צ'אט יום שלישי בערב

כולם מוזמנים לצ'אט, עכשיו!

אני מחכה לכם...
.

גיל14

New member
אני לא יכול משום מה להכנס אליו...

הוא עושה "טעינה" ואז נתקע (חיכיתי 20 דקות ויותר)

צ'אט יום חמישי בערב!

מה זאת אומרת אין דבר כזה?
ובכן- עכשיו יש! בואו בהמוניכם!~

הבוטים מקשיבים לי סופסוף

הודעתי להם חד וחלק שאם אין Rogue בצ'אט, אין גם KoD (מישהו חייב לעשות לך קצת Chaperoning אתה יודע
)... ומאחר ואני הייתי עסוק בלהיות הצל-ירח של Ebony (
) במסיבת יומולדת מלאה בזוגות חד מיניים, הבוטים ביצעו את עבודתם כמו שצריך

זוגות חד מיניים?

זה כמעט נשמע סוטה... וצר לי לאכזב אותך, אבל הצ'אט נסגר בשבילי בשעה 22:10, ולפני זה הספקתי להנות מאוד בצ'אט במשך היום.

../images/Emo12.gif סוטה?

שאני אבין, יש לך משהו נגד זוגות חד מיניים? בתור אדם עם ראש פתוח וליברלי, אני לא מוצא שום בעיה עם אנשים שנמשכים לבני אותו המין, וזה למרות הניסיון להקנות "ערכים" ודיעות קדומות בקיבוץ

../images/Emo12.gif סליחה?

אני מצטט את עצמי: "וזה למרות הניסיון להקנות "ערכים" ודיעות קדומות בקיבוץ" אני חושב שגם באותו שרשור על הומופוביה אני הזכרתי במפורש ששרימפי, מנהל פורום גאווה צעירה, הוא אחד מארבעת חברי הטובים ביותר... מן הראוי שתקראי את השרשור ההוא עוד פעם

AndreaCorr ©

New member
זה לא קשור

לעובשה שחבר טוב שלך הומו. אתה אמרת שאתה הומופוב, בגלל הערכים שהקנו לך בקיבוץ, ושזה לא בשליטתך. אני יכולה לחפש את השרשור אם תרצה.

ebony

New member
לא הוא לא הומופוב אני הייתי שם

אם הוא היה הומופוב הוא היה חוטף חום כשהבחור הציע לו להתלוות אליו אחרי המסיבה
במקום זאת הוא חיבק אותי והבחור הבין
מישהו אחר היה לוחש לי באוזן בואי נסתלק מפה .....

לא אני לא!

אוך ישראלים.. תמיד חייבים להיות קיצוניים... תמיד שחור ולבן... אין אמצע... כדי להבהיר את העניין עד הסוף - אני לא הומופוב. אני אדם פתוח וליברלי (וכפי שEbony העידה גם סובלני בתגובות שלי). אבל מה שכן, בגלל שבקיבוץ השתדלו כל כך להטמיע בנו "ערכים" הומופוביים, לראות בהומוסקסואליות משהו מגונה, סטייה, וכו', אני נוטה לעיתים לתגובות הומופוביות... בסדר, עכשיו הבהרנו את זה? אפשר להפסיק עם הקיצוניות? כן? או שמא אני צריך להזעיק את שרימפיהו שיעיד בעצמו? את רספוטין (גם מגאווה צעירה)? את מאיר (ידיד של Ebony)? את כל מי שהיה אתמול בערב בקוקטייל רום בתל-אביב? את הנהג מונית הדפקפק שניסה להתחיל איתי לפני שלושה שבועות וקצת בדרך חזרה מההצגה של האופרה הקלה בנגב?

edlessme

New member
אני מבין על מה אתה מדבר...

אבא שלי טיפה הומופוב... אבל לאאאאא.. כולנו פה ליברלים.. רק... אם אי פעם הוא יתפוס אותי עם בחור.. הוא יקיא את הנשמה ואני אהיה משולל מהירושה.. ומהזכות לחיות..

AndreaCorr ©

New member
לא מצאתי שום קיצוניות בתגובות שלי

ולא טענתי שאתה הומופוב. רק העלתי רשמים מהדיון האחרון שלנו בנושא. הסברת את עצמך עכשיו, והבנתי. אין צורך בעדים ובטח שאין צורך בהתגוננות כזו..

למעלה