צ'אט שישי וראשון

צ'אט שישי וראשון

אנחנו נהיה בצ'אט גם בשישי וראשון הקרובים בשעה 21:00 לצערי לא אהיה בשישי כי אני מתארחת במקום שבו מחשב בשבת הוא ייהרג ובל יעבור http://tinychat.com/xdos כניסה עם שם משתמש: בצד ימין למעלה sign in סופ"ש רגוע

אני חייבת לומר לך כבר

אתה מגזים. לא חייב להגיב על כל דבר, ובאמת שמיותר להוסיף "חחח" בסוף משפט, אם זה מצחיק סמוך עלינו שנצחק בלי ההוראה.

יותר פשוט כבר

לשלוח לגמילה הקרדיט לצייצן בפייס. מקלדת לגמילה מצחקוקים בלתי נשלטים ברשתות חברתיות.

תגובה למסר

1. אתה 'מנסה' ללא הצלחה לנהל דיון 2. אמרת שאתה 'פתוח', כלומר? 3. נכון, מותר להגיב כל זמן שאתה לא עובר על החוק ועל חוקי תפוז, כפי שלי מותר. להזכירך- אתה זה שבא ואמר "אני הולך להיות ציני ולרדת על כולכם", אתה זה שדיבר לא יפה לכולם, רק בשם אלוהי הציניות. אז בבקשה, רד מהסולם שטיפסת עליו רק כך תוכל לבקש מאחרים לרדת. 4. נכון, אני לא מנהלת את הפורום, אבחנה יפה. ואתה, מה אתה? 5. לא בא לי לדרבן השתתפות של מי שמזלזל באינטיליגנציה שלי. וכפי שכתבתי כבר, יש לי הזכות המלאה להגיב מה שבא לי ומתי שבא לי כל עוד אינני עוברת על כלל או חוק. 6. אתה קורא ל"חחח" דיבורים פשוטים וזורמים? אז אני לא. 7. נכון, לא הכל צריך להיות "ברומו של עולם", יש דברים באמצע שהם גם בסדר, לפעמים מה שאתה כותב זה ממש נמוך. 8. נכון, אין לך מה להיפגע. 9. פורצת עם תגובות כאלה כלפיך? ככל הזכור לי בפעם האחרונה הסכמתי איתך על מה שכתבת לבלוגר החביב שכתב פוסט ארוך מדיי. התאפקתי מאוד לא להגיב לדברים שאתה כותב שלא נראו לי. 10. אין לך הזכות לייצג אחרים כאן, ובטח לא לבחור לעצמם את החברים שלהם במרחב הוירטואלי, כי אם הם לא יכולים לבחור את החברים שלהם אתה בטח לא יכול לבחור בשבילם. ומאחר ואתה "בספק" אז אני נקייה מחמת הספק ומחמת חוסר הידיעה המוחלט שלך בעניין. 11. אל תשלח לי הודעות בפרטי. 12. ממליצה לך בחום לעבור על ההודעות שלך ועל הפורום לפני שהגעת ולראות מי עוד הציף כך את המקום בכל כך הרבה הודעות "זורמות" כאלה. בשביל "זורמות" יש לך צ'אטים לאין ספור. או את הפורום להצעות לבחורות איך לגמור, שכפי שכולנו יודעים גם שם אתה זורם. בזה סיימתי להגיב לך ישירות.

ברור שלצחוק

אבל אבקש מחבריי שיהרגו אותי דקה אחרי שמישהו מהם יצפה בי כותבת חחח אני חושבת שבחיים לא עשיתי זאת וגם לא אעשה.

טוב, זה עניין אישי של כל אחד איך הוא מביע

וכותב הודעות, פשוט הגישה של מציגה לא הייתה נוחה בשבילי.

זה בסדר. אני משתמשת לרעה בסמיילים

ולא אכפת לי. an abused smiley --->

תמשיך לכתוב בצורה שאתה אוהב

תמשיך לשלוח חיוכים ושמחה לכל עבר ולמלא את היקום באור ואהבה, תמשיך לכתוב את האות ח' 3 פעמים ברצף ואפילו יותר, תמשיך לראות 'האח הגדול' אם בא לך, ותמשיך לעשות את מה שאתה אוהב. כל עוד אתה לא פוגע בזולת תעשה מה שעושה לך טוב! אל תתייחס לאנשים קטנוניים/מתוסכלים/ביקורתיים שמעירים לך. לצערי זה נהיה נוהל מקובל פה לרדת/לקטול/לעקוץ/לפגוע בכותבים חדשים [ואף ישנים].התופעה נידונה פה כבר פעמים רבות, אך אין לי כוח לפתוח את הדיון הכללי פה שוב, אז אתמקד רק בלחזק את ידיך. חזק ואמץ העם איתך!

חחח

מילטון, העקיצה הייתה כל כך עמוקה שבחיים לא הייתי עולה על זה. כשאתה עוקץ מישהו אתה חייב לוודא שהוא מבין את העקיצה ושבכלל אתה עוקץ אותו, אחרת הוא עוד מסוגל לחשוב שאתה מחמיא לו...:) למרות שבמקרה דנן היה ברור שזו עקיצה.. גם בגלל הכותב, גם בגלל המכותב וגם בגלל הנושא (; לגופו של עניין. העם זה לא רק אני, יש פה הרבה אנשים שמפריע להם הביקורתיות והקטילות פה בפורום ואתה יודע את זה, אבל גם אם אני היחיד - אני גאה להיות העם השפוי. נ.ב. השתמשתי פה בתגובה בשני סמיילים + חחח בכותרת. אז תמתגו אותי. דחוף!

שום דבר

סתם ממליצה לך לא לדחוף את האף לויכוחים שלא קשורים אלייך כדי שלא יידבק בך רפש.

למה

התגובה שלך למבולבלונת אינה דחיפת אף והתגובה שלי כן? אשמח אם תתני לי אלגוריתם שיקבע מה נחשב דחיפת אף ומה לא. לגבי הרפש, אני ממש לא דואג.

למעלה