צ'אט סיים את העונה

anfield1

Member
חדשות ממש מחורבנות.
נפצע במשחק הבדיחה הזה כשניסה לחסום את לברון על מגרש רטוב, בחיי איזה מזל מחורבן.
מבאס רצח, הרס לי את כל העונה.
השחקן נראה כל כך מעניין בסאמר ליג, ייאלץ לעבור את עונת הרוקי רק בשנה הבאה. מכה.
עכשיו זה לגמרי טנקינג ולנסות לסיים טופ 3 מהסוף.
לפחות להרוויח מזה משהו.

Krit123

Well-known member
באסה של החיים, אנטי קליימקטי בהקשר של בחירה מספר 2. רק נציין שבלייק וסימונס פספסו את עונת הרוקי והמשיכו סבבה (אם כי בן פספס את עונת הרוקי שלו פעם נוספת אשתקד), אמביד ישב שנתיים בחוץ (גם כן פציעה בכף הרגל אאלט), זאיון לא פתח את העונה וכו'.

עוד פן חיובי - בגלל שהוא באנקר מבחינת היכולת (שאלה של תקרה בעיקר), תהיה כאן הזדמנות לפרוספקטים גבוליים בהרבה לקבל במה. וכאמור בחירה גבוהה בדראפט מאוד חזק (על הנייר).
הפן הפחות חיובי - איך לעזעזל אני אמור למכור ליובל שSGA שחקן טופ 30 עם עוד עונה של 20 ניצחונות ברזומה? אין צדק בעולם.

fatnoam

Active member
כאילו במאקרו זה טוב לאוקלהומה כי יוכלו לבנות על הצעיר הנוסף שיבירו גבוה בדראפט הבא, והובלה של גארד כמו שיי שנכנס לפריים שלו. that said, ממש קקה, כי ציפיתי לראות אותו על המגרש.

צאו מנקודת הנחה שהגוף שלו לא היה קרוב להיות nba ready אז יכול להיות ששנת ההכנה הזו דווקא טובה לו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
צאו מנקודת הנחה שהגוף שלו לא היה קרוב להיות nba ready אז יכול להיות ששנת ההכנה הזו דווקא טובה לו.

כן, גם אני חשבתי על זה.
מקווה שישכילו לנצל את המצב כדי לחזק את הגוף השברירי שלו ולמנוע דברים כאלה בהמשך הקריירה או לפחות לצמצם.
אחרת יש סיכוי שאנחנו נראה פה גרג אודן שני

נערך לאחרונה ב:

anfield1

Member
הפציעה לא קשורה לגוף שברירי. הייתה נחיתה לא טובה על הרגל במגרש לח וחלק והמשחק בוטל 5 דקות לאחר מכן.
זה חוסר אחריות של המארגנים וגם של השחקן עצמו להשתתף במשחק כזה.

תגידו שהגוף שברירי בלי קשר, אוקיי. מניח שבאוקלהומה יודעים מה הם עושים ויש תוכנית ברורה עם השחקן גם מהבחינה הפיזית.

זוכר מצוין איך כשלקחנו את דוראנט בדראפט אנשים אמרו שהוא רזה ושברירי מדי.

בסוף אוהבים לדבר ולהגזים, יש פה צוותים מקצועיים ולבטח זה של אוקלהומה שבוחר מצוין את בחירות הדראפט שלו כבר שנים יודע מה הוא עושה.

למעלה