צ'אט לוחמים

charlila

New member
הצעה: צ'אט --- מאת SonOfLilit

קודם כל הבהרה: השולח הוא SonOfLilit, הבן של charlila למרות שההודעה נשלחת ע"י שם המשתמש של charlila (כי אין לי ואין לי זמן לעשות) ================================================================== השמלה הלבנה הציעה בפתיל שכמעט עבר לעמוד 2 (כנראה שאני אעביר אותו עם הפתיל הזה) לערוך "צ'אט", דיון חי, בפורום. אני משכלל את ההצעה ומציע לערוך צ'אט _אמיתי_ (שזה פחות מסובך מאשר לרענן כל 10 שניות :) ). הצעתי המלאה: לערוך צ'אט IRC בו ישתתפו באי הפורום בתאריך 14.7.03, בערוץ שאקים לצורך העניין. כל מי שפנוי באותו היום ומעוניין, שיכתוב את השעות המתאימות לו. (אם מישהו מעוניין אבל לא פנוי שיבקש דחייה) אם תהיה היענות, אחליט על שעה ואפרסם מדריך כיצד להתחבר. אם יהיה צ'אט והוא יהיה מעניין, אעלה תמליל שלו לפורום. === --- the SonOfLilit

אני בצ'אט.

כולם מוזמנים לבוא גם.

loquado

New member
אחלה הצעה בן של לילי :))

רק שאני לא יודע עדיין מה אעשה ב14 . אם אהיה אני שם שנורקל ובא.

משתדלים

אבל בנתיים האקספלורר או מה שזה לא יהיה יוצר את מציאות אי-הצ'אט שלי, אבל אני ממשיך לעבוד על זה. ד"א, מישהו פה אולי במקרה יכול לעזור לי?

הבעיה

אני לוחץ על הלינק לצ'אט, הצ'אט עולה ובשלב כלשהו של ההטענה שלו הוא קורס ואיתו האספלורר כולו. ניסיתי כבר להיכנס בתור אורח, למחוק קוקיז, לשנות הגדרות הבטחה, פרטיות ושאר דברים. זה לא משתנה.

charlila

New member
פתרון פשוט - מאת SonOfLilit

פשוט - לך לאתר של mIRC, תוריד אותה, בדוק מה השם והשרת של הערוץ של תפוז ותתחבר אליו דרכה. כפי שכבר אמרתי, צ'אט תפוז הוא צ'אט IRC ויוצא מזה רק טוב :)

kung fu

New member
יש צ'אט של הפורום עצמו

יש קישור למעלה. הצ'אט מאד נוח, ואפשר גם לשמור את כל הטקסקט שנכתב בו. אני מעדיפה את הצ'אט של תפוז. אני פנויה לצ'אט בתאריך 14.07.03, כמובן תלוי באיזה שעה...

charlila

New member
אותו דבר - SonOfLilit

היי, זה שוב אני, SonOfLilit --------------------------- הצ'אט של תפוז הוא בדיוק מה שהצעתי: צ'אט IRC. זה שיש לו ממשק אינטרנטי (איטי להחריד!) לא משנה את טבעו האמיתי, ואני עדיין אוכל לעשות בו בדיוק את אותם הדברים (כמו להתחבר אליו דרך mIRC). הסיבות בגללן אני מעדיף ערוץ אחר פשוטות: 1) אם אני אפתח ערוץ, יהיו לי זכויות op (כמו מנהל פורום, רק לצ'אט) דבר שיעזור אם נרצה להעיף מישהו שבא כדי להציק 2) מהירות :) הצ'אט שתפוז מציעים הוא בעל לקוח (מה שהמשתמש רואה) איטי להחריד בבקשה תודיעו לי מה אתם מעדיפים - את הפשטות של צ'אט תפוז או את העוצמה של mIRC - לי זה לא משנה, בחרתי כבר :)

kung fu

New member
אני לא רוצה להשתמש בצ'אט IRC

לא רוצה
תזמין אנשים לצ'אט של IRC ומי שירצה יכנס לשם, ומי שירצה להיכנס לצ'אט של תפוז, יכנס לצ'אט של תפוז. אני אודיע על כך בפורום כאשר אכנס לצ'אט של תפוז

למעלה