צ'אט שישי וראשון

קטנונית ומתוסכלת?

וזה אתה אומר מהיכרותך המעמיקה ורבת השנים איתי? מר יוצא ללא שאלה הגיע לכאן בהצהרה שאינה משתמעת לשני פנים שהוא רוצה לנהל דיון של "לרדת על אנשים" של "בואו נהיה צינים אחד כלפיי השני", הוא זלזל כאן בכולם. א-ת-ה מוזמן להמשיך לזרות עליו אור ואהבה, לי זה קשה. "העם איתך" אתה כותב בשם מי? ההנהלה וצוות העובדים?

על ראש הגנב בוער הכובע?

אני אמרתי לו באופן כללי שלא יתייחס לכל הביקורתיות פה כי היא באה או מתסכול או מקטנוניות או מביקורתיות, אם את רוצה לקחת את זה אישית אז בבקשה... וכן, אדם שבכל הזדמנות מבקר מזלזל ועוקץ - זה מוכרח לבוא מאחת מהסיבות שציינתי. באשכול פה הוא לא אמר שום דבר לא יפה, וגם בחיפוש מהיר שערכתי על הניק שלו לא ראיתי אפילו פעם אחת שהוא ירד/זלזל/היה ציני, להיפך, כולו מלא סמיילים ושמחה. אם כבר, אז אותך ראיתי לא פעם ולא פעמיים מזלזלת באנשים, ביניהם אנוכי. אני חושב שקשה לך באופן כללי לזרות אהבה, תקני אותי אם אני טועה. לגבי העם, ראי תגובתי למילטון.

אז עכשיו אתה פסיכולוג מתמתטיקאי ולוגיקאי

שיודע מה פלוס מה שווה מה ואם מישהו ציני חייבת להיות לזה סיבה, ולא סתם- מאלה שאתה (!) ציינת, כי אתה הרי חוקר מדופלם של מצבי הנפש והדיבור. וכפי שאמרתי כבר- אין לך מושג מי אני ולכן אין לך האפשרות לנתח את ההתנהגות שלי בוודאי לא על פי תגובתי לאדם אחד בפורום (או לשניים). אז אני אפילו לא מנסה לתקן אותך אם אתה טועה. כשנשב על קפה וקוראסון, נדבר על החיים ונכיר אחד את השני נוכל גם לנתח את האישיות.

הוספה

תודה על התגובה על אימות הנכונות שאף פעם לא זלזלתי/ירדתי בפורום הזה. דבר שאני עצמי לא טרחתי לומר מסיבה פשוטה "אוזניים שומעות מה שהן רוצות לשמוע" - כל אחד יכול לראות אותי גם טרדן, משוויצן, (לא עולה לי עוד) אבל לא אני זה שיתחיל להתווכח איתו על דברים שלא היו מעולם. מי שיודע איך אני מתנהג - יודע ולא צריך שאני יוכיח לו, ומי שלא מעונין לדעת ובודה דברים מליבו - גם לו אין לי מה להוכיח.

אייקון נואש

חבל שלא הומצא עדיין הפורמט של פורום קהילתי שיוכל להתנזר מפגיעה בזולת. חבל שזה מדע בדיוני עדיין. אתם אנשים נפלאים כולכם. ולמרות זאת חלקכם (וגם אני) יוצאים מפעם לפעם עם השתלחות פוגענית כמעשה שגרה ללא שמתבצעת שום פעילות או תכנון להפסיק את התופעה הזו. חבל :( ---- אני מקווה שברמה האישית זה מטריד אתכם מפעם לפעם לדמיין את חווייתו של מושא הלעג. אותי זה מטריד, ואני לא רואה פתרון באופק. :(

I new man

New member
אתה מאמין בגורל?

ממש בשניות האחרונות במקרה יצא לי לקרוא את "עשרת הדברות" של נופל חופשי לפני חמש שנים (ב"הודעות נבחרות")... ותראה זה פלא; דברה ראשונה: "לא תכתוב 'חחחח' [ברגע שתעשה את זה, מותגת]" כנראה שגם הוא למד מניסיונו ... חחחח איזה אירוני?!

I new man

New member
אה, ודרך אגב לקוראים הנחמדים

אני יכול למנות פה רשימה מכובדת שכותבים פה משתמשים בכך לאורך השנים... [אני לא מנסה להוכיח בכח ולהצדיק כביכול את תגובתי, כי כמו שאמרתי אני משתמש איך שנוח לי, פשוט לצורך העיקרון אני כותב את זה. שפעם הבאה שמישהו יכתוב חחחחחחחחח לא יהיה קורבן "מפורמם" (המצאה שלי
) של מאן דהוא..]

האמת היא שמעטים מאד מהכותבים פה

נוהגים "לחחח" (את המילה האחרונה צריך לקרוא כפועל שמבוטא בערך כ-lechachech וכל הזכויות עליה שמורות למנהלת עבר דגולה אחת), אך כמובן שאין בכך כדי לפסול את הכותב כך אלא כפי שכתב נופחו - למתג אותו. ההחלטה האם להשתמש בביטוי על אף המיתוג בשל הנוחות שלו נתונה בידי כל כותב וכותב.

אני מאמין ש

שבממוצע כל יום מישהו פותח את ההודעות הנבחרות, ואני חושב שהכי טבעי בעולם שאם יהיה משהו שקשור להודעה האחרונה - אותו אחד יגיב על זה. זה שאותו אחד זה בדיוק אתה וזה מרגש אותך - זה עניין סובייקטיבי שלך אך חסר כל ערך אוביקטיבי. במקרה הזה זה פשוט, אבל כך בערך נראה כל ה'גורל' ו'יד האלוהים' בעולם... ועכשיו לתכל'ס, תן קישור להודעה של נופחו.

כן, שכחתי..

הקישור למטה. ואני כן קורא לזה סבירות נמוכה, כי אני פותח את ההודעות נבחרות רק כשממש משעמם, וכשאני פותח אני לא קורא את כל ההודעות והיום שיצא שפתחתי ו"בטעות" נכנסתי דווקא להודעה שלו - כאשר בדיוק השתמשתי בלשון "חחחח" וספגתי על כך ביקורת מ'הרופאה המזויפת' (
) באותו יום.

דירבאלאק!

רק עכשיו קלטתי שזה אתה. ואכן, עכשיו באמת זה יותר מעניין שכותב ההודעה קרא את זה בדיוק באותו יום של כתיבת ההודעה, אבל עדיין, זה לא מעבר למקריות נחמדה. אל תגיד לי שהחלפת ניק ל'אני אדם חדש' כדי לטהר את עצמך בגלל הביקורת. דירבאלאק! תשנן את אמרות חזלינו: אל ייבוש מן המלעיגים עליו! הוי עז כנמר! וכו' וכו' תודה על הלינק.

I new man

New member
נראה לך

יש לי שתי ניקים בתפוז, ולפעמים אני שוכח להחליף עד שכבר שלחתי את ההודעה. כמו שאמרתי לפני ואחזור עכשיו: אני האחרון שנתן למישהו לגרום לי להאמין/לרצות/לעשות/לשנות משהו שלא אני ולא מחובר אליו. עכשיו זה בכוונה עם הניק הזה כי אני כותב מהנייד ואין לי זמן לשנות לניק האחר (זוהי תקופה שגרים עם ההורים ונאלצים לשמור שבת למראית העין)

למעלה