צ'אט צ'אט צ'אט

AngeIDust

New member
צ'אט צ'אט צ'אט

לזכר הימים הטובים בהם היינו יושבים מול המחשב וצוחקים כמו מפגרים בלי שום סיבה... היום בערב טוב לכם? (אם כן תנו שעה וכאלה)

כן תשכחו אותי....

אני לא קיימת, הא?

kit k@t

New member
אנחנו אשכרה דיברנו עלייך...

אמרנו שכיף לדבר איתך. קאט

Emc2

New member
אממממ....

תני לי שנייה לחשוב לפני שאני עונה לך... לא :)

Trinity 8 P

New member
אם גיאלי לא תבוא לצ'אט הצ'ט יבוא

אל גיאלי. רק רציתי להגיד תודה לאמילי קאט ערן ויונתן (ולכל חברינו הדימיוניים באשר הם)

MissUnKnown

New member
hi

you guys can you please be considered to the ppl who live on my side of the world.... i never had a chance to make it to the meeting.... olz next time say atleast 24 hours before otherwise ill never make it :\

trigotrigo

New member
וואי יש לי רעיון

נקבע פעם אחת שעה שבה כולם יהיו ערים (עדיף שזה יהיה בשבת, כי יש גם זמן לישון אחרי זה) ונדבר באיזו שיחת ועידה ענקית...

AngeIDust

New member
זה מה שאנחנו מנסים לעשות

אבל נורא קשה למצוא שעה נוחה לכולם..

Emc2

New member
אז ככה...

היות ויש לנו אנשים מפוזרים בכל העולם, צריך למצוא זמן שמתאים לכולם (עד כאן הכל נשמע הגיוני) לפי מה שאני יודע, הכי מערבית לגריניץ' יש לנו את קליפורניה, והכי מזרחית יש לנו את ניו זילנד. העובדות הידועות: בזמן שבגריניץ' 12, בקליפורניה השעה 4 בבוקר ובוולינגטון השעה חצות. אבל בגלל שרוב ה"אירופאים" פה גרים ביבשה ולא באי המקולל, בזמן שבפאריס 12 בבוקר, בקלי השעה היא 3 בבוקר ובניו זילנד השעה היא "רק" 11 בלילה... אז מה בכלל ניסיתי להגיד? אם האוסטרלים והניו-זילנדים מוכנים לקום מוקדם בבוקר (סביבות 9-10) אין שום בעיה לארגן את זה. מבחינת האירופאים יהיה זה צ'אט לילי, מבחינת האמריקאים צ'אט אחר הצהריים ומבחינת אנשי ה down under צ'אט בוקרי שכזה... המסקנה המתבקשת: להשאיר את השעות כמו שהן היו עד עכשיו (מסביבות 8 וחצי בערב, 9 גריניץ' ועד שלכולם נמאס) ופשוט להודיע יומיים מראש :)

Trinity 8 P

New member
אני בכל מקרה לא יכולה להכנס לצ'ט של

תפוז (ואני בכל מקרה ערה רב הזמן) אז אין טעם לחשב את קליפורניה

למעלה