תגובה למסר
1. אתה 'מנסה' ללא הצלחה לנהל דיון 2. אמרת שאתה 'פתוח', כלומר? 3. נכון, מותר להגיב כל זמן שאתה לא עובר על החוק ועל חוקי תפוז, כפי שלי מותר. להזכירך- אתה זה שבא ואמר "אני הולך להיות ציני ולרדת על כולכם", אתה זה שדיבר לא יפה לכולם, רק בשם אלוהי הציניות. אז בבקשה, רד מהסולם שטיפסת עליו רק כך תוכל לבקש מאחרים לרדת. 4. נכון, אני לא מנהלת את הפורום, אבחנה יפה. ואתה, מה אתה? 5. לא בא לי לדרבן השתתפות של מי שמזלזל באינטיליגנציה שלי. וכפי שכתבתי כבר, יש לי הזכות המלאה להגיב מה שבא לי ומתי שבא לי כל עוד אינני עוברת על כלל או חוק. 6. אתה קורא ל"חחח" דיבורים פשוטים וזורמים? אז אני לא. 7. נכון, לא הכל צריך להיות "ברומו של עולם", יש דברים באמצע שהם גם בסדר, לפעמים מה שאתה כותב זה ממש נמוך. 8. נכון, אין לך מה להיפגע. 9. פורצת עם תגובות כאלה כלפיך? ככל הזכור לי בפעם האחרונה הסכמתי איתך על מה שכתבת לבלוגר החביב שכתב פוסט ארוך מדיי. התאפקתי מאוד לא להגיב לדברים שאתה כותב שלא נראו לי. 10. אין לך הזכות לייצג אחרים כאן, ובטח לא לבחור לעצמם את החברים שלהם במרחב הוירטואלי, כי אם הם לא יכולים לבחור את החברים שלהם אתה בטח לא יכול לבחור בשבילם. ומאחר ואתה "בספק" אז אני נקייה מחמת הספק ומחמת חוסר הידיעה המוחלט שלך בעניין. 11. אל תשלח לי הודעות בפרטי. 12. ממליצה לך בחום לעבור על ההודעות שלך ועל הפורום לפני שהגעת ולראות מי עוד הציף כך את המקום בכל כך הרבה הודעות "זורמות" כאלה. בשביל "זורמות" יש לך צ'אטים לאין ספור. או את הפורום להצעות לבחורות איך לגמור, שכפי שכולנו יודעים גם שם אתה זורם. בזה סיימתי להגיב לך ישירות.