צ'אט נסיוני לשוטרים...

BlogTV Police21

New member
צ'אט נסיוני לשוטרים...

היי חברה :) אחרי שהגעתי למסקנה שדרך המסנגר הצ'אט תוקע לי (ולאחרים) את המחשב... כדאי לנסות פיתרון צ'אט אחר. למה בכלל צ'אט? בכדי לאפשר לשוטרים במשמרת (או Off Duty) להתחבר למקום אחד שבו כולם יהיו מסונכרנים לגבי מי עושה מה ומי סמוי איפה. הכניסה לצ'אט אינה כרוכה בהתקנה של תוכנה כלשהי! רוצים להצטרף? הכניסה למנויים בלבד. אנא עבירו לי את השם+מספר שוטר+אימייל שלכם ואני אכין לכן יוזר וסיסמא (קלים) בכדי להיכנס לצ'אט שוטרים. מקווה לראותכם שם ושזה יקל עלינו... שי

BlogTV Police18

New member
שי למה שזה לא יהיה האצט של תפוז

כמו שיש לשומרים חדר למשלהם לצאט שהם מדברים גם לנו צריך להיות חדר משלנו...

BlogTV Police21

New member
כמה דברים...

קודם כל, לפי מיטב הבנתי, אי אפשר להיות מחוברים לבלוגTV ובמקביל לצאט של תפוז. אני לא שאלתי את תפוז, ולומר לך את האמת? לא מזיז לי :) אני דואג לעצמי מעולה ואני לא צריך להתחנן בפני תפוז לעשות דברים שיועילו לנו. אם הם לא מצאו לנכון בעצמם לעשות זאת, אין אני מתכוון לבקש :) גלריית שוטרים, לו"ז שוטרים וצ'אט שוטרים! "אם אין לך את זה, צור שיהיה לך!"

BlogTV Police21

New member
כמובן שיהיה באג ב...

... לינקים עם גרש (') חחח הלינק ידוע :) מי שרוצה אותו, ימצא אותו בפירסום לעיל. שי

BlogTV Police18

New member
שי נשמה בוא אני אביר לך כמה דברים

יש בתוכנת מירק(תוכנה של השומרים)אפשרון להתחבר לאסיד אסיד זאת אומרת צאט משלהם על מנת להעביר הודעות - הם יכולים להתחבר במקביל לצט הרגיל (חדש-מצלמות) והצאט הישן(הרגיל) שבצאט הישן אפשר ואי אפשר לראות אותם הם לפעמים על סמוי שםאתה רואה את הניק נכנס ואתה מחפש אותו בשמות משתמשים ואתה לא רואה אותו כאילו בלעה אותו האדמה. מה שהייתי מציע שיהיה לנו גפ אסיד משלנו או שביחד עם השומרים במקביל. אם נצטרך עזרה מהם שיתנו לנו את העזרה שאנחנו צרכים. למה צאט חדש שהבאת בלי להעליב אותך כמובן- אנחנו שייכים לתפוז. אם כבר

Queenati

New member
רועי - בלי הצעות מיותרות בבקשה

אנחנו לא שומרים של הצאט - אנחנו שוטרים, וכן מטעם תפוז. אנחנו לא עובדים דרך המירק אז בבקשה מספיק להעלות הצעות מיותרות על גבי הפורום הזה. תודה.

למעלה