צ'אט וואלה

Dr Lek

New member
צ'אט וואלה

שומרים/מנהלים שלום, לאחרונה שמתי לב לתופעה שיוזרים בצ'אט שלנו מדברים על צ'אט מתחרה (להלן: "צאט וואלה"). האומנם, אין בהודעות פרסום ישיר כגון: "בואו כולם לצ'אט וואלה", אך הדבר נעשה בצורה עדינה יותר כגון: "כולם ברחו לצ'אט החדש של וואלה" וכו'. מדובר בצ'אט מתחרה, ועל אף שאין מידע מדויק שהדבר מתבצע בהוראת מנהלי וואלה, יש לבלום הדבר באמצעות השתקת היוזר ובמקרים מסויימים אף בהרחקתו - לפי שיקול דעתכם. יודגש כי כל מקרה ייבחן לגופו וייעשה בו שיקול דעת ואין זה אומר שבכל פעם שתופיעה המילה "וואלה" נפעל בהתאם לאמור לעיל. אציין כי ביקרתי בצ'אט שלהם, והמספרים מראים כי לא מדובר בצ'אט קטן, ואם לא נילחם בתופעה ... אנחנו עוד עלולים להיות מופתעים :) שלכם ברק, Dr Lek.

syrus

New member
התופעה החדשה

אני חושב ש Dr Lek כתב על הבעיה הזאת בזמן הנכון. הרבה גולשים משתמשים בפלטפורמה גדושת גולשים (הצ'אט של תפוז) בשביל לקדם את האינטרסים שלהם. יכול להיות שוואלה בעצם שולחים אנשים אלינו, ויכול להיות שסתם מדובר בתופעה של שיחות אמיתיות בין גולשים, מה שלא מונע מהעובדה שזה נכנס לאנשים לתת מודע והם יכולים לעבור לשם. קחו לתשומת ליבכם ותיהיו קשובים לגולשים שלנו בשביל שיהיה להם את המקום הטוב ביותר לגלוש בו. שוב תודה ל Dr Lek על הדברים איל

בגבג2

New member
מממ אגב נתקלתי עם דבר כזה בחדר

מממ בהתחלה ...היה כל מני שיחות בכללי אז שמתי לב לגולש שמדבר על וואלה הוא היה פשוט משכנע בגולשים שלנו"אז היה ויכוח בינהם" לעבור לשם הוא היה אומר "ואללה "שם ניתן לכם להתכתב גם בשפה הערבית):O ופה אין האפשרות הזאת בתפוז :) בקיצר העפתי :)וכל הוא חוזר לחדר מעיף אני אומר תעשה פרסה ..ותחזור בחזרה !

Silly Wisdom

New member
עכשיו נכנסתי לשם...

באמת גועל נפש... אפילו לא מתחיל להתחרות בנו... הצאט שלנו מסודר ונעים לעין- יש אפשרות של מסרים. וחסימת הפרטי וכו'... עשה לי כאב ראש ישר יצאתי חח אין על תפוז....!!!

ש מ ר ו ך

New member
ובכן

מדובר בצ'ט עם מס' גולשים גדול ואין לזלזל בכלל. ומה שבגבג2 אומר נכון שזה תומך בשפה הערבית,ככה שזו יכולה להיות סיבה עיקרית לירידה המשמעותית במס' הגולשים בחדר ערבים(באופן ספציפי) בצורה מדאיגה במיוחד בתקופה שלא היה שומר בצורה זמינה כמו שזה בשאר החדרים.אף למרות שאר החסרונות מסביב שיש להם כנראה שכן יש הגנות טובות.

חתולהה

New member
מחזקת

שמתי לב שבימים האחרונים יש על פניו פחות גולשים, אולי זה למראית עין, אבל בהחלט אנחנו לא המקום ליחסי ציבור לצ'אטים אחרים

Dr Lek

New member
אין שורה תחתונה

אם היו כללים ברורים וחד משמעיים לא היו צריכים אותנו כשומרים/מנהלים ... היו שמים רובוטים שישמרו 24 שעות. אבל מכיוון שזה לא עובד כך, צריך להפעיל שיקול דעת בכל מקרה ומקרה. לדוגמא, אם אתה רואה שבאופי השיחה יש כוונה מפורשת או משתמעת לפרסם את צ'אט וואלה - כמובן שאתה מעיף. אם זה דיבור זניח על צ'אט וואלה - לא מעיפים, אבל אתה רשאי להעיר לאותו יוזר שיפסיק. אם אתה מתלבט אתה תמיד יכול להתייעץ עם השומרים שמחוברים באותו רגע.

syrus

New member
אתה אמור להיות מספיק זמן במערכת בשביל לדעת...

זה לא קשור לכמה זמן אני במערכת..

זה נושא שלא נדון בעבר ויש עליו מחלוקת ... מן הראוי שיוסבר למנהלים/שומרים כיצד להתנהג במקרים כאלו...

syrus

New member
ההסבר היה ברור

אני יותר מבטוח שאתה יודע כבר מה לעשות
כאן הניסיון שלך מדבר

למעלה