צ'אט עם שנאיה

• פותח הנושא mays
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני אצל ההורים שלי בשבת אני לא מאמינה.......... טוב, כנראה שאני לא אהיה אצל ההורים שלי בשבת.

S c a r l e t t

New member
מתי זה לפי השעון שלנו??

בבקשה אל תגידו לי שאני עובדת בדיוק באותן שעות

m L m

New member
יו. אני מקווה בשבילך שלא.

אוףף....אני משתגעת פה! אני לא יודעת מה לעשות

cosefi15

New member
את בטוח לא עובדת בשעה כזאת..

אבל מי יודע.. זה יוצא ביום שבת שעה חמש בבוקר

m L m

New member
אתה בטוח? ../images/Emo12.gif

איזו שעה מוזרה! איזה באסה...עכשיו בטוח שמיטל לא תסכים שהיא תהייה בצט ואני אהיה איתה בטלפון

sharabigfan

New member
באיזו שעה זה יוצא לפי שעון ישראל???

חחחח קשה לי להאמין שזו שאניה בכבודה ובעצמה תהיהההההההההההההההה שםםם.

cosefi15

New member
אז כדי לסדר הכל הנה הצטוט..

נכון לעכשיו השעה ע"פ שעוני היא 16:38 ומה שכתוב באתר הוא.. This chat event will begin in only 1 days, 12 hours and 25 mins

sharabigfan

New member
ספי תודה:) אבל אין לי מושג איך בכלל

להכנס לצאט.ותארו לכם איזה בלגן ילך שם
כולם ילחצו כולל אני:) עדין קשה לי להאמין-לדבר עם שאניה- אני שואלת את שאניה מתי היא מגיעה לישראל ולא אכפת לי

cosefi15

New member
גם אני אשאל את זה .. חח -כנסו חשוב!

אף פעם לא חשבתי שאני אהיה מאלה שיכתבו בכותרות למעלה : " תכנסווווו דחוווווףף" ... אבל זה באמת משהו נחמד שיש לי להציע.. יש לי רעיוןן מי בא , שביום שבת כולם נתחבר לצא'ט של הפורום .. !! פה בתפוז וככה נוכל לדבר עם שניה וגם לדבר בנינו , וואי רעיון מגניבב!! מה אתה אומרים..

roniway1

New member
ספי - רעיון ענק !!!

אני מקווה שהמוזילה לא יעשה בעיות.... אני אהיה בצ'אט!! דרך אגב - מה השעה המדויקת לפי שעוננו?

cosefi15

New member
ע"פ שעון ישראל - התאריך המדיוק!

יום שבת 6.11.2004 כ"ב בחשון התשס"ה שעה חמש לפנות בוקר!

sharabigfan

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

טנקס :) ספי חביבי,הצלחת כבר להכנס לצאט?הכי מצחיק יהיה שאני לא אצליח להכנס כהרגלי:) ניסיתי לעשות משהו אבל זה כתב לי שגיאה
אוףףףף יש כאן מסיבה נראה לי של השכנים ויש שם יוונית/מזרחית אימאלההה זה מפחיד ובלבלי אותי בלבלי אותנו שיט:)זה עושה כאב ראש אני לא מבינה מי כבר התבלבל שם
מפלט-שאניה ולואיס,עכשיו

cosefi15

New member
אגב, תודה נגה !!

תודה שאמרת לנו.. מכל כל הלחץ לא יצא לנו או לפחות לי להגיד תודה.. :) חח מאז שהייתי באמריקה אני לא שוכח להגיד תודה וסליחה כל הזמן .. חח אבל אני באמת מתכוון לזה ! אז תודה בכל זאת :)

למעלה