צ'אט משותף

צ'אט משותף ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif

מחר אני מארגנת צ'אט משותף של פורומים: שלמות פנימית ולחיות בהרמוניה
זה נראה לי רעיון מדליק ביותר! עדיין לא החלטתי באיזה שעה. נראה לי שזה יהיה ספונטני כזה.... (אולי בשעות הצהרים או אחר הצהרים. אני ארשום על זה הודעה מחר) אז רק רציתי לעדכן אתכם כבר עכשיו
אני לא יודעת באיזה חדר נפתח את זה.... אוקיי אני יודעת: בפורום שבו יהיו הכי הרבה תגובות להודעתי (רשמתי את ההודעה גם בפורום שלמות פנימית), זה הפורום שבו ייפתח חדר הצ'אט

kung fu

New member
הודעה ראשונה כתגובה ../images/Emo6.gif

אתם מקבלים במתנה קורס בחינם בהדרכת אחד מהאנשים הבאים. לאיזה קורס תבחרו ללכת? -לואיז היי -דון מיגל רואיז (נניח שהוא מרגיש טוב) -קרלוס קסטנדה (שקם לתחייה) -פמה צ'דורון (כתבה את הספר: "כשהדברים מתפרקים") -פאולו קואלו -ג'ק קרונפילד (כתב את הספר המדהים "דרך הלב") -אדם אחר (תפרטו מי)

kung fu

New member
גם אני ואתה אנשים.

ואני ואתה והם חלק ממשהו גדול יותר. אז מה?..... זה מרגיש לי שהשאלה שלי הביאה לך אנטי. למה? אני לומדת המון מאנשים, מספרים וכדומה. אם הייתי צריכה לעשות את כל השינויים שעשיתי לבד (בלי להיעזר באף אדם), אני לא יודעת מה היה יוצא מזה. כמו שאני נעזרת בספרים ובאנשים, אז למה לא ללמוד ולהיעזר ממדריכים עם נסיון רב? זה שנעזרים ולומדים ממישהו, זה לא אומר שהוא טוב יותר מאיתנו (זה מה שהביא לך את האנטי??? אין לי מושג)

Kiru

New member
ומהרשימה

אני חושב שהייתי בוחר את פאולו קואלו... שילמד אותי איך לכתוב רב-מכר עולמי

MsPiggy

New member
ממממ..... כולם?

אני אף פעם לא יכולה לבחור רק אחד

kung fu

New member
אח. זה ממש קשה להחליט.

אוקיי. אני מדמיינת שזה באמת אמיתי. את מי אבחר....הממממ...... "דון מיגל רואיז (נניח שהוא מרגיש טוב)" או "קרלוס קסטנדה (שקם לתחייה)" נו? את מי?!?!?!?!??! אההה......טוב, דון מיגל רואיז נראה לי!!!

יעל :-)

New member
אשמח להשתתף

רק משום מה אני לא מצליחה להתחבר לצ'אט הרגיל (צ'אט אנשים) אלא רק לצ'אט מצלמות... לא יודעת למה.

טוב, פורום שלמות פנימית

משאיר אותנו בינתיים מאחור.....
הם כתבו שם הרבה הודעות
אני חושבת שכולם פה התחילו להירדם מול הטלוויזיה
חה חה!!!!

הצ'אט יתקיים בחדר שלמות פנימית ../images/Emo13.gif

בצ'אט של המצלמות (יש למעלה קישור לצ'אט הזה) אני אודיע בהמשך היום מתי הצ'אט יתקיים
המשך יום מהנה

למעלה