיות נחמדה לאנשים ולהגיב באימפולסיביות. מכאן ועד להגיע למסקנה שבפורום צריכים לכתוב רק אנשים מסוג אחד או שאני פוגעת ומעליבה ללא הרף ובנוסף אטומה וחסרת רגשות זה כבר ממש מעליב.

היי

חלילה. את וודאי לא פוגעת ללא הרף. אבל את מנהלת. אין לאף אחד ספק שתגובה צינית שלך זה 'חץ לברך' של המשתמש/ת החדש/ה. בנוסף, אני לא היחיד שהערתי על האופי המעליב של התגובה, קדם לי לייזר, ואת פשוט התעלמת מההערה (ו.... נכון לעכשיו עדיין לא התנצלת בפניה.. למרות שללא ספק מגיע לה התנצלות) (אני חייב להעיר שלצערי, ברזומה שלי רשומים תגובות הרבה-הרבה יותר גרועות. אני מיצר עליהם נורא, ואשמח נורא ביום שאתם כמנהלים תובילו את הפורום הזה למקום שנחמד לכתוב בו, שיהיה חף מהשתלחויות)

הוצאת לי את המילים...

כבשה יקרה, אני מעריכה אותך ואני גם חושבת שבד"כ את מהנחמדים של הפורום. אבל אני חושבת שבזמן האחרון כולנו קצת נסחפנו כאן, או לפחות רובינו, וגרמנו לפורום הזה להיות מקום שלא נותן לגיטימציה להתבטאויות המביעות רגשות. זה לא קשור בהכרח ליחס לחדשים המגיעים לפורום, אלא באופן כללי- לכולנו. אני מקווה שהמצב הזה ישתנה בקרוב, זה הכל.

uri80

New member
היי, הלוואי וכולם כאן היו מקבלים אורחים כמוך.

אל תתרגשי.

אני חושב שיש פתרון

יש שרתי פרוקסי באינטרנט (תחפש בויקיפדיה את ההסבר המלא) ואני חושב שאם תכנס לציט דרכם אתה תצליח. (אני לא בטוח)

1. אני בת

2.תודה על התגובה העניינית! ניסיתי לעשות מה שאמרת אבל כל פעם שאני רק מקלידה בגוגל שרת פרוקסי או משו כזה אינטרנט רימון חוסם אותו..

אוקטרין

New member
מחיפוש מהיר שעשיתי

נראה שאפשר לעקוף את החסימה של רימון עם TOR. מקסימום אם זה חוסם לך גם את האתר שלהם אני אוכל לשלוח לך את ההתקנה במייל. או שתמצאי איזו רשת חינם, כמו של אוניברסיטה/ספריה ותורידי דרכה.

למעלה